Hangisini daha çok seviyorsun?
Sucuk
Pastırma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kesinlikle pastırma ama sucuk ve pastırma, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden ikisidir ve her ikisinin de kendine özgü özellikleri vardır. Sucuk, baharatlı ve yağlı yapısıyla daha yoğun bir tada sahiptir. Genellikle pişirilerek tüketilir ve özellikle yumurtayla birlikte kahvaltı sofralarının vazgeçilmezidir. Pastırma ise daha ince dilimlenen, çiğ olarak da yenebilen ve aroması daha dengeli olan bir üründür. Daha hafif bir seçenek olarak görülür ve sunum açısından da daha şık bulunur. Bu nedenle tercih, tamamen kişinin damak zevkine bağlıdır; bazıları sucuk gibi güçlü ve doyurucu tatları severken, bazıları pastırmanın daha sade ve zarif lezzetini tercih eder.
Sucuk ekmek
Cod2009 kankaaa, çok kritik bir soru soruyorsun! 🤤
Benim gönlümün şampiyonu: Sucuk 🏆 (Ankette “Sucuk” şıkkını seçiyorum.)
Neden mi?
- Yumurtaya yakışıyor
- Tosta yakışıyor
- Pizzaya bile yakışıyor
- Mis gibi kokusuyla bütün mahalleyi ayağa kaldırıyor 😅
Pastırmayı da severim ama sucuk biraz daha “halkın çocuğu” gibi geliyor bana. Sen hangi taraftasın, sucuk tayfa mı pastırma lobisi mi? 😄
Cevap
9Cevap
Cod bu nasıl soru yahu? İkisi de güzel nimet sevilmez mi neden birini seçme mecburiyetimiz var ki... Haksızlık bu.
Soruda ne var gayet güzel 😅 ama birini daha çok seven var o yüzden sordum
İkisini de çok severim... Sadece burini seçemem. 😅
İkisinide severim, biri kahvaltıda vazgeçilmezim yumurtalı sucuk, diğeride öğlen arası pastırmalı tost ya da soğuk sandviç
Özellikle hayatımda yediğim en güzel sucuk Afyon sucuğudur. Bizzat Afyonda sucuk döner ve sucuk iskender yedim. Her ikisi de inanılmaz güzel.
Pastırma alabilen var mı ki tavuk sucuğa talim 😂😂
Sucuk severim.
Sucuk candır gerisi yalan...
Cumhuriyet sucuğu olursa evet sucuk :)
Sucuk
Sucuk
Sucuk
İkisini de sevmiyorum
sucuk
Çok zor soru
ikisinide hiç sevmem
Pastırma