Merhaba arkadaşlar. 4 aylık olan bir ilişkim var. Durup dururken instagramdan erkek arkadaşıma ve bana gelen bir anonim sayfa istek atıp duruyordu. Defalarca kez silmeme rağmen çok defa istek attı. Bir gün dayanamayıp mesaj atıp niyetini sordum istek atan profilin. Kız bana sevgilim hakkında beni aldattığını ve ona inanmamamı söyledi. Elbetteki kanıt istedim ve 10 20 civari kadar ss attı. Sslerde sevgilimin yazım tarzı ve kullandığı emojiler mevcuttu. Fakat erkek arkadaşım kurmaca olduğunu shop aracılığı ile bir oyun olduğunu söyleyerek bir arkadaşıyla konuşturdu beni. Erkek arkadaşı da durup dururken özür dilerim daha öncede birine yaptık sevgilinin suçu yok vs. tarzında ayarlanmış bir ağız şeklinde bana konuştu. Tabiki inanmayıp küfrü basıp geçmiştim. Ertesi gün sevgilim yalvardi yapmadım etmedim diye. Bende sevdiğim için kıyamadım ve affettim olayıda kapattim. Fakat hala aklımda soru işaretleri var. Erkek arkadaşım hiç yapmış gibi değil. Annesine ailesine beni anlatıyor ve ailesiyle ailem tanışıklar.
Ben hâlâ içimde bir şüphe ilişkimi devam ettiriyorum. Gerçekten yaptıysa nasıl anlayabilirim veyatta yapmadığını nasıl anlarım.
Yardımcı olun lütfen!
Ben hâlâ içimde bir şüphe ilişkimi devam ettiriyorum. Gerçekten yaptıysa nasıl anlayabilirim veyatta yapmadığını nasıl anlarım.
Yardımcı olun lütfen!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer