Sevgiliyi rahat bırakarak dikkatini çekmeye çalışmak

Sevgilimin yanından döndüğümden beri bana eskisine göre mesafeli davranıyor yanındayken bazı tartışmalarımız olmuştu ama dönerken çok iyiydik bir sorun yoktu ama birkaç gündür whatsapptaki mesajlaşmalarımızda bana mesafeli olduğunu hissediyorum eskisi gibi pek hitap kullanmıyor eskisinden daha az mesaj atıyor gün içerisinde çok az konuşmaya başladık ben de öyle olunca kendimi geri çektim o bana mesaj atmadan atmıyorum pek hitap kullanmıyorum şu anda whatsapptan başka bir arkadaşımla sohbet ediyorum ama ona baktığımda arada girdiğini görüyorum yarım ya da saate bir bakıyor biriyle konuştuğunu sanmıyorum ama sanırım beni takip ediyor. Kendimi geri çekmemin üzerine düşmememin nedeni hem benimle eskisi gibi iletişime geçmemesi hem de belki kafasını dinlemek isteyeceğini düşünerek onu biraz rahat bırakmam istemem. Bu davranışım onun dikkatini olumlu anlamda çeker mi benimle neden ilgilenmiyor merakına düşer mi yoksa o kendini geri çekti ben geri çektim derken iyice kopma noktasına mı gelir?
Sevgiliyi rahat bırakarak dikkatini çekmeye çalışmak