3 aylık bir sevgilim var dolu dolu 3 ay belki her gün görüşmüşüzdür. Bugün ipler gerildi kopma noktasına geldi. Sebebi kıskançlığım. 8 senelik bir kız arkadaşı var liseden beri. Ama tuhaf bir ilişkileri var yüzyüze görüsme etme yok anca telefonda. Birbirlerine surekli kanka kanka diyorlar konusmalarini okuyorum tamamen. Biz sevgili olunca sevgilim demişti ki "o yazmadan yazmam" bu da aklima yatti oh iyi arada sırada konuşuyorlardı şu son 1 haftada kız hergün yazmaya başladı giydigini atiyor bu nasıl şu diyor ve kızın da sevgilisi var!
Artik rahatsiz oldugumu dile getirdim
Kizla konusmak istedim.
Sevgilim onu aradi ne guzel telefonu bana verecekti ben verene kadar dayanamadim telefona kulagimi koyup ikisinin konusmasini dinledim kiz buna "dün ara dedim niye aramadin gecti artik" diye trip atiyordu. Ben de dayanamadim sesli biçimde "hergün konuşuyorsun zaten" dedim.
Tabi kiz da "siz ortak dinliyosunuz heralde saygisizliga bak" dedi kapatti sonra sevgilime mesaj atti
"Kardesim ben senin sevgililerin tarafindan kiskanilmaya aliştim allaha emanet ol " ve engelledu
Tabi sevgilim beni sucladi deliricem :(
Çok büyük kavga ettk
Artik rahatsiz oldugumu dile getirdim
Kizla konusmak istedim.
Sevgilim onu aradi ne guzel telefonu bana verecekti ben verene kadar dayanamadim telefona kulagimi koyup ikisinin konusmasini dinledim kiz buna "dün ara dedim niye aramadin gecti artik" diye trip atiyordu. Ben de dayanamadim sesli biçimde "hergün konuşuyorsun zaten" dedim.
Tabi kiz da "siz ortak dinliyosunuz heralde saygisizliga bak" dedi kapatti sonra sevgilime mesaj atti
"Kardesim ben senin sevgililerin tarafindan kiskanilmaya aliştim allaha emanet ol " ve engelledu
Tabi sevgilim beni sucladi deliricem :(
Çok büyük kavga ettk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar