Ben mesela ölene kadar yalnız kalacağımı kabullendim. Sırf tipim iyi değil diye 9 kere reddedildim.2 yıldır da kimseye teklif etmiyorum. Reddedileceğimi bile bile niye deniyim ki şansımı diye. Kızlar hep yakışıklı erkeklerle mi birlikte olmak ister? Tipsiz erkeklerin hiç şansı yok mudur?
Cevabın nedir?
+1 yıl9 kere reddedildiğini her sorunda yazmana gerek yok bence, artık tüm KS halkı biliyor. son reddedildiğinin üzerinden uzun zaman geçmiş belki tipin değişmiştir kızlara daha yakışıklı geliyorsundur 10. yu denemelisin artık
514 Yorumla- +1 yıl
Kız aramıyorum ben. Dürüstlük arıyorum.
- +1 yıl
şimdi kız aramıyorum demez mi ağzına vurmak istedim
- +1 yıl
Kız aramıyorum. Arasaydım 5 senede bulamadığımı düşünsene. Daha kötü değil mi?
- +1 yıl
Demek ki kız aradığım halde 5 senede bulamamışım 10. yu denesem yine reddedilecem demek ki.
- +1 yıl
haklısın o zaman kız aramıyorsan daha fazla tipsiz erkekler hep yalnız mı kalacak diye sorgulamana da gerek yok diye düşünüyorum
- +1 yıl
Tipsiz erkekleri tribe sokucam
- +1 yıl
peki madem
- +1 yıl
Senin gibi kızlara teklif edip reddedileceklerine hayatları boyunca yalnız kalacaklarını kabullenmelerinin daha iyi olduğunu göstermem gerekiyor.
- +1 yıl
benim gibi? beni ne kadar tanıyorsun ki
- +1 yıl
Seni hiç tanımıyorum. Çirkin erkekler hiç tanımadığım kızlara teklif edip reddedileceğine hayatları boyunca yalnız kalacaklarını kabullensinler istiyorum.
- +1 yıl
sen hiç güzel bir kızın yanında çirkin bir erkek görmedin mi? veya tam tersi. ben çokk gördüm
- +1 yıl
Ben hiç görmedim.
- +1 yıl
fazlasıyla var. insanlar tavlamayı biliyor demek ki
- +1 yıl
Ben tavlamayı bilmediğimi kabul ediyorum. Ama tipsizliğimin de çok payı yok değil hani.
En İyi Cevaplar
Sen tipsizsen başkaları ne hic bilmiyorum. Cok tatlisin sen allah kalbine göre versin kardeşim
00 Yorumla
Knka 22 yasindayim bu yasima kadar hic bir kizla ckmadim gerk yok dedim lisedeyken bir kiza cikma teklifi ettim beni rezil etti ondan snrada hic bir kiza hayatimda yer yok dedim ve boyle devam ediyom
00 Yorumla
+1 yılKovalamayı bilicen be kardo teklif etmeden önce kestirirsin red edip etmeyeceğini zaten boşuna teklif etmez arkadaş kalmayı ya da bağlantıyı kesmeyi denersin. Kovala sen çoğu kekodan iyi tipin. ☺️
012 Yorumla- +1 yıl
Valla işte ben de reddedileceğimi biliyorum. Ama arkadaşlar gaza getirdi hep açıl kesin kabul eder falan diye diye ömrümü yediler. Şimdi bu tarz numaralara kanmıyorum.
- +1 yıl
Teklif etme bilader zaten eskide kaldı "Benimle çıkarmısın" muhabbeti konuş gidişata göre hareket et buluş takıl eğlenceli vakit geçirirse yolu yapmış olursun inceden kendini belli eder zaten meyilli mi ilişkiye değil mi anlarsın
- +1 yıl
Üniversite bitti artık öyle bir ortamım yok. Otele müşteriler geliyor onlara yazamam. Öte yandan çeviri bürosuna müşteriler geliyor onlara da yazamam. Ben hiçbirine yazamam :D
- +1 yıl
Kardeşim İngilizce varsa düşürürsün otele gelenlerden 😄
- +1 yıl
İngilizce tercümanım da otele gelen müşteriler genelde alman rus oluyor %90ı zaten türk. Ayrıca para olunca da olmuyormuş tip olmayınca ben bunu anladım.
- +1 yıl
Bilader sen işi yokuşa sürmeyi tercih ediyorsun sana tecrübelerimi döktüm. Bende tipsizim ama kovalayınca düşüyor. 😅
- +1 yıl
Nerde kovalayacam işte. bir oteldeyim bir bürodayım. Öyle bir ortam yok ki.
- +1 yıl
Tatil günün yok mu kardeşim hiç sosyal ol biraz instagramda takıl ordan yürü swarmdan yürü ne biliyim arkadaşlarına söyle ortama soksun seni daha ne diyim 😄
- +1 yıl
Kanka fotoğraf çekinmeyi hiç sevmiyorum o yüzden instagramımda sadece profil fotoğrafım var.
- +1 yıl
Kardo çekil aktif ol sosyal ortamda o şekil düşürüceksin mecbur normal ortamın yoksa
- +1 yıl
Neyse boşver ya. Ben para kazanmaya odaklanıyım. O işler daha sonra belki olur.
- +1 yıl
Sen bilirsin kardeş 😊😊
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
15Cevap
+1 yılo 9 kişiye de Yorumlarda kızlara davrandığın gibi dvrandıysan terk edilmeyi değil başka şeyleri de hak ediyorsun kanka :D uslubun çok ilginç
02 Yorumla- +1 yıl
bir beklentimiz kalmadı kızlardan zaten olmuyo ya kanka o yüzden böyle kaba davranıyom :D
- +1 yıl
yalnız sendeki tip bende olsa 39 kızı harcardım :ddd
olm snn işim gücün ykmu mal müdürü trolmüsün nesin kalk s. ktirgit
07 Yorumla- +1 yıl
Engelle görmezsin sorularımı.
- +1 yıl
Tamam sen bilirsin.
- +1 yıl
Aynen öyle. Aklın hayalin almaz.
- +1 yıl
Hahah :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu hayatta fiziğin kötüyse kimyan iyi olacak, sende kimya çalış hacı
08 Yorumla- +1 yıl
Kimyayla ne alakası var hacı?
- +1 yıl
Tipin kötüyse paran olacak demeye çalışıyorsan. Param var ama olmuyor yine. Kızlar zengin ve yakışıklı buluyor bu sefer de :D
- +1 yıl
Valla ağzım iyi laf yapmıyor çünkü konuşturmuyorlar. Tip iyi olsaydı izin verirlerdi belki de.
- +1 yıl
Onlarla konuşmak için onlardan izin alıcaksın tabi ki. İzin almasan bile. Dinlemeyip uzaklaşıyorlar. Öyle işte.
- +1 yıl
Senin ilk ne zaman sevgilin oldu?
Karizma herşeydir. Tipsiz bir erkek karizmatikse eğer tavlayamayacağı kız yoktur
01 Yorumla- +1 yıl
Karizma nedir ya tip olmadıktan sonra olsa ne yazar
Yeter lan tamam senden de tipsizim ben 1 kişi öne geçtin
112 Yorumla- +1 yıl
Ben daha tipsizim.
- +1 yıl
Niye söylüyonuz ki inanmıyorum işte zorlamayın.
- +1 yıl
O zaman dünyada bitek ben kalırım la. Kadınlar da intihar eder dünyanın sonu gelir.
- +1 yıl
Alayı intihar eder. Buna mı kaldık diye.
- +1 yıl
Huriler bana vermez gider zebanilerle kırıştırırlar.
- +1 yıl
Kanka o dediğinin tanımını bilmiyorum ama ben zaten kendimle sevişiyorum. Masturbasyon yapıyorum sadece.
+1 yılGenelde tipsiz dediklerimizin yanında sevgilisi olur
01 Yorumla- +1 yıl
Benim tipsiz dediğimin yanında hiç sevgilisi olmadı
1 yılSende kendin gibi tipsizlere teklif et. Yani denginle ilgilen. Tipsi. halinle güzel kız istiyosan o güzellere yazık değil mi?
10 YorumlaTipsiz gene soru sormus bakmazlar sana tipin yok
07 Yorumla- +1 yıl
Günde 3 öğün aç karnına tipsizlik sorusu soruyorum kanka.
