bir erkeğin kalbini çalmak daha mı kolay, yoksa kızların mı...
kızların
erkeklerin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bulundugun yere göre degisir! türkiyede isin icine bin tane örf adet girer ve isin dogali bozulur... Yani kiz "ulan ben davulk zurna calmadan" seninle yatmam der! Almanyada namus anlayisi biraz daha farkli! Hoslandik beraber olduk olur... kimse düsünmez.. o sonra iliskiye dönüsür ya da dönüsmez... kimse kimseyi kasmas...
Bu arada öfr adete kötü demedim, olani yazdim... cünkü türkiyede büyük cogunlugu ilgilendirir... Neticede türkiye İstanbul nisantasi, bebek veya cesme bodrum´dan ibaret degil... yüzde 5 etsin! Geriye kalan yüzde 95 örf adetinin etkisi altinda!
konu kalbini kazanmaksa kadınınki daha kolay iki tatlı söz bir çiçek yeterli gelir erkeğin kalbini kazanmak çok zordur. Ama konu seks ise erkeği ayartmak daha kolay kadını ayartmak ise zordur. Her daim kadın romantik erkek azgındır. Kadın beyin kıvrımlarıyla erkek ise penisiyle düşünür.
erkeklerin Kalbini calmak zordur. Evet erkekler daha cabuk atlar karsi cinse dogru ama asik oldugu icin degil erkekler kadinlari kulanmakdan zevk alirlar beraber olurlar ama asik olduklari icin degil. Cok zor asik olurlar ama oldunmuda asla unutmazlar cok agir aci cekerler ayrilik olursa kizlardanda daha agir.
erkeğin kalbini çalmak kolay ama onun seni bırakması unutması kolay,
kızın kalbini kazanmak zor ama onun seni bırakması unutması da zor...
Gel gel tespite gel
nasıl tespit 😑
Çok güzel işte nokta atışı👏😀
Kızların unutması daha kolay oluyor, önünde bir sürü seçenek var çünkü.
Biri gider biri gelir, erkek için öyle değil ama.
Genelde de öyle oluyor ayrılan kızlar ertesi gün yeni bir sevgili yapıyor.
Cevap
56Cevap
tabiki erkeklerin kalbini çalmak daha kolay çünkü kız erkeğe hemen yüz verse erkekler hemen kızın üstüne atlar kadınların kalbini çalmak için önce onların duygularını ve bilinçaltini ele geçirmelisin çünkü insan çok karmaşik bir canlıdır kadinlar ise bu karmaşıklığın içinde başka bir karmaşıklık demek kadınlar duygularıyla haraket eder.
Okulda sürekli baktığım bir kız vardı ama hoşlantı bile hissetmedim... Sen düşün. Ben birini kolay kolay sevemem. Birinden kolay kolay hoşlanamam. Zor yani bunlar benim için. Kişiliğim gereği.
Okulda baktığım kız görünüş olarak çok beğeniyordum ama hoşlantı bile hissetmedim...
Varın siz düşünün.
Yani sonuçta erkekler kızın peşine düşebilir. Bence hiçbir kız kendini delice seven birine hayır demez. Ama kızlar bir erkeğin peşine düşerse yanlış anlaşılır. Kötü lakaplar takılır. O yüzden tabiki kızların kalbini çalmak daha kolay
Bence bu kişiden kişiye göre değişir çünkü bazı insanlar vardır tek geceliği sefer kimi ise çabuk bağlanır ama kalırsa erkeğim kalbini çalmak kolaydır erkeklerin çabuk hoşlanır kolay bağlanır zor vazgeçerler
Bu devirde karşı tarafa duygusal yaklaşan kaybeder, acıyan safça seven acınacak duruma düşer. Erkeğin kalbi daha zor çalınır duygusal erkek %10-20 anca vardır.. Gerisi bel atı bakar... Seviyor sansrsın düdüklenirsin 😂
Erkeklerin kalbini çalmak çok daha kolaydır. Kızlar mesafelidir erkekler ise kalbini tereddütsüz açar. Çünkü toplumun değerleri bakımından bir engel görmez. Ama kızlar sürekli baskı altında olduğundan hep bir ön yargı mevcuttur bilinçaltlarında
kızlar aşık olmaya sevmeye sevilmeye daha meyilliler ama erkeklerin çoğu sevgili yapsalar bile odun oldukları için kalpleri daha bir buz, kazanılması daha zor duruyo.
Kadınlar sevgiye daha düşkün oldukları birçoğu en ufak sevgi kırıntısına tüm kalbini açıyor. Değmeyecek erkekler için üzülüyor çok daha değerli kadınlar.
sallamaya falan gerek yok tabi ki erkeklerin kalbini çalmak... kolay demiyorum sadece kızlara göre daha kolay çünkü kadınlar daha kaprisli ve ayrıntıya dikkat eden canlılar :) :)
Erkeği ayartmak kolay ama kalbini çalmak biraz zor. Tabii bu yine de kişiden kişiye değişir erkek var çabuk bağlanır erkek var evlense dahi bağlanmaz :D
B şıkkında erkek kadının memesini sıkıyor sandım :) Sonra dikkatli baktım kadın erkeğin memesini sıkıyormuş. Kadın erkeğin memesini sıkıyorsa sorun yok 😂
Bence kızların. Tanımadığı birine çok çabuk güvenebiliyorlar. Bu hatayı hala nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Erkeğin kalbini çaldım zannedersiniz ama aslında çaldığınız tek şey testesterondur.
Bana tipsiz olduğum için her kız imkansız görünüyor. Ama yakışıklı erkekler ne yapıyor? Şak ayarlıyor yoksa ben zurna mıyım ha?
Kalp çalmaktan kasıt karşı tarafı gerçekten aşık etmekse kadınların kalbini çalmak daha kolay. Erkek kadına göre daha zor aşık olur.
Bemce kizlarin.. bana karsi iki samimi sohbeti bir gülüsü. yetti ama ben ne yaptiysam o bana asik olmadi bir türlü kader iste
bunu kızın yazdıgı belli tabikide erkeğin kalbini calmak daha kolay hele ki bu ulkede bu devirde kızların diyenleri gerçekten hiç anlamıyorum !
Erkeğin daha kolay, kadın her türlü etkileyebilir. Ama erkek yanaşınca kadın örf ve adetlerinden etkilenip kasvet yapabiliyor.
erkekler çok çabuk aşık oluyor. kadınlarsa güven vermeyen erkeği kesinlikle seçmiyorlar. güven duydugu erkeğe kalbini veriyor GERÇEK BİR KADIN :)
bir erkeğin kalbini çalmak dünayada yapabileceğin en kolay iştir kızın kalbine gelirsek inan bana varya eşşek sudan gelir de bu kızlar aşka gelmez
Kızlar çakalın önde gideni.. Menfaatindem emin olmazsa değil kalbini bir bardak su vermez erkeklere..
Kalp çalmak için karşındaki kişinin senden hoşlanması yeterlidir cinsiyet karşılaştırmasına lüzum yok :)
kolay insanın kalbini çalmak kolaydır bunun ne erkeği ne kızı var
kızlar erkegin kalbini sadece cinsllikle caldıgını sanıyor
oysa erkek sadece tatmin olmak icin sevgili
kızlar ne zaman kalp calmayı ögrenek acaba merak ediyorum
sadece sevişerek elde edebiliyorlar
Kızlar iki tatlı söze kanıyor kalpten vuruyor erkek
ıkısınınde ağzı yanmıs olanının kalbınnı calmak zorr
Erkeğin kalbini çalmak daha zor. Erkekler aşkı önemsemez. Aşkı önemseyen kadınlardır.
Cinsiyetle ilgisi yok bazen kız olur bazen erkek. Cinsiyete bağlamamak gerek
Fark ettimde kızlar kızların oylamış erkekler erkeklerin diye :D herkes kendini ağırdan satmasın.
Bir erkeğin kalbine giden yol yönetmenin yatak odasında geçer. yok tam olarak öyle değildi galiba o neyse :D
kızların elbette
kızlar dikkat edin erkekler tüm zaaflarinizi biliyor zaten
Kızların kızlar saf oldundan hemen inanırlar sonra da üzülen biz oluruz
Kızlar çok hassaslar bide biraz saflar yani kötü niyeti anlamazlar ondan inanırlar
erkeklerin kolaydır iki tatlı söze hemen tav olurlar
maviler. erkek. demis. pembelerde kızlar ortalik 56 😂😂
Kızların. Erkeklerin kalbini değil aklını kolayca çalabilirsin. Erkek kolay kolay sevmez çok kişiyle takılır. Kızlar ise hemen duygusal yaklastıgı için kalbini de calmak kolaydır
Bilmiyorum kızların galiba
Erkekler küçük çocuk gibidirler benim için. O yüzden erkekler
Eski kafalilar olarak erkeğin derdim de şimdi kızlar daha şikayetçi
Erkeğın kalbını kolay çalamazsın başka bir yerlerını calarsın kalbını caldıgını sanarsın.. Ama kızlar ıkı tatlı söze ıkı hedıyeye ıkı suprıze kanar.
bence erkeklerin daha kolay ama biz kızların şöle zor kolay acamayız kalbimizi ama actıkmıda sıçtık sonra toparlıyamıyourz işte
Hangi tarafin taktigi daha guzelse :D
benim hayatımda tek erkke var oda çok saf temiz ama ilgisiz sevgilim
boktan işlere ilgim yok 😀
erkek mal olduğu için erkek tabiki
Hirsizlik kotu birsey. Kimse bişey çlmasin
Sahadaki oyuncuya göre değişir.
Kızların kalabini, erkeklerin ise penisini
bir erkeği etkilemek zor :D
Bir erkeğin kalbini çalmak dünyadaki en zor iş...
Kızların daha kolaydır..
erkekler ya kızlar daha zor :d
sapık erkekleri çıkarırsak dünyadan erkekler olur
hırsız deilim canim yhaa😲😒
erkeğin kalbini çalmak.
Kadınların daha klay bence
Yetti gari kalp çalınmasın alışveriş edilsin.
Erkekler kedi gibidir, ciğeri takip eder
erkeklerin daha kolay
kişiye göre de değişebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar