- +1 yıl
Samsun'u önerebilirim. Karadeniz'in en gelişmiş ili zaten ki öğrencilerle dolu bir yaşam yerine döndü. Her türlü imkana kolaylıkla ulaşabilirsin. Hayat pahalılığı ise ekonomimize göre normal seviyede aşırı aşırı pahalı değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumdan anladığım kadarıyla sadece samsun'u görmüş diğer illere uğramamışsınız. Ama üzülerek yanıldığınızı belirtmek isterim beyefendi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
Antalya İzmir diğerlerine göre daha pahalıdır bence
01 Yorumla- +1 yıl
Denizli bolu samsun İzmir Antalyaya göre ucuz olabilir tanıdıkların varsa sor benim var galiba bilmiyorum
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Maddi açıdan şehirlerin ayrımını bilmiyorum ama rahatlık olarak İzmir'i önerebilirim. Aydın ve Muğla'da iyidir. Ben Denizliliyim. Burası da iyidir fakat denizi olan yerleri istiyorsun sanırım.
00 Yorumla zonguldağa gel sen, serbest öğrenci şehri :D öğrencilerde ne ararsan var burada
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kocaeli hem pahalı hem cahil görgusuz insanlar çok var mesela gebze teknik çok iyi bir uni ama gebze yaşanacak yer değil
00 Yorumla - +1 yıl
Denizli 10 numara öğrenci icin kampus sehirin ucunda kaliyor ve kampusun etrafinda bir suru apartlar cafeler yemek yeme yerleri falan da var apartlarin kirasida ucuz tabi kiz yurdu falan da var kampüsün tam icinde
01 Yorumla- +1 yıl
Istedigin sorulari sorabilirsin denizli samsun bolu icin bana
Artık her yer aynı. Umarım gönlünce olur her şey. İzmir iyidir 😊 maddiyata gelince öğrenci herzaman zorluk çeker maalesef
00 Yorumla- +1 yıl
antalya candır
00 Yorumla - +1 yıl
Aydın ve Çanakkaleyi tavsiye ederim
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Antalya pahalı orada öğrenci olunmaz ben oldum sjd
00 YorumlaKocaeli pahalı aşırı derece ben sana diyim
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çanakkale aşşşşırı pahalı yaşanmaz
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
aydinda sikinti yasamadim nazilli de bitti zaten
00 Yorumla - +1 yıl
Canakkale
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kocaeli olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi