Soğuyan sevgili birdaha döner mi?

Benim bir senelik ilişkim vardı biz son aylarda sürekli küçük şeylere kavga ediyorduk ve kavgalrda kıskançlık veya ne biliyim küçük şeyler işte sonra biz kavga edince 3 gün falan yazmıyorduk sonra ben yazınca kaldığımız yerden sorunları çözüp devam ediyorduk devam bu kavgalemiz 5 kere falan olduysa bir kere o geldi özür diledi. sevgilim kendiside kıskanç hatta kısıtlayıcı biraz , onu giyme falan diye ben bunun en yakın arkadaşının kıskandım bayadır biz buluşamiuordik bende bundan ötürü kavga çıkardım ve bana yapmam dediğin şeyleri hep söz verip yapıyorsun diyip benden ayrıldı, ben tabi hep yazdım usteledim olalım diye neyse bu zman zarfında beni sevdiğini zamana bırakalım dedi , sonra ben çevremdeki insanlara inarak zamana bırakmak kötü birşeymis beni niye kandırdın dedim sonra kavga çıktı ve birbirimize cokda ağır olmucak şekilde kırdık ve sen hiç birşeyi hak etmiyorsun hayatımda sen diye biri yok artık dedi, sizce sever mi beni tekrar o beni benim haberim yokken arkadaşına biz onla ilerde illa konuşcaz diyormuş. arkadaşı da bnece unut dedi bende hep usteliyorum ya sürekli de ordan burdan yazma iyice soğursa hiç olamazsınız dedi ve beni sevgilim heryerden engelledi.
Soğuyan sevgili birdaha döner mi?