bu sadece filmlerde mi olur? allah isterse kavuşturur mu? bence olağan bişey. yıllar sonra kavuşup evlenen var mıaranızda :) ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk aşkımm...5 yıl dewam eden güzel bir ilşki ve yüzdük yüzdük kuyruguna geldik...evlenme teklifini etti kabul ettim pırlantam ve seçtiğimiz iki alyans ...ailem 5 yılımızı az çok biliyorlardı...abimle konuştum..karşı çıkmıcam ama araştırmam lazım dedi ve kendi düğününde bana bu iş olmayacak dedi..neden niçin sorma olmucak dedi.. o gece uykusuz geçen gece...26 temmuz onun doğumgünü 28 i benim kendi başımıza baktığımız düğün tarihi 27 temmuz.. sabah ola hayır ola ne dediysem asi olmayarak kabul ettiremedim tanımadan..gergin geçen hafta ve o haftanın sonunda buluştuğumuzda masaya yüzkleri koydum ve yanından ayrıldım..bana ulaşmaya çalıştı görüşemedim şuan olmaz dedim ve o sene 27 temmuzda baktığımız yerde başka biriyle evlendi...
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle oldu ve bizim baktığımız yerde...
Cevap sahibi+1 yıl2 yıl geçti aradan ben kendimi toparldım anti depresan ve ağlayarak geçen koskoca 2 yıl...kimseyi sevebileceğimiz düşünürken rabbiiim yüzüme güldü ve evlendim 1 ay oldu eşimi çok seviyorum..şimdi anılarımdan bile gitti...şimdi konu başlığına istianeden yazdım rabbim herkeze herşeyin hayırlısını versin yine eşimi seçerdim 5 yıl önccesinde bile..
- +1 yıl
canım benim ya. bende aynı durumdayım şuan. 1yıllık ilişki bitti. ama 1yıl olduğuna bakma çok şeyler gördük çok sevdik. hergün dolu dolu geçti. ama ayrıldı işte. ağladım ama belki hayırlısı budur. sence banada iyi bir eş nasip edermi allahım? ben öyle ortam kızı değğilim.ev kızıyım evden çıkımıyorum bile. okuldan eve evden okula. hiç erkeklerle konuşmamkendi halimde bir kkzım. sadce 1adamı sevdim oda gitti işte. bugün tamamen bitirdik. kaderimde hayırlı insan varmıdır? allah gönlüme göre verirmi
Cevap sahibi+1 yılemin ol içini ferah tut...emin ol geçmez denilen onca şey geçiyorki RABBİM bizi birbirimize yazmamış..okadar kararlıydımki evlenmicem kimseye güvenemem ben demişken.. 2yıl sıktım dişimi evim işim oldu tüm dünyam..ama öyle bir adam gelirki karşına diğer adam dediklerine şaşırırsın...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
Cevap sahibi+1 yılAMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SANADA HAYIRLI İNSANLAR ÇIKARSIN RABBİM KARŞINA..
En İyi Cevaplar
+1 yılKalpler allahın elindedir, Allah isterse tekrar arada ne şartlar olursa olsun bir araya getirir buluşturur. Şahsen de böyle konularda gurur yapmam, aşkımın peşinden giderim, hala birbirimizi seviyorsak yine olurum onunla aradan zaman geçmesine rağmen. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıraktım kaderime
Aşkımızın sonunu
Aradım bulamadım
Mutluluğun yolunu
Yoruldum koşa koşa
Her ümidin pesinden
Kırıldı ümitlerim
Bu sonsuz bekleyiş den
Bırak artık kaderimle
Kendi halime beni
Vazgeçelim bu sevgiden
Unutalım her şeyi
Severek ayrılalım
Aşka hasret kalalım
Eğer mutlu olursak
Yeniden barışalım
Sevmemiştim kimseyi
Seni sevdiğim kadar
Çekmemiştim kimseden
Senden çektiğim kadar
Olur mu sevgi diye
Izdıraba sarılmak
Bu yol mutluluk yolu
Tek çare imiş ayrılmak12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
+1 yılYaşanan bir kaç anıdan ibaret değilse ve ayrılmış olsa bile sevgisine sadık biriyse neden olmasın ..Yeter ki yürekte bırakılan acı izler değilde sevgi de kalsın o zaman :İnsanların hayretle kaşılayacağı ama aslında olması gereken mutlu sonu yakalamak o kadar da zor değil bence..
14 Yorumla- +1 yıl
Kaderciliğe sığınmak ne kadar doğru olur bilemem ama ben yaşadığımı söyleyeyim kaç yıl oldu ne bir haber ne de ses var bir ayrılıp barışmak insanı yıpratıyor , tüketiyor ve herşey küle dönüyor sonra bir rüzgarla o kül de havaya karışıp yok oluyor...
- +1 yıl
İnanmak ve istemek ve insanın seviügisine sadık olmasına bağlı her şey ...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
22Cevap
nasıpte oldu mu kavuşulur geçen ben bilmem eşim bilir de kadın anlatıyor .. eşimle bız yıllar önce sevgılıydık sonra ayrıldık bır daha gorusmedık ve 7 yıl sonra facede karsıılastık bırbırımızı ekledık evlenmeye karar verdık veşu andada evlıyız dedı mumkun :)
23 Yorumla- +1 yıl
bazı seyler engel oluyor hayıszı ise ... hayırlısı diye niyet et ne ıstıyorsan Allahtan ıste bızım goremedıklerımızı o daha iyi görüyor .. örnek halamın kızını aılesı sevgılısınden döve döve ayırdılar cok gecmeden baskasına verdıler sımdı soruyorum o cocuklamı evlenmek ısterdın yoksa eşinle mı dıye eşimi secerdım dıyor eşi veren Allah sevgıyıde verıyor
+1 yıl3 yıl çıktık sonra paraya değişti beni zengin birine gitti eyvallahda 3 yıl sonra kucağında çocukla 2 yıl boyunca beni bulmaya çalışmış bulduda kalbini kırmadım buluştuk ama umurumda değildi neolduysa artık yine konuşmaya başladık o şimdi evli ben hala bekarım peşimi bırakmıyor görüşmek istiyor ama uzak durmaya çalışıyorum birşekilde beni buluyor başıma büyük bela açacak bir gün bakalım kocasıda uyuz bir insan zaten
02 Yorumla- +1 yıl
ben bıraktım zaten ama aklıma giryr ikdebir iki defa numaramı gördü kocası aradı beni zar zor atlattım
Ayrılmak çok çok saçma bişey.Ben de terkedildim.Karşısındakine değer vermeyen bunu yapar.Neyse soruna gelince yıllar sonra tekrar olur niye olmasın?Kavuşturan Allah kavuşturur.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmemiş olsa ben ne salaklığıma itiraf edip karşısına çıkardım 10 yıl geçti ama unutamadım onu, hala seviyorum onu ama iyiki ayrılmışız üniversite dönenimde çok parasızlık çektim, mezun oldum iş bulamadım parasızlıktan evdeki eşyalarımı sattım. o biran önce evlenmek istiyordu. en azından bu sıkıntıları yaşamamış oldu. o açıdan mutluyum ama içimde yaşadıklarımı bir ben bilirim.
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRuh yara aldımı bir kere durmadan acı yürür bedene. Et acır, kemik acır, kan bile acır..
Onca zamanda sonra çıksa karşıma dizimin bağları çözülür gözlerim boşalırdı eminim. Elini tutmayı aklıma sığdıramıyorum zaten, sadece gözlerine bakarak bir ömür geçirebilirim hiç konuşmadan sadece nefesini hissetsem.. Aileme bile kabul ettirebilirim çocuğu olsa dahi (Allah korusun ömür boyu eşiyle mutlu olsun) ..
Cevap sahibi+1 yılama artık çok geç. adımı bile duymayacaksın dedim acımı kalbime gömdüm, arkamı dönüp giderken son bir bakış attım, o evlendi mutlu oldu bende karanlık gecelere gömüldüm. zamanı geri almak mümkün olsaydı değişen birşey olmazdı para olmayınca evlilikte olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılseverek ayrılınca unutulmuyor, aile baskısıyla ayrılmak gibi bişeydi bizimkisi..
- +1 yıl
8 senelik beraberlikten sonra bizde ayrıldık nisanimiz herşeyimiz yapıldı düğün salonu tutuldu. Severek koparildik. Ailem karşı çıkıyor onun annesinin yalanları yüzünden annesinin benim üstüme başıma kadar karışması yüzünden. Ve sekiz senedir bir kere benim için cektiklerimi bile bile kıyameti koparmadigi için. sanki evlenip boşanmış kucağımda çocukla gitmiş muamelesi gördüm kadından Şimdi ikimizde ağlıyoruz.
kaderinde o varsa ne olursa olsun araya kaç insan girerse girsin o kişi dönüp dolaşıp yine senin önüne çıkıcak :)
21 Yorumla
+1 yıl2 kisi de seviyosa belki..ama seven isteyen tek tarafsa,sanmam.senin durumunda böyle galiba:| fazla üstelememk gerekir bazı seyleri..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. olmayan sebeb(ler) den dolayı ayrıldıysak ve hala birbirimizi seviyorsak kaldıgımız yerden devam ederim
06 YorumlaKuzenim 40 küsür yaşına gelmişken lise aşkıyla evlendi :)
Bende eski sevgilimden aşk itirafı aldım ama mutlu son değil.ben senin istediğini veremem dedi ne demekse :/01 Yorumla
+1 yılyıllar sonra başkaları ile evlenip dost hayatı yaşayanlar var genelde
11 Yorumla
+1 yılKalplerin birbirine olan sevgisi tükenmemisse neden olmasi ki
04 Yorumla- +1 yıl
eğer ortada ağır bir şuçlama yoksa inan bana o sevgi tükenmez ne yapar eder kalbi gelir gene senn kalbinn kapısını çalar :)
- +1 yıl
önemli diğil siz birbirinize sahip çıkın sevginizi ve aşkınızı yüceltin :)
15 yil sonra bulustuk ama konusuyoruz oylesine evlenme yok
01 YorumlaBen ilk sevgilimle ayrıldım aradan kaç yıl geçti başkaları geldi geçti şuan onla nişanlıyım ilk ve son ..
14 Yorumla- +1 yıl
inşallah canım ya.. bende onu seviyorum. ikimzinde ilkiydik. bunda sonra kimseyle çıkmayacağıma yemin ettim. ilerde belki birgün geri dönerse diye.. kimseyle çıkmıcam erkeklerle muhattap bile olmuyorum zaten. belki tekrardöner. çünkü bana demişti sen farklıın zor bir kızsın. demişti belki umduğunu bulamazsa ve kaderde varsa tekrar döner. sizede mutluluklar :))
Arkadasimin ablasi. İliskiye basladiktan 7 yil sonra evlendiler. Arada 4 yil bosluk var. 2+4+1 seklinde oldu
16 Yorumla- +1 yıl
matamatik problemi gibi :D :D :D x ile z 2 yıl çıktılar sonra ayrıldılar sonra aradan dört yıl geçti sonra tekrar kader ağlarını ördü ve bir araya geldiler ve istişareli biryıl gibi bir süreden sonra evlenmeye karar verdiler..
A) x ile z toplamda kaç yıl çıktılar ?
B) aradaki ayrılık süresi sevdayada dahilmidir ?
C) x ile z'nin çocuklarının isimini y koyma olasığının denklemini kurup hesaplayınız :D :D :D
+1 yıl5 yıl çıktık , saçma bir sebep yüzünden bitti ve üzerinden 4 ay geçti,kimseyle çıkmadım oda öyle eminim,1 hafta önce bir temas oldu ama gurur herşeyin önüne geçti,
08 Yorumla- +1 yıl
evet ama yapılan şeyler unutlmuyo , beni hiç bırakmaz diyipte karşındakini kıracak şeyler yaparak ilişkiyi yıpratmamalı insan, Çünki bitirirken bir daha sakın arayıp sorma demiştim 4 ay içinde çok temaslarımız oldu ama güven sarsılmış bir kere
- +1 yıl
saygı vardı ama güven azdı, bir kadına değer vermek aptallık oluyo en iyisi hemcinslerimin yaptığı gibi aldatmak hergün farklı bir kızla ,çünki kadınlara bunu yapınca kıymetini biliyorlar
- +1 yıl
kadın kendini basitleştirecek davranışlardan kaçınırsa erkek aldatmaz ,
- +1 yıl
Kadın kendini basitleştirmezse erkekte kadını basit göremez öyle bir ortam oluşamaz ve erkek zor gördüğü bir kadını el üstünde tutar ve diğer kadınlardan ayırır,bu durumda erkeğin kadına bağlanıp aşık olmasında çok etkin bir rol oynar
+1 yılValla su an elim ayağım bağlıı elden birşeyy gelmiyorrr ben vaz geçmicem umarım oda vazgeçmezz
16 Yorumla- +1 yıl
Ben aile ve yaş farkı var biraz sen neden bekliyorsun
- +1 yıl
Hayırlısı sen inanırsan olur :-)
- +1 yıl
Kavuştunuz mu benim de öyle bir durumum var ve yıllar sonra tekrar kavuşurmuyuz diye ümidim var
tabi olabilir çünkü zaman geçtikçe insanların bakış açısı ve düşünceleri olgunlaşır gelişir
02 Yorumlabikaç yıl sonra görmüştüm ama dikkatimi bile çekmedi sadece baktım.yıllardır görmediğimiz kişiyi çoktan unuturuz
01 Yorumlabu akşamda ammada çok imkansız aşk sorusu var kafama takmayacağım diye direnmeme rağmen her soru bana denk geliyor
00 Yorumlahiç sorma bende aynı durumdan muzdaribim onun iyiliği için ayrıldım ama işteeee :(
06 YorumlaAraya zaman, başka insanlar, başka yaşanmışlıklar girmiş. Eskisi gibi olmaz.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeverek ayrıldık diyoruz buna neden bu kadar emin konuşuyoruz belki yaptıkları terkettikleri sebep bahaneden ibarettir.
Sevselerdi şuan ağlıyor olurmuyduk kalbimiz acırken onlar nasıl sakin durabilir ki ?11 Yorumlabende severek ayrıldım ama hiç unutamadım unutulmuyor benden size tavsiyem severek insan aslında ayrılmıyor sadece bilerek acı çekmek için bir başına bırakılıyor ...
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılHayir, kavusulamaz. ismini bile unuttursun. Sadece filmlerde olur o. Fazla kaptirma kendini filmlere
01 Yorumla kader ... bu konuda sıkıntın var galiba ... gittimi?
01 YorumlaBana özelden yazabilir misiniz rica etsem size yazamadım da ben
00 Yorumla
+1 yılumarım elinde sonunda kavuşuruz
112 Yorumla- +1 yıl
istediğim hiç bir şey olmuyor ama belki bu olur :)
- +1 yıl
benimde olmuyo ya.. sürekli çabalıyorum ama olmuyo olmuyorsa zorlanmaz. bende 1yıllık ilişkimi çok çabaladım bitmemesi için , sürekli ayrıldı ben barıştım çok çabaladım gerçekten . artık kötü kelimeler kullanmaya başladı. istenmiyorsun çık git hayatımdan dedi, bugün son damla doldu ve tamamen yollarımızı ayırdık
- +1 yıl
bazende olmuyorsa olmuyordur yapıcak bir şey yok yani siz ilişkiyi sürdürmeye çalıştıkça birbirinizi daha çok yıpratırdınız yani bazen en iyisi odur ama çok iyi anlaşıpta başka şeylerden ayrılmak çok kötü
- +1 yıl
fazla kıskançlık hiç bir zaman iyi değildir yani tabi kıskanman normal ama her şeyin de bir dozu var bu şekilde karşı taraf ona güvenmediğini bile düşünmüş olabilir yani tek o değil önündeki ilişkilerde de kıskançlık olayına dikkat et yani çünkü kesinlikle aşırı kıskançlık olan ilişkilerin sonu iyi bitmiyor her şey dozunda güzel
- +1 yıl
anlaman iyi olmuş yani bu çoğu şeyi değiştirir... neden olmasın kavuşabilirsiniz bu hayatta her şey mümkün
- +1 yıl
önemli değil :)
- +1 yıl
Sadece bekle sakın vaz geçme
- +1 yıl
vazgeçmeye niyetim yok zaten
ahhh keske keske diye diye avutuyorum kendımı :(
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseverek ayrıldık yıllar geçtikçe sevgi nefrete dönüştü
00 Yorumlakavuştuk daha evlenmedık :))))
04 Yorumlakader ağlarını örmüşse neden olmasın
01 Yorumlafilmlerde kalır anca ben duymadım hiç
01 YorumlaO yıllar içinde nerdeyse orda kalması dileğiyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kavuşmadıkkk
02 Yorumla
+1 yılne kavuşcam baanne yenisi bulur onu severim :D
17 Yorumla- +1 yıl
istesin baştan kıymet bilmemişse bir daha hiç bilmez tecrübe ettim ben bunu
- +1 yıl
ya bensiz yapamıyormuş falan filan bimilyon kez ayrıldık barıştık hatta evlendik ve boşandık. eğer olmuyorsa zorlamaycan
- +1 yıl
evlendiniz hee :) tabi olmuyorsa zorlanmaz. bende 1yıllık ilişkimi çok çabaladım bitmemesi için , sürekli ayrıldı ben barıştım çok çabaladım gerçekten . artık kötü kelimeler kullanmaya başladı. istenmiyorsun çık git hayatımdan dedi, bugün son damla doldu ve tamamen yollarımızı ayırdık
- +1 yıl
evlendik 3 ay sonra ayrıldık :s olmuyorsa boşa zorlama sende salla gitsin başka birini yeniden seversin. inan daha kolay :)
+1 yılahahahahahahhahahahahah A:SDS:DA
025 Yorumla- +1 yıl
siz romantikler yokmusunuz :D
- +1 yıl
o zaman ne diye bu soruyu soruyorsun demekki içinde bir romantik var :D
- +1 yıl
aşk nedir biliyormusun sabaha kadar çılgınlar gibi eğlenmek gerisini salla :D
- +1 yıl
niye yapamıyosun
- +1 yıl
beni şu an kim bilir hangi kızlar özlüyordur. hiçbiri umurumda değil her gün bir bardayım. başka kızlara kendimi özlettiriyorum. hatta birini bir kere çalışırken gördüm bana hey nbr falan dedi. pardon siz kimsiniz dedim. kız nasıl hayal kırıklığına uğradı anlatamam. aşağılık birini özlemenin nesi güzel :)
- +1 yıl
sana yemin etti. eminim seni bırakmayacağına yemin etmiştir nerede şu an :)
- +1 yıl
bir evde olduğu kesindir ama artık hangisi kim bilir :)
- +1 yıl
- +1 yıl
linkteki kızlarda böyle söylemişti.
- +1 yıl
yoluna bakmanı. bir daha da aşık olmamanı.
- +1 yıl
bir şey değil baya yordun beni :D
- +1 yıl
:)) grşz
Dayim 20 yil sonra kavustu.:-)
00 YorumlaUnutmamısan , Unutulmamışsan neden olmasın
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayy cok romantik cokta guzel olur ya
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır yok. hicbirsey eskigi gibi olma tatlim.
01 Yorumla
+1 yılHayır yok :)
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir :))
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?