Felç oldum sözü attım nasıl yapayım?

Artık hiç bir önemi yok benim için oksijen tüketmenin ama geride kalan için üzülüyorum. Elim bir kaza sonucu omurilik felci oldum. 2 ay dır ftr çabaları hala yaşıyor olduğumu gösterdi çaba gösterirsem kollarım bedenimi çekerse destekli tuvalete gideblrmişim şu an altımın değişilmesi bile ızdırap. Yüzüğü vereli 5 gün oluyor hergün gelip konuşuyor ağlıyor. Kimi zaman ne olduğumu unutup hayallere devam evlenirsek falan filan. Ama bu halimle ona ızdırap olamam. Son verdiim felçten ölüneceği yok ama yaşansada bir anlam ifade etmiyor. İşte trafik. Siz ne kadar normal gitsenizde anormaller sizi silip atıyor. Emniyet kemeri taksaydım uc noktada boynum kırılıp ölebilirmişim. Tavan üstü düşüp takla atınca. şu an yaşıyoruz. Evlenme pilanları yapıyorduk 2000 2000 gecinir gideriz diyorduk maaşı ama kaderden öteye yol yok. İlişkimizin bitmesi onun hayatına bensiz devam etmesi için telkinde bulundum. Ama bu halimle bile rağzı imiş. Çağrı merkezi kuralım evden çalış diyor hala. Ben komadan çıkana kadar hastanede sandalyelerde sabahlamış kalmış... 1 hafta sonra ayılınca keşke ayılmasaydım oldum. Ne yapayım kız da gitmiyor hayatı benimle heba olacak sandalye üzerinden yatak üzerine geçmem en büyük başarım. Ne varsa giydirin daha kırılabilme ihtimalim yok cevap bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
şu an yaklaşık 4 ay oluyor kilom 75 den 90 a cıktı fizik tedavi biraz hareket etmeyş sağlıyor ama tam kontrol değil artık oda anlamış olsa gerek 2 haftada bir kere hafta içi birgün geliyor onun dışında yüzüğü verdim ama hala aşkım aşkım diyor. telkinde bulunuyor aldığım bir habere görede yanında bir kaç kezdir aynı adam görülmüş... yavaştan yolu yapıyor gibi... heralde benim ayrılışımı değil kendi ayrılışı olacak.. bu ağrılar çekilmez oluyor.. ağır ilaçlar uuyutuyor günde 12 14 saat arası..
Felç oldum sözü attım nasıl yapayım?