Ben peçeli biriyim Kur an kursunda ogretmenim. bir erkek ile evlilik amaçlı görüştük Mart ayından beri konuşuyoruz. Ailesi beni istemiyor peçeli oldugum için kimin nesi belli değil diyorlar. Aslında benim hiçbir yerle bagim yok konuştuğum çocukta etkileniyor annesinden ama beni de bırakmıyor o peceme karşı değil ama cidden bir yer ile bağın yok demi diye çok soru soruyor. Annesi babasi ölsem o kızı istemeye gitmem demiş kaçırıcam seni diyor evleneceğim çocukta o zaman seni kabul ederler diyor. Ne yapicam bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Sakın böyle bir hata yapma her zaman başına kakılacak her zaman hor görüleceksin eşinle yaşadığın sıkıntılar elbette ki olacak ve olduğu zaman onların sana yapacağı tek yorum biz zaten seni istemedik kendin kaçtın geldin ne halin varsa gör olacak hele ki herseyi geç kendi ailenin yüzüne nasıl bakacaksin kuran kursu öğretmenisin de Ailene böyle bir haksızlığı vicdanen geçtim dinen nasıl yapacaksın biraz akıllı olun kadın olmayı bilin kendinizi bu kadar ezdirip kullandirmayin hiçbir erkek ya da kadın mükemmel değildir illaki pişman olacaksin
08 Yorumla
Soran+1 yılben zaten kacmicam öyle bir niyetim de yok ailelerin rızası alınırsa evlenirim
Soran+1 yılailesine karşı asla kötü bir laf etmem sonuçta büyükler ve benim gibi birini tanimamislar haklılar
- +1 yıl
Hayatım kimse sana ailesine kötü bişey söyle demiyo bu nasıl bir gurur niye kendini bu kadar ezdirmeye mecbur hissediyorsun dizilerde yaşamıyoruz " erkeğin ailesi kızı istemez kız kahramanlık yapar ailenle arana giremem onları üzme der ve erkek kıza aşkından vazgeçmez sonsuza kadar mutlu olurlar " yok böyle bir dünya güzelim
Soran+1 yılailesini 1 aydan beri ikna etmeye çalışıyoruz daha yeni bir kere gittim tanışmaya elbet hepsi tanıyınca anlarlar
En İyi Cevaplar
+1 yılümidini kaybetmemelisin sevdiğin ya da konustuğun adam ailesini ikna edebilir diye düsünüyorum cunku uzun zamandir konusuyorsunuz ve artik güvenini kazanmıs olmalı kaçmak bence yanlıs ailesinin onayı olmalı dedigik gibi bence erkek arkadaşın ailesini ikna edebilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılonlarda haklılar ilk kez peçeli birini görüyorlar
- +1 yıl
elbetteki öyledir fakat insan ayrımı yapmamalı insan
Soran+1 yılkesinlikle. ayni yörenin insanız kıyafet problem sadece
- +1 yıl
yanlış düsünceler bence
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum annesiyle tanışmaya gittim eve almadı bahçede otur dedi tamam dedim sonra eve gel istersen dedi kiyamadi
- +1 yıl
allah yardımcın olsun yaa gerçekten zor
Peçenizle flörtmu yapıyorsunuz? Eger cevabınız evetse peçeye ihtiyacınız yok.
48 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu?
Soran+1 yılflört etmiyorum görüşmüyoruz bile arkadaşlarım geldi öyle bulustuk birkaç kez. ayrıca dinimizce yalnız gorusmek haram evlenecegin kişiyle yalnız kalmadan birileri varken görüşmekte mahsuru yok. bunları biliyoruz bizde
Soran+1 yılpecemi kabul etmediler onun için uğraşıyoruz kaçayım mı?
Soran+1 yılkendi işi var zaten düğününü yapabilir. nikahı kiyip ondan sonra aileyi mecbur tutmak istiyor dugunumuze gelmeyi ben istemiyorum ailesini hiçe sayamam
aşk cesaret ister varsa cesaretin kaçamaya değil anası sülalesi gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılonlar bana ne kadar ağır İtamda da bulunsalar çocukların düğününü görmek hakları yoksa ben evlenirim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende Çarşaflı peçeli birisiyle evlenmeyi çok istiyorum inşallah Allah nasip eder, Benden iki-üç yaş büyük birisi de olabilir, gönüller bir olduktan sonra Allah rızası için Takvalı bir hanım arıyorum ama nereden nasıl bulabilirim bilniyorum ben evini islama hizmete adayacak bir eş arıyorum, Çok istiyorum böyle bir eşim olsun, Sıcacık yuvasına Allah rızası için sevgiyle şefkatle bakan, İlimli ve kültürlü de olsun istiyorum en azından birlikte birşeyler öğrenelim, Bana yaşın daha genç küçüksün olgunlaş diyor herkes ama zaten özellikle gençken evlenmek istiyorum, birlikte olgunlaşalım hanımımla birlikte büyüyelim istiyorum bunu kalpten çok istiyorum Rabbim inşallah nasip eder...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin ailen ne diyo bu duruma peki biliyolarmi. bide cocuk seni oyle kabul etmis oyle degilmi. sewiosaniz eger birbirinizi pesini birakma derimm. onun ailesi simdi seni tanimadgi icin oyle yargilayabilir. ama tanidiktan snra eminimki gorusleri degisir
08 Yorumla
Soran+1 yılevet sadece peçeli gözleri var bir ne var altında diyorlar annesi ile başbaşa kalsak yüzümü de gösteririm. peceli birini daha önce tanimamislar ondna böyle davranıyorlar
Cevap sahibi+1 yılaynen canim uzme bence hic kndini. seni tanidiktan snraa eminimki sorun yapmicaklar. dis gorunus ilee kimse yargilanmaz.
Soran+1 yılkesinlikle ben kotu biri değilim ve onlara ne zarar verebilirim ki
Cevap sahibi+1 yıliste onlarda seni tanimadiklari icin boyle karsiliyorlar seni. emin ol hersey taniyincaya kadar. seni tanidiktan snraa hic sorun kalmaz
Soran+1 yıltanımaya tahammuleri yok. kaçalım diyor konustugum ben ailen düğünümüz görsün istiyorum beni istesinler istiyorum diyorum ama onlar bana etmedigi hakaret yok
Cevap sahibi+1 yılaile rizasi olmadan kacma zaten kuzumda. egee cesaretin warsa cik karsilarinaaa konus derim ben.
Soran+1 yılaman korkarlar sonra birde benden 😊
Cevap sahibi+1 yıl😊😊 zor bir durum walla canim. Allah yardimcin olsun
+1 yılbence kendi ne daha ailecek hacı olan biri ni bul mesla benim anam beni senin gibi biriyle evlendirmeyi çok isterdi ama ben hayatta kabul etmezdim =P
32 Yorumla
Soran+1 yılönyargılı davraniliyor çünkü..
- +1 yıl
yoo =D genel olarak hepsi aynı =D neyse konumuz o değil git kendine ailesi hacı olan, dindar olan veya sağcı olan bir erkek bul seni prenses yapsınlar eve belki ileride kuma filan da derler yorulmazsında takılırsınzı 3 kişi işte boşver
+1 yılBende palam oğlumun öyle örtünen biriyle evlenmesini istemezdim sanırım ama bu kadar müdahale etmezdim. Ailesiyle anlaşamıyorsan işin zor ileride daha büyük sorunlar çıkar.
07 Yorumla
Soran+1 yılben sizlere hak veriyorum peçeli birini ilk kez görüyorlar tabiki soru işaretleri var kafalarında. ama ben onlar üzülmesin diye ağzımı açıp konuşmadım annesi beni eve bile almadı bahçede otur dedi kabul ettim konustugum çocuk kaçalım diyor ben kaçmiyorum ailesi üzülmesin diye şimdi beni iyi anladın mı kardeşim?
- +1 yıl
Anlıyorum aileside biraz abartmış işte bu yüzden diyorum ileride sorun yaşarsınız diye tabi yine siz bilirsiniz
Soran+1 yılbeni tanisalar iyi anlaşırız pece sorununu aştıktan sonra yani. annesi yüzümü de görür benim evde açarım korkmasına gerek yok
- +1 yıl
Bir şey sorcam yanlış anlamayın lütfen bu kadar kapalıyken ilişkinizi nasıl yürütüyorsunuz? Hiç öpmüyor sarılmıyor eleşe tutuşmuyor musunuz?
Soran+1 yılhayir. bunu yapsa yanımda yeri olmaz. ben bu soruları yanlış anlamam merak etme 😊 yalnız da bulusmıyorum arkadaşlarımı alıyorum yanıma zaten genelde ayaksutu yolda karşılaşıp konuşuyoruz ilk buluşma cafede olmuştu
- +1 yıl
Anladım tabi siz kapalı olduğunuz işin oda böyle bir hamle de bulunmakta cesaret edemiyor sanırım
Soran+1 yılbu sadece bir başıma orttugum örtü kalbimizi de ortmemiz lazım acik bir bayanda edebiyle aynı saygıyı görmeli. ahlak çok farklı birşey tek başörtüsü yetmez
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılbence ailesiyle son kez konuş tek tek anlat olmadı ben dindar biriyim allah sahidimdir diye yemin felan et kimse için yargılarından vazgeçme kardişim allah yardımcın olsun kendine iyi bak
025 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ya benim onlara ne zararım olabilir ki onlarla bile yaşarım ama onlar hala pecemde
- +1 yıl
malesef on yargılar çok kötü oluyor en nefret ettiğim şeydir benimde dua edicem senin için kardişim
Soran+1 yılAllah ebeden razi olsun
- +1 yıl
Canım seviye farkı işte aile terbiyesi almamış biri olmakta zor mahallene geri dön aşko bb xd
- +1 yıl
bu ne şimdi sjsjs
Soran+1 yılkişilik çatışmasını yorumda yaşayan bir zavalli
Soran+1 yılben onun kardisim yazısından anladım ne olduğunu ama bozmadim dua yazmıştı çünkü dua ile aynı anda dalga geçen biri kendini bilmez avaredir
- +1 yıl
1. si kardeş sözcüğünden anlam çıkarabilen ilk uber zekası tebrik ediyorum
2. si farsça kelimeleri kullanarak cool havalarına girme canım havanı alırım
3. su sen benim imanımı sorgulayabilecek en son kişisin ortada ağır bir avamlık var kokuyor böyle yanık bir bk gibi xd - +1 yıl
bence de
Soran+1 yılyalancının şahidi siraci ne olduğunu anladım senin diyorum uzatmasan geçtin işte dalganı?
- +1 yıl
canım senin kapasiten beni algılamaya yetmez sana bir dalga geçiririm nefes alamazsın
Soran+1 yılAllah hidayet versin
- +1 yıl
amin sana da cinimszszszs
Soran+1 yılneyse bununla dalga gecmedin 😊
- +1 yıl
Ya uf tamam bir git rezil etireceksin sonunda kendini sitedeki tüm kızları buraya yigmadan defol
- +1 yıl
gel gidek lo
- +1 yıl
Ya bişey diyecem gizli hanım efendi bir bakar mısınız kusura bakmayın ben çok yanlış anladım ebeden yazmışsınız ben küfür okudum onu ondan dolayı mahallene geri dön dedim sizi dinle dalga geçen biri zannetim 😂😂😂 çok çok özür dilerim parmaklarım kırılsaydı keşke
Soran+1 yıldalga geçme artık tamam güldük bitti
- +1 yıl
aynen knl
- +1 yıl
Ya yeminle yanlış okumuşum bakın arkadaşım bana söylemeseydin ben bilmiyordum öyle bişey yazdığınızı çok çok özür dilerim dalga geçmiyorum kendime güldüm
alın size kanıt burda @artemiscelen dye bir arkadaşım var onla konuştuk
[05/07 8:13 PM] Arte: Kanka ebenden demiyo ebeden diyo
[05/07 8:14 PM] Arte: Allah senden sürekli devamlı razı olsun anlamında
çok çok özür dilerim tekrar iyi gunler - +1 yıl
elo yeminle yanlış okumuşum şu an çok utanıyorum lan 😂😂😭😭😭
- +1 yıl
ben hala anlamıyorum sjshs
Soran+1 yılben kirilmadim ki 😊 kirilmam da kimse dört dörtlük değil ve elestirelere açık biriyim. kavga etmem asla tartisirim ve küfür asla etmem ağzımdan küfür de cikmaz Allah diyen biri kufur ederse Allah a dua etmeye dilimiz dönmez...
- +1 yıl
neyse tekrar özür dilerim çok utandım hakkınızı helak edin iyi günler
elo yürü yanlış okumuşum rezil oldum skkdkskdk
Soran+1 yılhakkınızi helak değil helal 😂 ne hakkım var kardeşim ben kotu biri olmasigimi söyledim. İyi günler rezil olmadın bir kelime öğrendin hem ben kimseyi asagilamam
pece takacak kadar dikkatlisin (!) ama aile onayı olmadan YABANCI bir erkekle konuşacak kadar rahatsin. tezatlara dolusunuz dostum.
16 Yorumla
Soran+1 yılaileme söylememe sebebim Allah biliyor ki pecemi istemedikleri icin. o durum hallolsa tamam. ikincisi haram birşey yapmıyorum yalnız da bulusmıyorum üç peceliyim diye cennetlik huri de değilim.
Soran+1 yılflört demesen? ailesi dindar biri oldugum için istemiyor şunu bil
- +1 yıl
iyi de bu flort. flört desem ne demesem ne neden bunu dert ediyorsun ki. ailesi dindar olduğun için değil hurafelerle dolu bir hayat yasadigin sirf kadinsin diye saklanmak zorunda hissedecek kadar kendini asagilik gördüğün ve bunuda bir erdem sandığın için istemiyor seni. okuyan araştıran bu gerici zihniyetten uzak ve gerçekten Kuran da istenildiği gibi DÜŞÜNEN bir dindar olsan emin ol seni isterlerdi.
Soran+1 yılsen öyle birisindir umarım Kuran'da denildiği gibisindir melakesindir ve seni isterler
+1 yılPeçeliyim öğretmenim diyosun dlört ediyorsun ve kaçmayı düşünüyorum diyosun aileni nasıl üzeceğinden haberin yok mu senin? Bide müslümanım diyip geçinirsin yapma ananın babanın ahını alarak mutlu olamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılkacmicam asla sadece o kaçalım diyor asla kacmicam
- +1 yıl
bir ilişkide sadece siz değil ailelerde evlenmiş gibi olurlar. İletişimde olurlar çünkü. Annesi istemiyo zorlama yarın öbür gün evlenirseniz bu kadın büyü bile yaptırır ayırmak için. Aklını başına al ve uzaklaş
Soran+1 yılaslında buyu yaptılar galiba ama tam bilmiyorum
Bak ne diyeceğim, ailesini buna ikna etmeye çalış, baktın olmuyor vazgeç. Doğruların için arzularından vazgeçmenin karşılığını elbet bir gün alırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılasla pecemi cikarmam söz konusu değil kardeşim zaten ama ben sadece beni tanisinlar istiyorum hani deseler bu kız kötü ahlaklı kötü kalpli vs olmasın ama peçeli bu hayır dedikleri için olsun istiyorum
+1 yılsenin gibi ne guzel kapali peceli bir gelin bulmuslar bu ahir zamanda daha ne istiyorlar bence herseyi islama uygun sekilde yap biraz daha bekle
03 Yorumla
Soran+1 yılevet onların rızası olmadan olmaz zaten
Soran+1 yılbu arada tesekkur ederim cok
- +1 yıl
ne demek ne yaptim ki
kaçırmak yerine annesini ikna etmeye en azından seninle konuşmaya çalışabilir evlendikten sonra çok sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor bu konuda seni sen gibi kabul edicek birini bulmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılailesi ikna olmadan ben asla evlenmem. onlar benj sevmese de ogullaridir düğününü görmek hakları
Kesinlikle evlilik yapma bir tek o çocukla degil ailesiylede haşır neşir olacaksın üzülürsün ve peceni çıkarma sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılpecemi asla cikarmam söz konusu değil. ama birbirimizi seviyoruz biz dindar biri değildi benden sonra dine yöneldi pecemle ilgili dalga geçti sonradan tebrik etti hep beni ailesi ama asla diyor kimin neyi o in mı cin mı diyorlar
Soran+1 yılyok olmaz peçeli biri onların evine dahi giremez. ama ben yine onları düşünüyorum yoksa dinimizce evlenmemizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama çocuklarının düğününü görsünler istiyorum onlar bana kötü diyorlar onlar pis insalar diuoar
+1 yılAllah'ın Emrini Bir Evlilik Için Gice Sayma ALLAH BİZE KAFİDİR
12 Yorumla
Soran+1 yılpecemden vazgeçmem asla zaten
- +1 yıl
Helal Olsun Allah Yardımcın Oldun
+1 yılkaçma
akilli ol
aileni uzceksin
al sana buyuk gunah
sadece ortunmekle olmuo bu isler03 Yorumla
Soran+1 yılkacicam mı yazmışım ben?
- +1 yıl
kaciracgm seni diyor ne yapacagm blmiorm ne demek
Soran+1 yılben kaçmayı istemiyorum ailesi kabul ederse olur bu iş çocuklarının dugununu gormek hakları biliyorum sadece örtü ile olmadığını bu işin
bırak onu ailesi istemiyoristenmeyen biri olmak çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama bende onu sevdim
peçe farz değil ki sonradan uyduruldu. ama örtünebilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılzaten örtülü ve peceliyim
Soran+1 yılpeceyi çıkar diyorsun galiba ama benim bütün ailem peçeli
Soran+1 yıldindar biri illa görücü usulü mu evlenecek yazıyor Kitapta?
Soran+1 yılhayat işte bende böyle olsun istemedim hiç
+1 yılPeçenin hakkini ver ve konuşma. Istiyorsa gelip babandan ister.
00 Yorumlainsan ailesinden vazgeçmez evlendikten sonra herşey farklı olur iyi düşün derim seni olduğu gibi kabul etmeli ailesi
07 Yorumla
Soran+1 yılailesi ne oldgu belli değil diyor tanımıyorlar bile beni ki
Soran+1 yılama birbirimize çok iyi anlaşıyoruz dindar biri değildi benden sonra merak sardı bu konulara pecemle o da ilk önceleri dalga geçiyordu sonra alıştı tebrik etti beni
Soran+1 yılhaklısın kardeşim bende böyle bir aile istemezdim ama kader
+1 yılSeni istememek le hatayi onlar yapıyor kaçmak da hoş değil ilim öğrenen ve öğreten kardeşim bu dünya sınavdan ibaret bir olan Allah a Sığın mutlaka her zorlukla beraber bir kolaylık vardır sabır ve dua inşallah en güzel şekilde imanini tamamlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında peçe şart değil tam çene hizzasından iğnelemen kafi
Senin anne baban buna onay veriyor mu? Onlarla bir konuş biz böyle düşünüyoruz de013 Yorumla
Soran+1 yılannemler neye onay veriyor mu orasını anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılSen ve sevgiline
Cevap sahibi+1 yılKaçırcak ya seni bir taraf destek çıkıcak ki iş olsun
Soran+1 yılhayır ben kacmicam asla
Cevap sahibi+1 yılSenin ailen biliyo mu?
