Her insanın yapısı farklı bu nedenle her ilişki farklı şekilde ilerliyor. Kimi sevgili çok ilgili olurken kimisi de çok ilgisiz olabiliyor. Umursamaz/İlgisiz Sevgili
umursamazlik 2 turlu olur, ya gercekten umursamiyordur ya da rol yapiyordur. gercekten umursamiyorsa yapacak birsey yok er ya da gec bu agac duser. rol yapiyorsa kiskandirmak herzaman guzel bir fikirdir. sevipde rol yapiyorsa kiskandirma sonucu hemen hamle yapar.
Eğer kırılmışsa ve ben fark etmediysem kırıldığını, bana açık açık söylemedikçe anlamam için düşünce okuyucu filan olmam lazım. E bu mümkün olmadığından gönlünü almam da mümkün olmaz.
Bir seylerden ya da bir kisi den vazgectigin anda sana geri dönmeye baslar. Bu her zaman icin böylesine gelişen bir durumdur. Bu yüzden siz de onun dikkatini çekmekten vazgectim bir kösede oturursanız, bir süre sonra yokluğunuzu arayacaktır ve size dönecektir.
Cok çabalamak insanın kendini yorar umursamayan taraftan bir şeyler gelmesi lazım ınsan da yorulur , kendini yormamali başı şeyler devam etmiyorsa yarım kalmalidir
Aynısını sende ona yaptığında kendi zoruna gideni algılar sana söylenir neden böyle yapıyorsun diye. Empati lazım empati. Anlamıyorsa anlatamazsın zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer umursamaz davranıyorsa tam anlamıyla kaybetme korkusu yoktur veya sevmiyordur diyebiliriz. Aslında soru umursamaz sevgilinin dikkatini nasıl çekebiliriz değil, umursamaz sevgilinin gönlüne nasıl daha iyi kazınabiliriz olmalı.
Nasipte sevmesi varsa sever. Yoksa tüm çabalar boş. Beni çok seven kızları bana verdikleri değerden dolayı ben de sevmek istedim fakat hiç yanlış yapmamalarına rağmen sevemedim. Tabi sevmek en ufak ihtimale bile umut bağlamaktır diyorsan onun sevdiği şeyleri, nelerden mutlu olduğunu öğrenip, yanındayken çok mutlu olmasını hiç sıkılmamasını, mutluluğunu ve hüznünü paylaştığında huzur bulmasını sağlamalısın. Örneğin bir mutluluğunu sana anlattığında aa çok sevindim demek yerine ayrıntılarını sormalı konu her ne kadar ilgini çekmese de onun heyecanla o mutluluğu anlatmasına izin vermelisin. Hüzünde de durum aynı. Kıyamam ya takma kafana demek yerine bir dost gibi onun kafasından düşünüp derdine çare olabilmeye çalışman lazım. Tabi bunların hepsi BENCE.
Dünya tek bir kişinin etrafında dönmüyor. O umursamiyorsa ben neden umursayim? Suda var ondan önce hayatınıza nasıl devam edebiliyorsaniz onsuz da devam edebilirsiniz
Keşke bu dediğini bende yapabilsem, ama olmuyor işte çok severken ne gidebiliyosun ne bir kenera atabiliyosun her zaman onsuzda olabilirim diye avutsamda kendimi yine tökezliyorum gördüğümde. böyle takmıyormuş havaları beni dahada sinir ediyor halbuki böyle severken niye ya 😐
Ya gelde bunu kalbime anlat, bak şöyle söyliyeyim aşk olmak kalp ağrısından başka birşey değilmiş seni bir kutuya koymuşlar kapatmışlar birde ne nefes alabiliyosun ne kaçabiliyosun hele uzun zamandır insanın hayatında olduğu birinin çıkması çocukluğunu geçirdiğin evden ayrılmak kadar zor. O kadar kötü günler geçirir ki gerçekten seven her şeyi içine atar bende öylelerindenim işte hayatım dediğin kişi hayatını alt üst ediyor bunu nasıl anlatayım ki.
Alışkanlığım oldu belkide o, ama aşk olmasa niye hala çok seviyorum onsuz olamıcağımı düşünüyorum ya. Hayatım ondan ibaretmişcesine ilerliyor bir sözü yerle bir olmama sebep bana bir laf ettimi olsun ya diyip içime gömüyordum kusurlarını bile sevgim kapatıyordu. Ama içinde bulunduğumdan tabiki memnun değilim kimsenin benim kadar sevmesini istemem ya da bağlanmasını. çok zor içinde bulunduğum her ne ise.
