Türk Telekom faturam bir anda 682 TL oldu, 30 GB internet hâlâ duruyor sizce normal mi?

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum ben öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum bu yüzden youtube dan ders dinliyorum normalde hattım faturasızdı ama 4 gün önce hattımı faturaliya geçirdim bu arada hat benim adıma değil abimin adına bu yüzden abim Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp faturaliya geçiş yaptı en düşük tarife buymuş aylık 265 tl ye 30 GB İnternet 1000 dk ve 250 SMS sözde en uygun faturalı tarifeleri bu ama daha şimdiden güncel fatura 682,24 tl yazıyor dün Türk Telekom mobil uygulamasına girip baktığımda 682 tl fatura gördüm şaşırdım sonra bu durumu abime söyledim abim normaldir senin hattının kaç aylık vergi borcu varmış 424 tl lik borç onu faturanın üzerine eklemişlerdir çünkü müşteri hizmetleri bana öyle dedi diye söyledi birde benim hattım faturalı olduğundan beri ben youtube dan bir sürü ders videosu izledim şu ana kadar ama uygulamadan bakıyorum kullanılan İnternet 410 mb kalan İnternet 29.60 GB olarak gösteriyor. Sizce bu durum normal mi?

Türk Telekom faturam bir anda 682 TL oldu, 30 GB internet hâlâ duruyor sizce normal mi?