Sevdiğimiz kişinin sadece fotoğrafına bakmak bile, ağrılarımızı yatıştırabiliyor! Araştırmalar, sevdiği kişilerle birlikte yaşayan insanların hastalıklardan daha hızlı biçimde kurtulduğunu gösteriyor. Hastanelerde yapılan en son araştırmalar, sevdiği insanlar yanında olmasa bile onların fotoğraflarına bakan hastaların, ağrılı süreçler sırasında daha çabuk yatışabildiklerini gösteriyor.
Ağrılarınızı yatıştırmak için bu yöntemi uygular mısınız?
Sevdiğimiz kişinin fotoğrafına bakmak ağrı kesici etkisi yaratıyor! Ağrılarınızı yatıştırmak için bu yöntemi uygular mısınız?
4 aydır konuştuğum Çinli bir sevgilim var; her konuştuğumuzda bana İnan aynısını söylüyor; "Burak, az önce karnım, başım ağrıyordu, üzülüyordum;senle konuştum geçti. Ne zaman seninle konuşsam farklı hissediyorum, tüm acılarım geçiyor" diyor ☺️☺️☺️
Bende çok mutlu hissediyorum; birbirimize daha çok bağlanıyoruz 😌😌😌
evett... geçen çook özlemiştim, kavuşamamıştık ta yaklaşık 10 gün kadar... onun fotosuna baktım, baktımm... sonra bir dujj ve iyice kabaran ağrım azaldı, dindi, geçti hemenn :) :p :p
Çok değişik ve güzel şeyler var. Mesela sarılmak aspirindir lafını duymuşsunuzdur :) Sarıldığımızda beyin oksitosin hormonu salgılıyor. Birçok psikolojik hastalığa, depresyona, ruhsal bozukluğa, strese, sağlık sorunlarına, can sıkıntısına bile iyi geliyor.
Sevdiğim kişiye baktığımda kendimi görüyorsam, ağrılarımı geçirir. Ama sevdiğim kişiye baktığımda kendimi göremiyorsam, artık sevmiyorum demektir ve ağrılarımı geçirmez.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğimiz kişinin fotoğrafına bakmak ağrı kesici etkisi yaratıyor! Ağrılarınızı yatıştırmak için bu yöntemi uygular mısınız?
En İyi Cevaplar