Eylül aşk kelimelerle anlatılamaz. Öyle kolayda bulunmaz benim kalbimde 5 yıldır öyle biri var. Kabul etmedi hiçbir zaman beni. Ben onu düşündüğüm vakit güneş doğuyor yeniden canlanıyorum. Şimdi karşıma gelse beni istese ben kabul etmem anladın mı 😉
Valla senin gibi sadık insanlarla hiç rastlaşamıcaz herhalde, çok güzel konuşuyosun bir müddetten sonra yorulmuşsun artık herhalde keşke bende senin gibi olabilsem.
@heybeneylül yemin ederim aynı şeyleri yaşıyoruz 3 yıldır hayatımda sevgilim bana demediği şey kalmadı küstüğümüzde ne arar nede sorar hep ben ilk adımı atarım oda kendini bişi yapmış sanar ne ayrılabiliyorum nede mutluyum onunla çok değişik duygular o kadar alışmışım ki hayatımda tek insan oymuş gibi hissediyorum yanlız değilsin yani çok berbat bir durum hayattan soğudum resmen
Bende soğudum htta çok mutsuzum napmalıyım bilmiyorum ya bu kadar sevecek ne vardı diyorum hep böyle umursamdığını görünce ayrılmak istiyor insan ama onuda yapamıyor ki ya
@heybeneylül aynen hiç ilgilenmiyo bile gündüz çalışıyo akşam da bir saat konuşsak yeter falan diyo gerçekten kendimi ezik hissediyorum böyle bir insanı sevdiğim için Çok alışmışım giyme dediği kıyafetleri bile giymiyorum bütün arkadaşlarımdan kıskanıyo hepsine bir bahane buluyo çok berbat bir durum gerçekten ben seni çok iyi anlıyorum bildiğin ilişkide erkek benim sanki kız o
@Cerenbenmk bu erkeklere bu kadar yüz vermeyin ya. Daha 18 yaşındasın evli kadın gibi muhabbet yapıyorsun. Biraz rahat ol. Kızlar bir kendinize gelin lütfen 😊
Ya valla o kadar doğru söylüyosun ki bende öyle hissediyorum napcaz böyle ya devam edemiyorum bıktım tükendim her gün aynı şeyler acaba uzun bir süredir birlikte olmaylada alakası var mı diye düşünüyorum sıkılmışda olunabilir ama niye karışıyorlar ya da niye ayrılmıyorlar dimi
@heybeneylül ya şöyle trip atmamdan çok korkuyo gözleri kapalı yorgun bir şekilde konuşuyo hatta benimle ayakta uyuyo resmen ama bizde ilgi istiyoruz onu geçtim yanyanyken normal arkadaş gibi yürüyoruz bütün ilk adımları benden bekliyo elini ilk ben tutuyim ilk ben sarıliyim falan istiyo çok değişik bencede ben aşık olduğumuzu düşünmüyorum sadece haddinden fazla alışmışız
Kesinlikle öyle, bence strateji değiştir yani bir kere yaptıklarını yapma ona karşı değiştiğini göster bakalım ne yapacak o zaman. erkek adam dediğin net olur ve ilk adımı o atar bu ne canım alışmış buda sevgin tabi güzel geliyor ona nasıl olsa o yapar o mesaj atar ben ne yaparsam hoş görür beni diye düşünüyor kendimde aynı şeyin içindeyim ama bir gün yaptıklarını yapma mesela mesaj atma o atsın bırak bir kere merak etsin seni. Şaşırt onu.
@heybeneylül zaten son zamanlarda yazmıyorum da aramıyorum da günaydın yazar sabah cevap veririm öğlen arar 15 dakika falan konuşuruz bide eve gidince yazar napıyosun falan diye o kadar ben yazmıyorum artık eskiden üst üste mesaj atardım cevap vermeyince arardım şimdi hiç yapmıyorum ve memnun bu durumdan
Onlarda artık alışkanlıklarına teslim olmaya başladılar işte uzun bir ilişki olunca böyle şeyler olabiliyormuş gerçekten boşver umursamasınlar ama bidaha bizim gibi seven bulurlar mı orası gerçekten belirsizlik.
Valla al benden de o kadar 1.5 yıl oldu benimkide umursamazlaştı ya ne yapsam olmuyor her şeye ilk ben adım atıyorum çok sevdiğimizden ömürlük yenilgimizde bu bizim işte
Umursamaz sevgiliye bir kaybetme korkusu yaşatman gerekiyor o zaman nasıl silkelenip kendine geri geliyor senin peşinden koşuyor ama tabi seni seviyorsa bunlar olur
En İyi Cevaplar