Tabiki en başta kalbine , aklına kazır insan. Lakin oda kafi gelmez kalbine nakşettiğini bir kağıda bir masaya, bir ağaca kazır insan. Sanırım bu aşkın en büyük belirtisidir. Zira ruhuna kazıdığını dünyaya kazımak ister insan..
ruhuma öyle bir kazıdım ki kimyam değişti bir odundan farkı olmayan ben daha önce böyle hiçbir kızdan etkilenmemenin bir sonucuydu herhalde böyle olmak öyle romantik sevimli ona karşı zayıf oldumki kelimeler yetmiyor ne benim ona olan aşkımı anlatmaya ne onu anlatmaya benim gözümdeki o siz görseniz amaan bumuydu dersiniz belkide ama benim gözümden bakan bilir teşekkürler
Sevdiğim insan güzel soru... Hayatıma bir sekilde dahil olan her insanın yeri başkadır bende. Bana deger katan zamanimi anlamli kılan. Ama en güzel insanları aklımın en ugrak noktalarına kazırım her günüme dahil olsunlar ruhumu aydınlatsınlar diye. Wow aslında baya bencilmisim bu isten tek yarar gören benmişim:)
ağaca yazdım ağacı kestiler kuma yazdım su sildi havaya yazılmıyor suya yazılmıyor ateşe yazılmıyor taşlara oydum taşlar çürüdü pastaya yazdım pasayı yediler domates ile yazdım 1 saat sonra karıncalar yemiş..
ben nereye yazarsam onun başına hep birşeyler geliyor ben bunu anladım. o yüzden artık bir yere yazmıyorum. kalbime yazdım ama öleceğim için pek birşey ifade etmeyecek çünkü mezarda haşeratlar kemirecek bizi.
sende kendine göre haklısın. Fakat ben aşktan ve fedakarlıktan bahsediyorum menfaat ve çıkar ilişkisinden değil. Ben teslimiyetten bahsediyorum. Güvensizlik ve suistimallerden değil.
Kalbe kazımak yetmezki. misal ben aşkı ayreten şiirlerime kazırım o aşkı kitaplaştırırım. kendime özgü bir mana katarım.. Bilakis hiçbir yazar telifini aldığı eseri bırak (a) maz
En İyi Cevaplar