Şu soru başlığındaki saç aynı ben :) 'Kızıl Kıvırcık Saç İtici mi sizce?' Buradan bakabilirsiniz..
Erkekler, Kıvırcık kabarık saç sizce nasıl?
Şu soru başlığındaki saç aynı ben :) 'Kızıl Kıvırcık Saç İtici mi sizce?' Buradan bakabilirsiniz..
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
adamsın adam Allah mutluluğunuzu daim etsin gerçekten Ada'm ise bu yasta kimse ile konusmamis bir kızla evleniyorsa olay bitmistir... Seni de beğenir rahat ol...
evet sonradan farkettim. Kızıl Kıvırcık Saç İtici mi sizce? diye bir soru var sitede, oradaki resmin kızıl olmayanı gibi düşünün..
Yok çok şükür başka bir problemimiz yok da ben kendi kendime kuruntu yapıyorum sanırım :)
aç göster kızım hasta mısın insan hayatını birlikte geçireceği kadını neye benzediğini bilmeden alır mı sence mantık lı mı bu bir düşün?
Tesettürün amacı nedir hiç düşündün mü?
2017 yılındayız hiç düşündün mü?
Umarım evlenince eşin değişmez sana başka bir şey demiyorum
Tesettürün adabına yıllar geçtikçe güncelleme mi geliyor, ben anlamadım?
daha önce bir erkekle çıktın mı?
Hayır
yani bir erkek nasıl idare edilir bilmiyorsun?
ve evleniyorsun?
ve bu adam seni yüzün dışında görmedi?
çok ilginç değil mi üstünde biraz düşünmek gerekmiyor mu sence?
Senin bunu sorgulaman çok ilginç! Garip bir türsünüz. Hem temiz kız istersiniz, hem de ' aa kimseyle bişey yaşamadın mı.. yuh sene 2017!' Dersiniz. Valla yaşamama gerek yok. Iyiki de yaşamamışım etrafımda örnekler fazlasıyla mevcut. Ben burada seviyorsa saçları kabarık diye ıy bu ne der mi bir erkek onu sorguluyorum.
öncelikle her insanı aynı kefeye koyma ben o tip biri değilim ikincisi bir insan severse istersen kel ol fark etmez benim demek istediğim tesettürlü bile olsa en az bir ya da iki kişiyle görüşmen gerekirdi gidip seks yap demiyorum ama hiç değilse erkekler neyden hoşlanır ne demek istediğinde ne yapar gibi şeyleri az çok kavra Kİ 5 6 ay sonra bu sitedeki sorular gibi kocam beni dövüyor zorla birlikte oluyor bilmem ne kaynanam eziyet ediyor gibi sorularla gelme diye anladın mı yani her insanın bir iki kişiyle görüşmesi gerek bence hayatına çıkan ilk insanla evlenmek garip biraz 5 yaşında evlenmekle aynı şey benim gözümde bunu demek istedim ben
Anladım teşekkürler ama mühendislik fakültesi mezunuyum. Yüksek lisans yaptım. Yani pek çok erkekle irtibat halindeydim. Sadece gönül ilişkilerine bulaşmadım. Yani türünüze uzak değilim 😂
anlıyorum ama benim dediğim gibi olanlarda var biliyorsun ki
Evet haklısın. Yaklaşık bir seneye yakın bir görüşme süreciyle evlilik yoluna girdik zaten. şu an herşey çok güzel. İnşallah ileride değişmez ne diyebilirim ki. Belki de ben değişirim. Bunun sözünü kim verebilir. Önemli olan saygı ve sevgiye sahip çıkabilecek biri olmasıdır. Şuanda da onu gördüm onda ki eşim olarak seçtim :) ben sadece küçüklükten beri kabarık saçlarimla dalga geçtikleri için kuruntu yapıyorum kendimce. İtici mi duruyor vs gibi. Erkeklee tarafından beğenilmeyen bakımsız gibi görülen bir saç türü mü onu anlamaya çalıştım aslında :)
bir görselle göstersene nasıl bir şey örneğin böyle mi www.britishcurlies.co.uk/.../Curls-101.jpg
Aynen ama daha uzun saçlarım
gördüğün gibi çok güzel kızlar bence hoşlanır
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...hort-curly.jpg
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...051a46e8e6.jpg
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...507f9d10ca.jpg
hatta dahada kabart bence bunlar gibi bu da senin farkın olur eminim hoşlanır yüzünü seviyorsa ya da bu fotoğrafları atıp saçlarım böyle ne düşünüyorsun diye sorabilirsin dürüst olup ona sorabilirsin yani
Evet aslında bir foto var tam ona benziyor saclarim da gorsel nasıl ekleniyor bu siteye beceremedim 😂
fotoğrafın url sini linkini falan yapıştır
Site izin vermiyor. Bu nasıl sistemdir!
az çok anladım yani böyle kıvırcık ve uzun ama bunlar kadar kabarık değil dimi biraz daha sönük dediğim gibi at çocuğa de baksana şu fotoğrafa benim saçlarım böyle gibi de ne düşünürsün de sor yani ya cidden erkekler açık dürüst kadınları sever örneğin kızlar bu siteye sorulan soruların çoğunu erkeğe sorsa problemlerin yarısı çözülmüş olurdu
Tamam sorucam:) haklısın aslında :)
korkma evleneceğin adam yani pek çok şeyini paylaşabilirsin sana bol şans ve mutluluklar
Çok teşekkürler :)
rica (ayrıca eski sevgilim yüzünden ben aşığım böyle saçlara güzel yani kendini kötüleme)
söylemez de kıvırcık saçı güzel yönetirsen en iyi saçtır. biraz araştır çok güzel kadınlar var
sen tertemiz saklamissin kendini en büyük guzellik o , onun dışında sevmiş ki almış insanın gözüne gelmez öyle şeyler :) hem ilk gece onun aklı senin sacinda olmaz bence :D
çekik gözluysen guzel olur. ya da kemık gozluklrın varsa
profil yok ki resım de olsun
evet şimdi farkettim. ya link koymama izin vermiyor site. ne acaip bir sistemi varmış..
yoo normalde kabul eder
Xper 2 seviyesi olmam lazımmış felan felan...
nasıl görcez peki :)
buna itici diyen erkegi terket :)
Kızıl Kıvırcık Saç İtici mi sizce? diye bir soru var sitede. oradaki saçın kızıl olmayanı aynı işte :)
tamam işte onu dedım ben de
:))
insallah beğenir ben olsam evleneceğim esimle önce tanısır kaynasrdm ya görmeden evlenmek neymiş
Ya görmeden evlenmek yok :) sadece tesettür sınırlarınca biliyor beni. Saçlarımı falan görmedi hiç.. bu saç tipi çok mu itici onu sorguluyorum aslında..
Ah o ilk okuldaki sıra arkadaşlarımı unutmayacağım! Hep onlar yüzüden ukte kaldı içimde :) koyun yünü falan diye dalga geçerlerdi. Ah ah çocuklar çok acımasız..
😂😂
ben kıvırcık saç sevmem mesela
kıvırcık saç benden uzak olsun hiç sevmem
ve iticidir net
Yaa :(
Gerçekler acıdır
Evdede kapanırsın olur biter bacım
Bence güzel fizigin de superrrr
hayranım o saclara
hic gormedimi saclarni
yok hiç görmedi. zaten ergenlikle beraber tesettüre girdim. aslında o dahil hiç kimse görmedi :)
bisey olmaz senjnle evlenmeye razi olms dha ne sorun yaosn
dert ettfn seye bak evlennce farkina bile varmicak saclarnin :)
hangi baslik
Ya işte insan ilk defa gösterecek saçlarını birine ya.. ne biliyim :)
saclarina kadar baska syleri dusun sen bosverr
ceyla büyükuzun gibi ise süper
Evet onun koyu kumral cinsi
Yani itici durmuyor bu tarz saç tipi değil mi?
Güzel beğenir
Neden itici olsun ki
ya kabarık ya saçlarım biraz da minyonum böyle bu ne be yürüyen saç falan demesin gibisinden :)
Sen nasıl buluyorsun saçlarını
Bence biraz fazla kabarık. Bazen tel tel ayrılıyorlar olduğundan kat be kat fazla görünüyorlar o yüzden kafaya taktım zaten
Takma kafana niyetin halis olduktan sonra ona da öyle güzel görünür merak etme :)
:):))
:) :) :)
Güzeldir.
kalça meme buyukse sorun yok
Beğenir.
yüze göre değişir
Yüzümü gördü sonucta ve beğendi. bir saçlarıma takılır mı o beni tedirgin etti. Küçükken dalga geçerlerdi. Koyun yünü gibi saçların diye :) sanırım o bende etki bıraktı. Kuruntu yapıyorum..
Kıvırcık severim
Yok soylemem
severm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar