Bugun turk telekom internet abonesi oldum internet ayda 60 tl internet hizi 8 megabit fakat memnun degilim cekimi sorunlumu?

Oturma odasi salon ful cekiyor fakat mutfak 2 cubuk teras 2 cubuk iki tane yattigimiz oda hic cekmiyor turk telekom 444 1 444 aradim musteri temsilcisiyle gorustum bana modeminizin uzakligi odalara cekmiyebilir dedi ama odalar ile modem arasinda uzaklik hic yok. Kurulumunu yapan kisiye aradim bana o zaman modem yerini cekebilecek yere kablo ek yapalim. Ben arada uzaklik bile yok iken bosuna 60 tl mi odeyecem. Evin icine bile erisim olmuyorsa dogru duzgun ne anladim ben bu internetten. Onu gectim ben odamda uzanip film izlicem belki illede oturma odasinami gececem. Bana farkli bir internet markasi sunabilen olursa sevinirim hizmet kalite cekimi yuksek olan marka ve sirket olursa sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Modemle birlik 24 ay taahhutlu ayda 60 tl. Ayrica modem markasi tp link 9970... Modemde sorun var diye dusundum ilk once modem yetkili servisini aradim bana sorun gozukmuyor dedi. Fikri olan ne yapabilirim. Yeni kurulumu yapilan modemin uzerinde turk telekom ismi simgesi ve amblemi yer aliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Modem tp link 9970 markasi. Turk telekom amblemli simgesi yer aliyor ben ttnet ve turk telekomun ayni urun oldugunu biliyorum. Fakat artines diye gecen sene bir modem gordum nedir bu artines marka bilmiyorum ama
Bugun turk telekom internet abonesi oldum internet ayda 60 tl internet hizi 8 megabit fakat memnun degilim cekimi sorunlumu?