Hepsine de kardeşim gibi derler genelde. Çok ilginçtir eskiden ne olacak canım tabii kadın erkek dost olacak, o kadar da dar düşünmeyin derdim.
Ta ki ex sevgilimin, kankam dediği iki kadınla "bu yıla kadar evlenmezsek biz evlenelim", "5 yıla evlenemezsek biz evlenelim" mesajlarını gördükten sonra kadın, erkek kankalığının sandığım gibi dostluktan olmadığını tecrübe etmiş oldum.
Bugün de bir kız arkadaşım anlattı yaşadığı olayı, ayrılmış sevgilisinden, çocukluk arkadaşım dediği kızla evlenmiş. Diyor ki arkadaşım "bak bizden hiç şüphe etme, olsak çoktan olurduk bunca yıl" demiş. Ama bu yaz çocukluk arkadaşıyla evlendi diyor. 10 kilo verdim stresten diyor.
Yani diyeceğim canlar, ilişkiniz varken saygı göstermeyip geri çekilmeyen kadın sizinle rekabet ediyordur. Sevdiğiniz de buna müsaade ediyorsa o da sizin için ondan vazgeçemiyordur. Unutmayın saygısı olan geri çekilmeyi, sahneyi size bırakmayı seçer, sahnede sizi ezmeyi değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onuda kızlardan saysan olmazdı kanka çokmu lazım dı
Anlayamadım
Böyle birine aşık mı oldun yoksa
Bol kız kankalı yani
Soru sordum genel olarak
Bence biraz sıkıntılı
Çoğu gizli sevgili çıkıyor
Aynen sonuçta karşı cins ateş le barut yanyana dururmu tutuşur mecbur
Çok doğru
E yani normal bir insanın tabiatı böyle ama cinsiyeti arızalıysa bilemiiyecez doğru mu
Normal kabul edemiyorum
Yani
Lise yıllarımda en yakın arkadaşlarim hep erkekti çok daa keyifli vakit gecirirdik. Hala görüştüklerim de vardır. Benim için arkadaştan başka hiçbir hissi ifade etmiyorlardı ama bazıları için öyle olmuyormus erkekler beğenmedigi hiçbir kadına emek vermez zaman harcamazmis öyle diyorlar.
Kadın ve erkek yakın arkadaş olamaz der susarım
Oluyorsa maalesef gizli ilgileri oluyor zaten. Kardeşiz, canız ayağına
Tabii ki
Kadın ile erkeğin arkadaş kalma olayına çok sıcak bakmıyorum
Erkeğin kadın kankası olmaz.. Kendinizi kandırmayın
Benim bir tane yok anasını satayım
ilk başlarda olur sonra kankanlar araya girer
Asla olmaz daha yeni ayrıldım kızdan mesaj geldi arkadaşım reels atmış dedi ama açıp göstermedi arkadaşıysa neden çekinirki bi insan
Olmaz
Bu kızlar hep kankaları oluyor
Olsa da ben kız ortamı olan erkek istemem.
Olmazm
Milyar musteri li kadin dan oluyor ama
Hayır olmaz
Olmaz 🐌
Olmaz