O şu an kendisini boşlukta hissediyor ona çok benzeyen bir köpek al ama öncesinde onu yanına götür onun. Köpeğin yanına götür yani kızı kız isterse al ama istemezse alma psikolojisine bağlı biraz
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alabilecek maddi durumum yok fiyatları 1500 1600 civarı ve benim borcum var çalışıyorum şuanda
Yok hayır barınak öncelikli bir tercih olmalı ücretsiz almak yani sahiplenmek bulabilirsen çok iyi olur onu sahiplenmeseniz bile arada köpeklere götürüp sevmesini vakit geçirmesini sağla
zordur kendini suçlayıp duracak.. ona yardım edebileceğini sanmıyorum yeni bir köpek almanda bende seni ondan soğutur deneme o şu an kendi içinde savaş veriyor nerden mi biliyorum bende yaşadım
Köpeği çok tatlıymış ya, üstüne gitme trip atma sık sık konuşmaya çalışma, acısı geçecek gibi şeyler söyleme, acısına ortak olduğunu hissettir
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya hani yazma diyor çağresiz kaldım ne yapabilirim elimden birşey gelmiyor yanınada pat diye gidemem günü bilirlik gitmem lazım şehirlerimiz farklı şuanda üniden tanışmıştık
İllaki yanına gitmene gerek yok, uzaktanda destek olabilirsin, köpek sahibi olmak farklı birşey bazıları anlayamıyor komik buluyor, köpek sahiplerinin kaybını anlayamıyor, gerçekten mükemmel bir dosttur köpekler karşılıksız sever seni vicdani duygularını artırır insan olduğunu hatırlatır, böyle bir dostun kaybınıda herkes anlayamaz, bu yüzden onu anlamaya çalış, bir yorumdada yaranamazsın demişsin böyle düşünme sevdiğine karşı
Üzülmemek elde değil 2 tane köpeği vardı onlarla büyümüş kardeşi hastalandı diye sahipledirmek zorunda kalmışlar köpeklerini 2 sene geçmiş olaydan köpeklerinin fotoğraflarına bakıp saatlerce ağladığını bilirim çok seviyor canı gibi görüyor köpekleri 😣
Kardeş pekâla diyip kızı niye yalnız bırakıyosun yakışık alırmı yav Yanına git ve ona yeni dost bul... hatta beraber gidin yeni dost edinmeye
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya kardeşim mesajların öncesinde pekala demedim diye kavga ettik beni rahat bırak dedi başka bir köpek yavrusu alsak cins köpekleri seviyor sadece 1500 civarı o köpekler onu alacak maddi durumum yok yanına gidemiyorum farklı şehirlerdeyiz sıkıntı büyük anlatabiliyormuyum elimden birşey gelmiyor 😣
En İyi Cevaplar