Cevap sahibi+1 yılBide bu sitede sana kötü itamda bulunmuşlar sen onlara bakma namus bekçisi değil onlar
Dinde peygamber aşkı var Allah aşkı var
Dinde aşk var zaten
Allah her şeyi açıklamış bir eşde olması gerekenler diye aşk olmasaydı hz adem ile hz havva dan türemezdik Allahın izniyle
Soran+1 yılyok benim için denilen laflarin önemi yok
Soran+1 yıltabiki de ben sadece evlilik için biriyle konuştum o da fazla konuşmuyoruz yalnız bulusmuyorum bile
Cevap sahibi+1 yılKim oluyo yanında?
Soran+1 yılarkadaşlarım ve sokakta ayaküstü konuşuyoruz oturup değil
Cevap sahibi+1 yıl😊 inşallah olur ya bence o kadın seni tanımıyo daha o yüzden
Soran+1 yılhiç tanimiyor ki pecemi yüzünden sadece böyle yapıyor 😞
Cevap sahibi+1 yılTanışılsa belki sever seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılaile onayını alin derim yoksa sonrasi kötü oluyor , bisey sorabilir miyim peceyi neden takiyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılfitne zamanı takılabilir
Cevap sahibi+1 yılyani sana bakmasinlar diye takiyosun dogru mu anladim
Cevap sahibi+1 yılamacim seni elestirmek degil merakimdan sordum
Cevap sahibi+1 yılailesinin evinde pece takma o zaman?
Soran+1 yılannesi yalnız kalsak çıkartırım zaten
Sen pecen var burda ne işin var hadi onu geçtim Allah'tan böyle mi hayırlısını istiyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Peçe takan cenneti garantilemiyor ama sen bilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum cennet kolay değil ama ipin bir ucundan tutmak lazım
- +1 yıl
+1 yılneden peçe? başörtüsü tak
02 Yorumla
Soran+1 yılfitne zamanı peçe takılabilir. günah mı ayrıca
- +1 yıl
günah demedim
+1 yılŞimdiden böyle cephe almislarsa boşver evlenme ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile onayı olmadan olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılailesi beni değil peceni istemiyorlar
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir karar vericeksin. Yani peçesiz gez günah değil ki
Soran+1 yılben asla cikarmam ama çıkardım (!) varsayalım benim bütün ailem peçeli yine ne oldujklari belli değil dicekler
Cevap sahibi+1 yılO zaman ailene uygun dünür bulucaksın ne diyim :)
+1 yılHakkinizda hayirlisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılailesi hakli
11 Yorumla
Soran+1 yılben kotu biri değilim. önyargılı olmayın
+1 yılAilesi hakli
111 Yorumla
Soran+1 yılben kotu biri değilim.
- +1 yıl
Olabilir bu hakli olduklarını degistrmez
Soran+1 yılseninde hakli olduğunu göstermez k. bakma
- +1 yıl
Ben haklıyım demedim ayrıca Arabistan a gidebilirsin biz arap kültürü ile yaşamıyoruz
Soran+1 yılnereye gidicegime karisamazsin ayrıca bu ülke özgür herkes sana benzemicek
- +1 yıl
Senin kültürün ile bizim TÜRK kültürü farklı sen arabistanda daha rahat yaşayabilirsin:D
Soran+1 yılsen sus önyargıların konuşsun zaten bilginden değil cahilligini dokturuuorsun
- +1 yıl
Cahillik hmm :D komik
Soran+1 yılkomikse gül. neye guldugun akıl seviyeni gösterir
- +1 yıl
Neyse arap kız bye
Soran+1 yılrahat çocuk Allah a emanet !
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi