- +1 yıl
oralar nereler bilmem emme nikin futbol müsakeresi gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Buraları bilmek için insan da yürek olması lazım sister
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. çorluydu bir zamanlar
144 Yorumla- +1 yıl
Çorlu da iyidir Çerkezköy
- +1 yıl
Anladım sister. Ben 9 yıl İzmir de kaldım 20 yıldır da sakız adasindayim ama. Tekirdağ Uçmakdere de ev yapmıştım ordayım şimdi biraz daha kalıp gidecegim Trakya insanı iyidir.
- +1 yıl
Aynen Abicim.70 kişi var burda. kışın da gelmiştim kar yağıyordu. şömine yakmak için sakız adasından geldim. insanın Annesi ve Babası nerdeyse orası güzeldir Kardes. yani paran olmasa da hiç birşeyin olmasa da Ailen yanındaysa dünyanın en güzel yeri orasıdır ve dünyanın en. zengin insanı da. Sensindir
- +1 yıl
Bence nefret etme. Çünkü inan bana çok daha kötü yerler var. Burda il ilçe yazmak doğru olmayabilir ama. Sen yine de Ankarayı sev olurmu çünkü ATAMIZ Anıtkabir'de ışıklar içinde yatıyor. O yüzden ATATÜRK'ÜN Başkent yaptığı Ankara'yı lütfen sevmeye çalış.
- +1 yıl
Anladım. Tabiki de bir yere uyum sağlama süreci vardır. Uşak iyi mesala gittin mi bilmiyorum ama Akçakoca iyi
- +1 yıl
Anladım. Sonuç olarak Ankaradan taşındın mı tam. anlayamadım 8 yılın sonunda gittim yazdın
- +1 yıl
Çok sevindim.99 depreminde istanbuldaydım. ben de de istanbulun kötü anısı var. Bakırköy de sahne oturuyorduk 12 yaşındaydım ve o geceyi yazmak bile uzuyor beni. Bölümün nedir
- +1 yıl
Gerçekten ben de seviyordum Cem Karaca oğlu ile Taşhan otele gelirdi görürdüm hep. ama işte 17 agustos gecesi neyse. Bahçelievler yayla da hala oturan 2 akrabam var bir türlü gitmek. nasip olmuyor yıllardır
- +1 yıl
Evet ama hersey insanlar için. O yüzden her zaman şükür etmek en doğru olanıdır. Daha önce hiç karsilasmadigimiz bir durumdu. Galeria vardı oraya gidiyorduk sonlara doğru carusuel açıldı. Güzeldi yani Bakırköy iyiydi kalite Elite insanlarla doluydu.
- +1 yıl
Galeria ne oldu? Hayatımda canli olarak ilk buz pistini orda görmüştüm 95 de hatta Michael Jackson thriller şarkısını söylüyordu dün gibi aklımda
- +1 yıl
Helal olsun Doğru. carosuel geldi orası Ataköy e kalkttı. Ataköy de çok. Eskiden eğlence yeri vardı tatilya hatirlarmisin ve Ataköy de Akmerkez vardı
- +1 yıl
Florya ya gitmiştik deprem. sonrası. hatta orda Marina vardı arkasında polat Rönesans oteli vardı
- +1 yıl
Anladım. Tabi 99a kadar geçen zaman ile 99 sonrası değişiklikler oldu. Allah büyük umarım günün birinde Bölümünü söylemedin ama Sakız adasına yolun düşer ama Ailen ile Ama Bir Gezi programı ile buraları da çok seversin. Tekirdağ a gidersen Barbaros yönüne doğru gitmen gerekir Barbaros Kumbag Uçmakdere gaziköy olarak oraları da günü birlik. gezebilirsin. Rafting de yapılıyor yamaç paraşütü ama hava durumuna göre yapılıyor. Böyle işte sister. Çok Güzel ve Hoş bir sohbetti göstermiş olduğun cana yakinliktan ne kadar ince bir insan olduğunu anlamam pek zor olmadı.
- +1 yıl
Evet Askeriye tesis hala yerinde duruyor tıpkı yıllardır köftenin Tekirdağ da en. yukarıda durduğu gibi. Lunapark da duruyor Tekirdağ da. hersey aynı sahilde aynı. Geçen tek şey zaman..
- +1 yıl
Aynen ben de. Işık apt oturuyorduk Taşhan airport Otel yani. her yerde Madam vardı Ermeni çok vardı. O zamanlar pokemonlar yeni çıkmıştı. Telefon çok yeniydi.97 de almıştım telefon hattımi amcam la birlikte 20 yıldır aynı numara. ericson gh688 efsane telefon. İnternet yeni gelmişti. Araba yarışı vardı. Hatta internette okumuştum gemide filmi vardı 17 agustos gecesi o filmi izlemiştim. Disket takılıyordu kasalara. zaten 2000 ile birlikte belki de hersey değişti. Sokakta oyun oynama süreci sona erdi. ilk başlarda mail vardı. Kısacası anlatacak çok şey var ama tek bir gerçek var o da geçmişle yaşamak yerine geleceğimiz de Mutlu olmak için ne istediğimizi bilmek ve ona göre davranmak
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum. 1996 da Bugün Gazetesi alıyordum eve. çizgi film izliyordum ninja Turtles show tv de her gün sabah 9bucukta.1996 da Avrupa Şampiyonası vardı ingiltere de futbolcu albümü için kart topluyordum
- +1 yıl
Ve şimdi yıl 2017 sister. yani Sen 21 ben 30 yaşındayım. Hatıralar güzeldir asla silinmezler. ev telefonunuz nasıldı Çevirmeli mi? Ya da jetonlu Postane telefonuna yetisebildin mi?
- +1 yıl
Aynen öyle Ferda Anıl. Yarkın sonuna kadar geldik aşkım kenan Doğulu burak kut yıldız Tilbe atari oyunları mario. Güzeldi o zamanlar değer bilenler için kütüphaneler vardı meydan Larousse ansiklopediler
- +1 yıl
Tarkan ünlüydü yakalarsam şarkısı Efsaneydi. o zamanlar Türkiye tam değişim sürecine girdi. kasetlerden cd ye geçildi. Walkman ın varmıydı
- +1 yıl
Grup hepsini hatlriyorum ya
- +1 yıl
Yalan vardı kaç yıl geçti aradan ayrı ayri
- +1 yıl
O günden bugüne işte Kardeş. Sizi de uykusuz bıraktım Özür dilerim.
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim en iyi dileklerimle Hoşçakalın
- +1 yıl
Merhaba Sister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
parmak kaldırıyorum :D
14 Yorumla- +1 yıl
Neresi olduğunu söylememek için yemin mi ettin
- +1 yıl
evet tovbeliyim
- +1 yıl
Tamam Kelebek sorun yok thanks
- +1 yıl
Ben yılda sadece 14 gün Uçmakdere ye geliyorum geri kalan zaman fırsatım olmuyor Kardeş
- +1 yıl
trakya beaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar