Bu akşam kuzenle ekmek arası yerken plajda,60 yaşlarında genç bakımlı 2 kadın yanımızdaki geçerke telefon kulanagında faldan söz etti Bende gözlerıne bakınca guldu Bana fal bakarmısın dedim Durust birisin dedi yanlız birşey bilemedi Kimseye kanma dedi Ben kimseye kanmıyorum neyse sonra kac gösterıyorum dedi felan filan Bırde kızlar icın dediki kızlar parayı cok sever 18 lik koz 50 yaş Ada'ma bakar parası varsa kozlar cokmu paracısınız hadi Genclere bakında yaşlı adamlara bakmayın sevıyorum sizi ben parasızım 🍓😳
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın bakışı hoşlantımıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ne kadar gereksiz bir yazı
Öylemi
evet
Kadın herseyı yasal yapınca gıcıgıma gitti 18 lik kız 50 yaş Ada'ma bakarmış
demek ki kendi 18 indeyken bakmış. Boşver çok takılma gereksiz insan çok
Dimi ya paralı erkekmi seversın durustmü😊
paralı parasız diye nitelendirmek bile hiç hoş değil. Böyle kalıplarla basitlestirmis olunur insan değeri
Benim icin sıkıntı degıl zaten parayla Ada'm seven kız basittir heyecan zevk eğlence peşindedir 2 gün sonrada yaptıklarına pişman olur öturur ağlar
sonuna kadar hakediyodur onu öyle biri de zaten
İşte acıyorum bende akıllı olsalar ablaları gibi 😊
boz kozlar abazaya bakmiyoroz
Abaza kim
Ben hiçbir kıza ister kısa ister dar giysin o gözle bakmam Sadece hoşlandıysam onu sahiplenmiş gibi bakarım onu kimseyle paylaşamam aklıma zaten o tür şey asle gelmez gercekten sevıyorsan yürekten onu duşunemıyosun bile Sadece iki 3 şeyi yaparım kıza saçlarını okşayıp koklamak birde ellerıni ellerimde ısıtmak opmek isterım başka bisey istersem namerdim hersey yürekte biter