- +1 yıl
İnceldiği yerden parçalansın.
- +1 yıl
Ayıp ediyon kanka benim gibi yüzsüz karaktersiz bir adam hiç vazgeçer mi?
- +1 yıl
Niye vazgeçmesin la? 9 kere reddedildik işte daha ne olsun ne istiyon yani :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bir iyilik yap ve bu önyargından kurtul
03 Yorumla- +1 yıl
İyilik sadece onu hak edenlere yapılır
- +1 yıl
Sahi, nedir kendinden bu kadar nefret etmene izin veren?
- +1 yıl
Ben kendimden nefret etmiyorum ki
+1 yılİyi de tipsiz değilsin ki onu nerden çıkardın 😐😐
021 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz miyim demedim. Tipsizler yalnız mı kalırlar dedim. Soruyu okuyup ona göre yorum yapınız lütfen.
- +1 yıl
Ölene kadar yalnız kalacağını kabul ediyorsan tipsiz olduğunu da kabul etmiş oluyorsun ama tipsiz değilsin emin ol
- +1 yıl
Tipsiz olduğumu biliyorum zaten de. Sen kaderimin ölene kadar yalnız kalmak mı onu söyle. Tipsizim ben zaten nasılım sorusu sormuyorum biliyorum nasıl olduğumu.
- +1 yıl
Yalnızlık Allah'a mahsus derler hem ne cirkinler var onların bile sevgilisi var bence biraz kendine güven
- +1 yıl
Kendime güvenirsem olur mu?
- +1 yıl
Tabikide olur hem olmaması için bir sebep var mı? Bence yok. 1. si kendine güven 2. si kesinlikle tipsiz değilsin 3. sü ve en önemlisi bir gün mutlaka karşına seni çok seven biri çıkacak.
- +1 yıl
Bence yalan dolan sıkıyorsun sağa sola dikkat et birini vuracaksın.
- +1 yıl
Yalan değil kendi başımdan geçenleri anlatıyorum. Hep platonik takıldım kimseye açılamadım çünkü güvenim yoktu. Ama bir gün biri bana öyle bir açıldı ki şu an hayatımın aşkı oldu. Ne o kendini yakışıklı buluyor ne de ben kendimi güzel buluyorum. Ama karşına iyi biri çıktığında anlayacaksın ne demek istediğimi 😊
- +1 yıl
İyiki açıldığın kızlar seni kabul etmemiş yoksa seni hak etmeyen biriyle olabilirdin şu an yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak iyidir kardeşim.😊
- +1 yıl
Ben karaktersiz şerefsizim diyorum. Sen diyorsun seni hak etmeyen biriyle birlikte olurdun falan. Arkadaşım ben kimseyi hak etmiyorum zaten. Doğru gerçi onlar benden daha iyilerini hak ediyorlar. Beni değil.
- +1 yıl
Aaa karaktersizsen ona bir şey diyemem önce karakterini düzelt sonra kızlara açıl karaktersiz biriysen Burak Özçivit de olsan bakmazlar sana 😂😂
- +1 yıl
Karaktersizlikle alakası yok tipsizlikle var. Tip olmadığı için bakmıyorlar.
- +1 yıl
Kardeş iyi misin az önce de karaktersizim dedin hem karaktersiz hem de tipsizsin o zaman. Kusura bakma ama sen de tip var da karakter yok asıl mesele de bu zaten 😄
- +1 yıl
Demin hem karakter yok hem tip yok diyordun ne oldu? Karaktersiz olduğumu kabul ediyorum ama tip de yok yani.
- +1 yıl
Ben de diyorum ki böyle olmaya devam et çok bulursun daha ne dediğini ne istediğini bilmiyorsun
- +1 yıl
Bak diyorum ki karaktersizim ve tipsizim. Ama karaktersiz olmamın biriyle birlikte olamamamla ilgisi yok tipsiz olduğum için reddedildim hep.
- +1 yıl
Doğrudur ama bir şey diyemem ama karakter her zaman 1. sıradadır ayrıca karaktersiz erkekleri karaktersiz kızlar hak eder bunu asla unutmayın
- +1 yıl
Valla ben kişiliğimi asla gizlemedim. Benden daha şerefsiz bir tane daha erkek bulamazsınız.
- +1 yıl
Nasıl bir şerefsizlik yaptın merak ediyorum 😂
- +1 yıl
O zaman daha sen çok beklersin çünkü istediğin hiçbir zaman olmayacak ama bu tiple alakalı değil karaktersiz olmanla alakalı 😉
- +1 yıl
Tamam öyle olsun.
10 da olacak kardeş inanıyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
10 değil 1000 olsa gene olmayacak ben anladım bunu. Bütün tipsiz erkeklerin anlaması dileğiyle.
tipsizim ve yalniz kalmaya calisiyorum..
03 Yorumla- +1 yıl
Tipsizsen istemesen de yalnız kalıyon zaten kanka.
- +1 yıl
Tip yoksa kız olmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltipsiz değilsin bence
14 Yorumla- +1 yıl
Sana sormadım göt
Cevap sahibi+1 yılHahaha kime sordun özgüvensiz
- +1 yıl
göt ne abi😂
- +1 yıl
@AtheistDeve İnsanın oturmasına ve sıçmasına yarayan uzvu. Kimisi fantezi için de kullanıyor ama ben tavsiye etmiyorum.
+1 yılAllah kimseyi tek yaratmamış
05 Yorumla- +1 yıl
Tamam da bazılarını da çok eşli yaratmış. Baksana cihana 60-70 kızla birlikte oldu ben daha 1 kıza elimi süremedim.
- +1 yıl
Birliktelikle ne işin var ki, bir kişiyi seversin evlenirsin. Ögle onu bırak ona yazıl erkek adama yakışmaz
- +1 yıl
Elimi süremedim derken. Sevgililik flört hatta konuşma bile olmadı demek istedim. Ama öbür yandan cihan da her kızla her istediğini yaptı. Bunun tipten başka hiçbirşeyle alakası olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Tip olsa çok günaha girersin
- +1 yıl
Valla bence yapamamakla yapmamak arasında çok fark var. Bende fırsat olsaydı yapardım. Yani bişey diyim. Yapanlardan daha çok günaha girmişimdir eminim.
+1 yılSen deki tip ben de olsa dizerdim 9 taneyi 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Alayı reddederdi. Krize girerdin. Hatta sen öyle benim gibi pes edecek birine benzemiyorsun.40-50 kere reddedilirdin en aşağı.
kanaka şu expry sevye saçmalıgı nasıl yükselyr
00 Yorumla
+1 yılKaraktere eğitime önem veriyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam inşallah karakterli eğitimli bir yakışıklıyla evlenirsin.
- +1 yıl
Karakterli ve egitiimli olsun yakiskli olmasına gerek yok
- +1 yıl
Olmuşken karakterli olsun eğitimli ahlaklı yakışıklı olsun.
+1 yılgöremiyormusun yüzünü nerde tipsizlik
13 Yorumla- +1 yıl
Sen boşver tipimi de soruyu cevapla kanka. Tipsiz erkekler ömürleri boyunca yalnız kalmaya mahkum mudur?
- +1 yıl
kardeş sen bir zamanlar kendini beginirdin reddediltikten sonra kendini begeniyorsun neden reddedildigini anlamaya çalışıyorsun bende yaşadım ama özgüvenli bir erkegi kızlar uzaktan kokusunu alır kız tavlamak istiyorsan içindeki özgüveni keşfet geç olmadan tipsiz oldugunu kabul etsen bile yine özgüvenli olursun
- +1 yıl
Ben kendimi 6 yaşımdan beri beğenmiyorum.
hep aynı sorular asıl tipsiz benim 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı soru değil kanka
+1 yılevet
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim dürüstlüğün için.
- +1 yıl
rica ederim de sen çok asagilik kompleksine girmissin ya tipsiz degilsin yani
- +1 yıl
Çok aşağılık bir insan olduğumu kabul ediyorum ama kompleks yok ve tipsizim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüvensizlik
01 Yorumla- +1 yıl
Ne özgüvensizliği?
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Tipin kötü değil ki
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi la ordan.
+1 yılEngel mk
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı