Evlenmek için yalan?

Allah benim belamı versinki ben hiçbir erkek temiz değil sanıyordum herkezin sevgilisi var herkez birşeyler yaşıyor sanıyordum bana görücü geldi ve ben bu adama gerçekten ilk görüşte aşık oldum sevgilisi olmamış daha önce oturduk konuştuk konuşma biterken ikimizde olumluyduk ama adam besmele çekerek şimdi sana Hak için 3 soru soracağım ve 3erkez doğruları söyleyeceğine Allah iman kuran adına yemin edermisin dedi Ben birdaha aşık oldum Ve ederim dedim 1 anneni ve babanı annem babam sayarım sende annemi babamı annen baban sayarmısın dedi 3 erkez sayarım dedim sonra varlığı ypkluğu sefayı cefayı birlikte sürüp çocuklarımızı büyütürmüsün dedi 3 kez büyütürm dedim Ve ben hayatımın hiçbir döneminde bir bayana el sürmedim sana değen erkek eli oldumu veyahut herhangi biri ile bir çeşit ilişkiye girdinmi dedi ve bende geçmişimi kimsenin karıştırmasını istemem dedim ama ben ters ilişkiye girdim defalarca sevgilimi elimde tutmak çünki bu evliliği kurtarmak için söylenen bir yalan değil kurmak için söylenen yalan eğer kandırırsam onu bana evlendiğimiz günden ölene kadar her saniye kul hakkına gireceğimi bunun bedelini bütün günahlarını alıp bütün sevaplarımı versem ödeyemeyeceğimi söyledi ne kendisi ne başkası buna değmez dedi sizce böyle muntazam bir şahsiyet için yalan söylesem gerçekten söylediği gibi cehennemlik olurmuyum ben ona köpek gibi aşık oldum ama o sadece temiz bir hanımla evlenmek istiyor ne yapacağım?
Evlenmek için yalan?