Sizce soğuyan sevgilim geri döner mi?

arkadaşlar çok kötüyüm 1.5 yıllık ilişkimiz vardı birbirimizi çok sevdik kız arkadaşımın daha önce hiç sevgilisi olmadı ben onun ilkiyim. ben üniden memlekete gidince başladı sorunlar uzaklaştığını hissettim sordum bilmiyorum herkese anlattım ilişkimi nazar mı değdi acaba falan dedi kavgalar başladı sonrasından ayrıldı benden ayrılmadan hemen öncesinde ise ben seni seviyorum uzun bir ilişkimiz var insan arada biraz uzaklaşabilir ben senle gözümü açtım tamam sen benim herşeyimdin ama biraz kendime yoğunlaşmak istiyorum sen benim hayatımda hep olcaksın ama ben biraz sensiz kalmak istiyorum nefes almak istiyorum sanki dedi. ben çok sinirlendim daha çok sıktım biri mi var falan dedim sürekli baskı yapıyodum ayrıldı o gün benden. ertesi gün çok pişmanım dedi ağladı affet sensiz yapamıyorum dedi ben memleketten döndüm buluştuk affettim. 2 gün gezdik herşey iyiydi 3. gün benden pat diye ayrıldı senin bu baskılarından sıkıldım ev bir yandan iş bir yandan sen bir yandan nefes alamıyorum artık soğudum sevmiyorum seni dedi istemiyorum artık dedi. 4 gün sonra dayanamadım mesaj attım o da bitti artık gerçekten istemiyorum kimseyi istemiyorum senide istemiyorum ve gelecek göremiyorum hiç bişey mantıklı gelmiyor dedi bunlar yaşanmadan 1 ay önce söz yapcaktık ailemle konıştum erken dediler ona söyleyincede hayal kırıklığına uğradı beliki buda bir etken ama şu an çok mutlu. arkadaşlarımla konuştuğundada geri dönceğimi sanıyo öyle hissediyorum ama dönmiycem kesin bitti ben şu an iyiyim demiş. biz birbirimizi çok seviyoduk herşey çok güzeldi çevremizdeki insanlar bile imreniyodu aşıktık lan biz nasıl birden bire böyle olur anlamıyorum. ailesiylede sürekli kavga ederdi iştede baskı altındaydı bende öyle yapıcan soğudu mu acaba. bana sen çok iyi bir insansın üzülme nolur dedi. geri dönermi sizce onsuz yapamıyorum uyuyamıyorum evlencektik biz. lütfen yardım edin sizce geri döner mi?
Güncellemeler
+1 yıl
gerçeği öğrendim bir başkası varmış ondan hoşlanmaya başlamış onun için terk etmiş beni
Sizce soğuyan sevgilim geri döner mi?