Çok geri biri gibi geldi... sadece denemek için yazdım bunları söyledi en sonda seni bulcam Dedi
Beni istemeye gelen Ada'ma fake adresten yazdım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bna gerilik değil adamlık derler canım ciddi ciddi görücü usulü de olsa evlilik için görüştüğü bir insan varken kendisine yazan bir kadını reddediyor oysa ne sevgilisisin nede sana bir bağlılığı var şu an istese gel tanışalım der sen olduğunu anlamadı dimi ondan böyle ayak da yapıyo olabilir
Bana çok yapmacık geldi, yani kapasitesi bu güya çizgilerini gösteriyor sana nasihatler ediyor falan ama senle konuşmaya devam ediyor, ilgileniyor da.. Bu kurnaz tiplerden bence yapamadıkları için dine imana sığınan tiplerden fırsat bulduğu an tanımaz. d o derece
o degilde istemeye gelmek nedir ya bide adama geri kafali demizssin ahahah 2017 kiz istemeye gidiyolar olaya bak bide kiz bu adam geri kafali dio cok ilginc cidden sayenizde hergun garip seyler gorup kahkaha atiyorum
10 Numara efendilik yapmış nefret ediyorum sizin bu tavrınızdan sonra boşanma ya da Aile İci siddet devletin kağıdına yazık be pis su kadar değerin yok...
Napsa beğencektin geliyorum yanına sikmeye dese heralde baya ileri kafalı olacaktı o zaman abaza diyosun şimdi geri kafalı anlamıyorum ben bile sizi anlamıyorum yanlış olmuşum heralde erkek olcaktım
Adam kötü birşne benzemiyor ğstelik sanada kötü bir şey söylememiş yazdıklarında yanlış bir şey yok, ayrıca bu karcık bir yazı ile bir insanın gerşmi ilerimi degerlendirme yapılması yanlış
En İyi Cevaplar