Allah benim belamı versinki ben hiçbir erkek temiz değil sanıyordum herkezin sevgilisi var herkez birşeyler yaşıyor sanıyordum bana görücü geldi ve ben bu adama gerçekten ilk görüşte aşık oldum sevgilisi olmamış daha önce oturduk konuştuk konuşma biterken ikimizde olumluyduk ama adam besmele çekerek şimdi sana Hak için 3 soru soracağım ve 3erkez doğruları söyleyeceğine Allah iman kuran adına yemin edermisin dedi Ben birdaha aşık oldum Ve ederim dedim 1 anneni ve babanı annem babam sayarım sende annemi babamı annen baban sayarmısın dedi 3 erkez sayarım dedim sonra varlığı ypkluğu sefayı cefayı birlikte sürüp çocuklarımızı büyütürmüsün dedi 3 kez büyütürm dedim Ve ben hayatımın hiçbir döneminde bir bayana el sürmedim sana değen erkek eli oldumu veyahut herhangi biri ile bir çeşit ilişkiye girdinmi dedi ve bende geçmişimi kimsenin karıştırmasını istemem dedim ama ben ters ilişkiye girdim defalarca sevgilimi elimde tutmak çünki bu evliliği kurtarmak için söylenen bir yalan değil kurmak için söylenen yalan eğer kandırırsam onu bana evlendiğimiz günden ölene kadar her saniye kul hakkına gireceğimi bunun bedelini bütün günahlarını alıp bütün sevaplarımı versem ödeyemeyeceğimi söyledi ne kendisi ne başkası buna değmez dedi sizce böyle muntazam bir şahsiyet için yalan söylesem gerçekten söylediği gibi cehennemlik olurmuyum ben ona köpek gibi aşık oldum ama o sadece temiz bir hanımla evlenmek istiyor ne yapacağım?
Cevabın nedir?
+1 yılGüzel manevra yapmışsın...
gelelim adama..
eğer senin ona aşkın gibi o da aşık olsa ya da sana karşı ağır duygusal bağlılık hissetse senin geçmişini sana bırakır böyle bir lafa girmez.
esas mesele anlaşılan muhafazekar birisi ve sen bu konuda görece daha rahatsın. Ters ilişiki deneyimin var. Şu an onu nekadar aşkla seversen sev evlilik içinde bir takım şeyler sorun olacak.
kıyafetinden oturup kalkmana kadar karışacaktır.
bence iyi düşün04 Yorumla
Soran+1 yılonlara karıştı ve ben kabul ettim böyle temiz bir adam bulunamaz zaten yolda sevgili olalalım demezdi bana bu adam görücüm o benim
- +1 yıl
oynadığı ip tehlikeli bir yerde. vaz geçtiğin şeylere ve hayatının gidişatına dikkat et... ve vicdanının sesini dinle
Soran+1 yılvicdanlı değilim kul hakkından korkuyorum kul hakkı ödenmeden allah hesaba bile çekmiyor evlendikten sonra sorsa evliliği kurtarmak için yanalan söylemek mubah ama bu kurmak için söyleniyor
- +1 yıl
ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol..
ya dürüst ol ya da evlenme
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkahpe seni kahpe
20 Yorumla
+1 yılSakın evlenme onunla Bende o konuda takıntılıyım ve asla öyle bişey istemen öğrendiğim an nefret ederim hayatını mahvederim Ve kul hakkını bırak dini yönden girme konuya sen kendi vicdanına bak ve sakin yalan söyleme ona. O belli olmayacağı halde erkeklerin rahat kadınların kisitladigi dönemde karşısındaki kişiyi düşünüp temiz kalmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani bilsemki bir kızla öpüşmüş onun böyle bir hakkı olmaz ama kul hakkına girermi yani? bildiğim şey allah kul hakkını affetmiyor kul hakkı ödenmeden hesaba çekilmezmiş insan Allah belki tövbemi affeder ama o affetmeden cennete gidemezmiyim?
- +1 yıl
Yanıp yanmamadan önce karşındaki insanı düşün ona haksızlık yapmış olursun. Ben ateist olduğum için cennet cehennem boyutuna bir şey diyemiyorum. Ama eğer ki opusmus ve senden saklamışsa her ne kadar eşit şeyleri yapmış olmasanızda eşit sayılırsınız çünkü saklamış olduğu için ama bir şey yaşamadığı için bence evlenme Çünkü küçük bir şey değil önem veren insanlar için
+1 yılsenin kalbin temizse geçmişe sünger çek unut yaşadıklarını af dile allahtan. aşık olduysanda evden bence tövbe et yaptigin günahlar içinde Allah büyüktür 😊
039 Yorumla
Soran+1 yılama adam bana bunları neden 3 kere soruyorsun dedğimde yalanın varsa Allahtan önce benim karşıma çık diye söyledi neden bunu istedin diye sorunca günahkar bir kadın benimle evlenir ise bütün günahlarımı ona yükleyeyim dünyadaki cezasını ahirette ödesin dedi
- +1 yıl
yani çok aşık degilsen onunda günahını girme ozman
Soran+1 yılben köpek gibi aşığım ama Ahirette allahtan önce karşıma çıkasınki seni cehennemin dibine sokayım dedi dobra dobra
- +1 yıl
onun demesiylemi oluyomus ya Allah büyüktür sen içinden geçeni yap
Soran+1 yılama kul hakkı ödenmeden cennete gidilmez kitapdada yazıyor okudum tek tek kul hakkı haricinde herşeyi affedeceği yazıyor şimdi evlilikten önce sorduğu için kul hakkı oluyormu olmuyormu sonuçta inanıyorsak Allaha önce kul hakkımız varsa ödedikten sonra Allahın huzuruna çıkacağız :(
- +1 yıl
ozman sen unut bu adamı
Soran+1 yılkul hakkı oluyor değilmi :(
- +1 yıl
galiba öyle oluyo
Soran+1 yılbiraz kesin düşünce söylesen çok ihtiyacım var noolur :( :( :(
- +1 yıl
yani benim basima öyle bsy gelse ilk yaptığım yorumdaki gibi yapardim evlenirdim ben
Soran+1 yılyani Allah tan önce onun karşısına çıkma ihtimalin olsa bilemi belki sana hakkını helal etmeyecek ya o edene kadar cehhennem de kalmayı göze alırdın yani o beni sevmiyorki hiç bir zamanda sevmeyecek
- +1 yıl
o seni sevmiyosa neyin mücadelesi ya bırak seni sevenlerle birlikte olki değerini anla
Soran+1 yılsevenler istediğini aldı ben kalçalarımdan spermlerini temizlerken onlar başka salak bulmayı planlıyordu zaten bugun anladım erkek adam sevmezmiş sahiplenirmiş :(
- +1 yıl
aklını kullan kendini kullandırma 😉 sen onları kullan gerekirse
- +1 yıl
evet ayşe hanım burada ıp numaranızdan yakalandınız en güzel yorum buydu birazdan babanız ve bütün sulaleniz bunları öğrenecek artık nerenizi temizlersinin bilemem zaten ilk saniye gözümün içine baktığında anlamıştım iyiki geçmişten bu siteye üyeymişim bittin sen yani :) ve çok rahatım
- +1 yıl
bu arada sen aşırı gerizekalısın profil fotoğrafıma bak :)
Soran+1 yılşakamı cihan senmisin? ara beni
- +1 yıl
noluyo la😄
Soran+1 yılbilmiorum adımı nerden biliyor bu adam evet beni istemeye gelen çocuğun fotoğrafı bu
Soran+1 yılıp adresimden benim hangi sitede olduğumu bulabilirmi?
- +1 yıl
sende niye ele veriyon kendini
Soran+1 yılyarra yedim napıyım
Soran+1 yıleğer oysa babamı arardı şimdiye buraya gelmesi 2 sat sürer arıyorum engellemiş
- +1 yıl
kim sana yazan ben anlamadim
Soran+1 yılbana görücü gelen çocuk
- +1 yıl
oha niye böyle bir serefsizlik yapip aileyi karistiriyo
Soran+1 yılanlamadım ki ama o olsa arar bana söver sayardı diye düşünüyorum 2 günlük bir şey normalde yarın akşam görüşeceğiz bana dmişti ama ben hiçbir ayıbın üstünü örtmem diye :(
- +1 yıl
seni nasıl buldu onu anlayamadim
- +1 yıl
evindeki wifi adresine validedin telefonunu bağlamıştım bakalım bu kız internette ne yapıyor diye hack programı ile ıp ye bakıyordum sorusunu gördüm biz milli görüşcüler olarak hiçbir ayıbın üzerine örtü sermeyiz yaparken Allah'tan korkmadığını kula söylemekten utanmak büyük günahtır birazdan bu kızı ifşa edeceğim ailesinin onu öldürmeside kaçınılmaz :) ben kaçtane türk p*rnosu sitesinden ilişkiye giren kızların yüzünü tarattırıp ailesine gönderdim biliormusun Jandarma Kd Üçvş Cihan BALKANLI...# VESSELAM
- +1 yıl
valla çok uyanikmissin 👏👏
Soran+1 yılBak erkeğim ne olur yapma ne olurrrrrr evlenme benimle her zaman senin köpeğin olurum ne istersen veririm sana ne olurrrrrrrrr
Soran+1 yılne olur gel konuşalım bak beni affetme her zaman çalışırım sana destek olurum yapma bunu nolurrr bütün altınlarımı sana veririm her zaman birlikte oluruz nolurrrrr
- +1 yıl
HAYIR HAKKI HAKİM KILAN BİR ORDUYUZ BİZ ZATEN ANLAMIŞTIM ERKEK GÖRÜNCE YÜZÜNÜN GÜLMESİNDEN AMA KADINA İNTERNET HARAMDIR BU İNTERNETİ KADINLAR BOZDU VE SEN BUNUN İÇİN 100 SOPA YİYİP BÜTÜN HERKEZE İFŞA OLACAKSIN 10 DK SONRA
- +1 yıl
Geçmiş olsun arkadaş trafik kazası geçirmiş bütün kemikleri kırıldı bir daha yürümesi imkansız Allah'tan ümit kesilmez umarım uyanır ve o 7 erkeğin ismini yerini verir :(
- +1 yıl
derken
- +1 yıl
Kaza geçirdi işte bende hastanedeyim bakıyorum öyle kötürüm olduğu kesinde uyanıp uyanmıyacakmı onu merak ediyorum 7 kişiyle yatmış uyanırsa o isimleri öğreneyim oturur konuşuruz belki birer kezzap içerler... VESSELAM
- +1 yıl
ahahaha tövbe tövbe ciddimisin sen
- +1 yıl
evet ne oldu beğenmedinmi
- +1 yıl
@Balkanlı1995 lan bitin küçüğü şeyim kadar aklın var türlü türlü huyun var çocuk mu kandırıyorsunuz lan siz sktr gt kişilik bozukluğunu başka yerde düzelt sende şu 2 gereksizi ciddiye alma yalan dolan bunlar @şapşalkız ben şimdi konuşmaların resimlerini aldım bimere bildirdim jandarma üst çavuş milletin özel alanını işgal ettiğin için evden alacaklar seni 15 gün içinde bakalım o ufacık beyninle kimleri kandırıp milleti ifşa ediyorsun gorucez
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
14Cevap
+1 yılneye göre temiz ya. karakter aranmalı insanda bekaret değil. nabalm yani ben bakireyim diye evlencegim kiside bakir olsun diye mi tutturiyim. saçma bnce. seven insan herseyiyle kabul eder. o çocuk sırf evlenmek için seninle bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten görücüme aşık oldum böyle temiz bir adam yolda bana iş atmaz zaten seviyorum da demez ben böyle temiz adam kalmadı diye düşünüyordum
- +1 yıl
nerden biliyosun temiz olduğunu? bnce birini kendi isteğiyle bulup taniyip sevip evlenebilirdi neden görücü yoluyla evleniyo? bnce amacı sadece evlilik aşk falan değil evliliğin amacı aşk olmalı sadece evlenmek için degl
Soran+1 yıladamın amacı evlilik doğrudur ama temiz bir adam zaten delikanlı adam sevmez sahiplenirmiş adamın yüzünden okunuyor ayriyetten o muhafazakar biri o öyle yapmaz hiç sevgilisi olmuş adama benziyormu tipi cihan. akdag.961 al bu onun faceboku bu adam zina etmez ki zaten
+1 yıldoğruyu düzgün bir üslupla şöyle takrir Ala olan Allah a aittir hayirsa hayırlı şerse sonu sakin biter inşallah
00 Yorumla
+1 yılevet o kişiyle evlenmemelisin..
yalan üzerine yuva kurulmaz..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey sorcam sen o son sorusuna hala cevap vermedin mi? Burda soruyorsun? Zaten sen ona sen dur ben birkaç gün sonra mı cevap vercem dedin kusura bakma ama adam zaten çoktan şüphelenmiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılHayı ben ondan şüphelendiğimi söyledim nasıl sevgilin hiç olmadı dedim biraz erkeklik duygularını okşadım araştıracam seni dedim kılıfına uydu ama ben onu biliorum 14 yaşından beri çalışıyor garib 2 ev bir araba almış babada metelik yok kendi durumu iyi okul okumamış bir şey etmemiş
Cevap sahibi+1 yılHayır onu sormuyorum. Bu adam size bu soruyu sordu ve siz onu yanıtlamadınız. Adam çoktan şüphe etmiştir diyorum.
Soran+1 yılben ondan kendimi şüphe etmiş gibi gösterdim ama nasıl sevgilin olmadı diye anlamadı hiç bir şey
o da seni sevdiyse aslında bunun bir önemi olmamalı onun için🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulu bu zaten böyle temiz bir adam yolda birine iş atmaz herhalde
- +1 yıl
nekadar rahat bir baskasina got ver sonra o adamin koynuna gir he
Soran+1 yılyani adam bana aşık değil kardeş onun için bakire yemek yapacak çocuk verecek bir hanım lazım onun temizliğine aşık olan benim :(
- +1 yıl
yani simdi tersten iliskiye girdin hala namuslu ve temizmisn sizin gibi geri kafalı kızlar kizlik bozulmadi surece namuslu sunuz yazik bence git ol
+1 yılFan fin fon yapmadan once dusunecektin okadar erkekle cik sonra adama yalan soyle ben temizim diye daha buyuk bir hakka giriyon haberin yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için kandırmış olursun. doğruyu söyle kararı ona bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılkul hakkına giremi gerçekten o bana hakkını helal etmeden cennete giremezmiyim?
- +1 yıl
cennete girmeme değil de kul hakkına girmiş olabilirsin.. ama karı koca olunca senin hakkında ona geçecek.. iyi bir eş olursan durumu eşitlersin belki bilemem :)
- +1 yıl
ama şöyle bir durumda var.. adam sıradışı erkeklerden.. sen ise kendini kirletmişsin.. şimdi bunu bilmek adamın hakkı değil mi?
çünkü bilse seni direk red edecek ondan da korkuyorsun
Neden üç kere cevaplanıyomuş ki sorular , bir defa da anlaşılmıyomuymuş 🙄
05 Yorumla
Soran+1 yıladam muahafazakar ayrıyetten dinde 3 kuralı vardır herşey 3 kere sorulur burda kendine Şahit olarak Allahı tutmuş oluyosun
Soran+1 yılşimdi evlendikten sonra sorsa yuvayı yıkmamak için yanalan söylenir bu Allahla benim aramda olan bir günah ama evlenmeden önce sordu ki yalanım varsa kul hakkına dönüşsün Ahirette alllahtan önce onun karşısına çıkayım diye gerçekten bu kul hakkı olur ama gerçekten ne yapacağımı bilmiorm
Soran+1 yılkitap yazıyor önce kul hakkı diye sadece ben bunun kul hakkı olup olmadığını sormak istedim zaten oda ilişki yaşamış olsa kul hakkı olmazdı ama adam bakir her halinden belli ben öyle erkek görmedim
- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılsadece sen oyle deyilsin ki hangi kiz goten vememiski bnce senin gibi kasar haketmiyor ver sonra bismanim derler
08 Yorumla
Soran+1 yıltamam ne yapayım akıl ver adam evlenmeden önce sordu bu soruyu ben gerçektten ahirette Allahtan önce kul hakkı yüzünden onun karşısınamı çıkarım doğrumu bu?
- +1 yıl
sonucta evlilik kutsaldir ve dinimizde ahlak of adet ister sonucta sen deyil. karsindakinin ne istedi dir yani senin secme hakin yok kendin anlina kaderini yazmisin belkide bu saba bir ders yda bir isaret tope et nebilim allah daha yakin ol
Soran+1 yıltamamda ben gerçekten evlilik öncesi sorduğu için kul hakkına girip Allahtan önce onun karşısınamı çıkacağım?
- +1 yıl
ya sonucta iman dolu bir kalp elbete ahyirete ona hesap verecksin ama Allah tan korkmayan kulundan korkman sacam
Soran+1 yılAllah affedicidir ama kullar affedici değildir
- +1 yıl
e ozamn niye tersten ilikiye girdin bir gun evelencen dusunmedinmi
Soran+1 yıladamda girmiştir birileriyle zevk için diye düşündüm ama garip 14 yaşından beri ağır işte çalışıyor 2 ev 1 araba almış gerçekten sevgilisi olamaz bu adamın kadınlara para yedirse mal mülk alamazdı ben bukadar temiz adam yok sanıyordum
- +1 yıl
niye yok bnde oyleyim sadece insanlari dis gorusuyle yargilmasaniki
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum bir hocaya danış derim fetva veremem ama yalan söylemen olmaz doğru söylersende duyulabilir. Senin imtihanında burda başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe ettiysen eğer kalben, o günahı işlememiş sayılıyorsun ve yeminin bir zararı olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılama evlilik kurmak için yalan söyleyemem evlendikten sonra sorsa yalan evliliği kurtarmak için olurdu şimdi adam yalan söylersen cehennemliksin dedi kul hakkı dedi o beni temiz hanım diye istiyor ben ona aşık oldum sevgilim felan değil
Cevap sahibi+1 yılKalbin rahat değilse, söyleyecek birşey yok. Onu haketmiyorsun.
Soran+1 yılbenim kalbim rahat olur ama evlilik öncesi evlilik olsun diye söylenen yalandan dolayı gerçekten ben ahirette Allahtan önce onun karşısınamı çıkacağım kul hakkı yüzünden adam aşırı ciddi
Cevap sahibi+1 yılBak yaşadığını ve ona olan hislerini adama dürüstçe anlat bu daha hayırlıdır, eğer olacağı varsa Rabbim onun kalbine yerleştirir.
+1 yılTatlım herkez değil herkeS
07 Yorumla
Soran+1 yılabla ben ne yapacam akıl ver allah aşkına adama aşık oldum o sadece kendine eş arıyor bu soruyu evlendikten sonra sorsa evliliği kurtarmak için olurdu ama şimdi :( kul hakkına girermi Allahtan önce onun karşısına çıkarmıyım Allah affeder belki ama kul affetmez kul hakkı oluyormu olmuyormu ben onu 50 sene hergün her saniye kandırmış olacağım sonuçta
- +1 yıl
Ya yanlış anlamada bu bağnaz görüşlü birine nasıl aşık oldun bana Allah iman kuran hakkına yemin et dese din senin oyuncağın değil der kalkar giderim iki o kadar da masum olduğuna hiç inanmıyorum
Soran+1 yıladam 14 yaşında çalışmaya başlamış bir aile kurup mutlu olmak için ve ağır bir işi var 2 ev bir araba almış 18 saat çalışmış 6 sene zaten sevgilisi olamaz bu adamın askerden gelmiş görücü gitmeye başlamış şimdi 2 evi 1 arabası var yakışıklıda zaten yüzünden iman akıyor genel evlere para yedirse malı mülkü olmazdı al yüzüne bak faceboku bu cihan. akdag.961
- +1 yıl
Kız sen çocuğu değil malını beğendim desene 😃
Soran+1 yılhayır temizliğini beğendim hiçbir kadın onu baştan çıkartmamışdır diye düşünüyorum bir kere olsun bir kızla öpüştüğününden emin olsam onunla evlenirdiim ama kul hakkından çok korkuyorum o çok temiz çünki o bu soruyu evlenmeden önce sordu kendi gibi birini istiyor :( bu onun hakkı bak profiline önceki mesajda verdim facebokunu nasıl biri sence?
- +1 yıl
Tam senlik bakmaya gerek yok 😃😃
Soran+1 yılbaktınmı ki sence tipi nasıl temiz birimi sence?
temiz falan değilsin sen
10 YorumlaDoğruyu söylemelisin kul hakki kötü bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBana da temiz kız lazım
10 Yorumla
+1 yılDoğruyu söyle. Zaten seven herşeye rağmen seviyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. son pismanlik fayda edmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. her doğru heryerde söylenmez
08 Yorumla
Soran+1 yılama evlilik öncesi sordu abi şimdi ben ona yalan söylesem ahirette allah dan önce onun karşısına çıkarım sonuçta kul hakkı ödenmeden hesaba çekilmeyeceğiz ama bu çok büyük bir kul hakkımıdır gerçekten onu bilemedim evlendikten sonra sorsa bu yuva yıkmamak için olurdu :(
Soran+1 yılYani kul hakkı olmaz ozaman değilmi çünki o beni sevmiyor katı bir adam ben ona aşık oldum görücüme aşık oldum yani çünki kesin birşey varki kul hakkı ödenmeden Allah hesaba çekmez :( kul hakkıysa bu Allah affetmeyeceğini söylemiş zaten baştan Allah affetse kul affetmez
- +1 yıl
basgit kul hakkı olmazmış
- +1 yıl
Dayı milli görüşden kaçamassın bu yorumu yapan kız benim görücü gittiğim kız ve ben onu ifşa edeceğim :)10 dk sonra ailesine evindeki internete annemin telefonunu bağladım wifi hackleyim ne yapıyor diye bakarken bu sitede olduğunu gördüm ve o bunun cezasını ifşa olarak ödeyecek siz bu dünyada basın Allah basacak size merak etmeyin
Abi şakamısınız imammı bu moruk ak skkdkd
04 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulu bu zaten böyle temiz bir adam yolda birine iş atmaz herhalde
Soran+1 yılneden ki? adam 14 yaşından beri gece gündüz çalışıyor zaten sevgilim var dese kimse ona inanmaz çalıştığı sektör ağır iş zaten sevgilisi olsa 2 ev 1 araba yapamaz okul okumamış bişrşey etmemiş babada zengin değil
Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. sakin yalan söyleme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher doğru her yerde söylenmez
01 Yorumla
Soran+1 yılama ben adamın dünyasını karartmış olacağım o beni sevmiyor ben onu seviyorum o temiz olduğu için temiz birini ister bu onun hakkı ama evlenmeden önce sorduğu için bu kul hakkına girmezmi? girerse kul hakkını allah affetmiyor o affetmeden ben hesaba çekilemessem ne olur?
+1 yılDogruyu acikca söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Çok kötü bir durum.
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım? onu söyle adam evlenmeden önce sordum ki Allahtan önce kul hakkı yüzünden benim karşıma çıkasın dedi
Soran+1 yılazabım yok tamam tövbe ederim Ama kesin bildiğim birşey var Allah kul hakkı dışında herşeyi affeder ben ne yapacağım? Yarın Allah kendinden önce beni kul hakkı için adamın karşısına çıkartırsa önce kul hakkını ödeyeceğiz sonuçta değilmi oradada sadece iman ile ödeniyor ben Allahın huzuruna gitmeden cehhennemi boylarım diye korkuyorum dedim ya böyle temiz bir adama aşık olacağımı bilemezdim :(
Aa ne ayıp 😂
00 Yorumlabence söylemelisin
10 YorumlaÇok uzun özet
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?