Soğuyan Sevgili Geri Dönermii?

Iki yıllık ciddi giden bir ilişkim vardı ailesini tanıyordum arada tartışmalarimiz illaki oluyordu ama benden her ne olursa olsun vazgeçmiyordu sevgisinden ağladığını bilirim. E malum üniversitelerde kapalı olduğu için uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz nerdeyse bir yıl, haftada iki haftada bir gelirdi ben giderdim o kadar. Şu son zamanlar hep tartisiyorduk sabrediyorum diyordu iki gün önce yine çok kötü tartıştık ve benden sıkıldığını artık istemediğini söyledi beni sevmiyor musun artık dedim önceki sevgim yok dedi. Belki ben üstüne biraz fazla gitmiş olabilirim ama benimde sorunlarım vardı dün mesaj attım sinirden sevmediğini söyledin dedim yüz yüze buluşalım hallederiz dedim istemiyorum yüz yüze konuşmakta, yazma bana dedi aileme de anlattım artık komple bitti diyo. Yazmamam gerektiğini biliyorum ama onu çok seviyorum ve dayanamayıp yazıyordum o iki gün boyunca ve bugün sonlandırdım artık yazmayacağımi söyledim. sevgi biranda biter mi anlamıyorum yani komple bitirdiğini söylüyor bardak taştı artık diyo hiç mi oluru yok arkadaşlar lütfen kırıcı şekilde olmadan tavsiye verir misiniz?
Soğuyan Sevgili Geri Dönermii?