Güzel renk, benimde saçım turuncuydu bir zamanlar ama hep boyatmak zorunda kalıyorsun bide çok çabuk akıyor, neredeyse iki haftada bir boyatmak zorundasın saç diplerine açıcı sürüp, çok güzel ama fazla derdi var 😂
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa peki yani iki haftada bir sadece diplerini mi boyamam lazim yoksa hepsini mi
Çünkü saç yıkandıkça rengi soluyor akıyor, benim gibi saçların kestane rengiyse kabak gibi dipleri belli oluyor o yüzden iki haftada bir boyamak şart bu da saçı çok yıpratır
Yanlış bilgi vermek istemem ama bunu bilmiyorum belki bakır rengi saçlar için şampuan vardır diye düşünüyorum, suyla temas ettiği için illaki siyah renk gibi bu da çabuk akıyor
İki sene önce yaptırmıştım, masraf ve bakımı çok fazla olmasa kesin yaptıracağım saç rengi diyebilirim, çok iyi hatırlıyorum bakır saç rengi varken saçımda bir aylık bir sürede hiç saç diplerime bir şey sürmemiştim bir parmağın yarısı kadar saç dibim çıkmıştı, bakır renk desen kopkoyu turuncu olmuştu, bir ay kullanabildim tabi saçı, o zamanlar 700 falandı, her ay 700 de veremezdim, bende saç rengi değiştirdim
Yaa teşekkür ederim bende evde kendim boyamayı düşünüyorum yani yine maliyetli olur tabiki ama her şeyden önce sık boyayınca çok yıpranır birde değil mi
Küçükken bez bebek dizisindeki yağmur dan dolayı keşke benim saçımda turuncu olsaydı derdim🫤. Güzel bir saç rengi yakışana var yakışmayana var ben tercih etmem ama🙂