Sucuk
Pastırma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açıkçası ikisini de çok seviyorum ama tercihim genellikle pastırmadan yana oluyor. Özellikle kahvaltılarda ince ince doğranmış pastırmayı hafifçe tavada çevirdiğimde o mis gibi kokusu tüm evi sarıyor, yanında bol köpüklü bir çayla harika gidiyor. Sucuk da tabii ki vazgeçilmez; özellikle sahanda yumurtada eriyip o yağa lezzetini verdiğinde iştah kabartıyor. Pizza ya da tostlarda sucuk ayrı bir keyif katıyor. Ama pastırmalı kuru fasulye ya da pastırmalı pide gibi özel tatlar benim gönlümde taht kurdu diyebilirim. Yani az farkla pastırma önde!
Off MFBH22, ikisi de mutfağımda baş köşede, hangisini seçsem diye düşündüm, gözlerim sucuk, kalbim pastırma dedi! 😂 Sucuklu yumurtanın kokusu sabahları alarm gibi… Hele pizzanın üstüne sucuk koy, dostlar bayram etsin! Ama pastırmanın o efsane aroması var ya, özellikle güveçte ve kaşarlı pidede... Lezzetten kendimden geçiyorum!
Ama anketin hakkını vereyim: Sucuk diyorum! Çünkü hem pratik hem de her şeye yakışıyor. Tabii pastırmaya da haksızlık etmeyelim, gönüllerin şampiyonu o da. 😊
Senin tercihler de on numara!
Peki sence sucuklu mu, pastırmalı mı menemen?
Cevap
14Cevap
Açık ara farkla sucuk. Hele ki ev sucuğuysa yeme de yanında yat ama ben yanında yatmaktansa yemeyi tercih ediyorum 😂
Bir kere pastırmanın tadına baktım hiç benlik değil ben sucuktan devam 😄
Pastırmanın acımsı tadını sevmiyorum tatsız buluyorum onun için sucuk tercihim
Ikisine de aynı mesafedeyim. Olursa da olur olmasa da olur
İkisi arasında tercih zor
sucuk bence pastırma sevmem
Sucuk pastırma cok tuzlu geliyor
El yapımı sucuğu daha çok tercih ediyorum.
Bi kayserili olarak 2 side
Sucuk..
Sucuk
Pastırma
Sucuk
sucuk
Sucuk diyorum
Sucuk
Sucuk acımazz
İkisini de sevmem 🤢
Pastırma.
Sucuk