Ya arkadaşlar sevgiliye karsi utangaclik nasil cekilir. Mesela opusmekten baska hicbirsey yapamiyorum utanıyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapı olarak çekingen narin bir kızsan bunu aşman zaman alabilir.tabi onun dokunuşlarına ne kadar izin veriyorsun bimiyorm. öncelikle biraz sakin ol ve seni dilediği gibi öpmesine izin ver. sende çok kasma kendini ve yavaşça boynuna doğru emmeye başla. burası insanı kendinden geçirir. sonra ereksiyon olacaktır. sende ona karşı istek varmı
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
Cevap sahibi+1 yılo sana özgürce dokunuyormu yani göğüslerine falan
Cevap sahibi+1 yılsende bırak kendini ona ve özgürce teninde ddlaşmasına izin ver. sen iyi öpüşüyormsun
Soran+1 yılPek okadar izin vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılbiraz izin ver ama sende. öyle olmazki. siz nerde öpüşüyorsunuz evde falanmı
Soran+1 yılHayir evde değil
Cevap sahibi+1 yılevde olsa daha rahat olursun. o zaman özgürce öpüşürdün. ama dışarıda sinemada falan rahat edemiyor insan. boynunu öp önce sonrada ensesine elini koy ve saçlarını okşa. gömlek düğmelerini aç göğüs kısmına doğru ellerini götür ve kucağına otur. çok arzulumusun bu kadar
Soran+1 yılEvett. .
Cevap sahibi+1 yılsen ekle beni ben sana gerekli taktikleri veryim. o göğüslerini falan gördümü
Cevap sahibi+1 yılmesajın kapalı o kadar şey yazdım gönderemedim
yaaa biz ne diyebiliriz ki git p*rno filmde mi oyna diyecez... kim ne derse desin totişten sallar sen kendin aşacaksın bu durumu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Ben şahsen sevdiğim kıza evli değilsem dokunamam çünkü o benim ile çıkıyor diye hep benim olacak değil ilerde ya farklı bir kocanız olursa.Seven kişi zevk için yenik düşmez onun geleceğini düşünür
30 Yorumlacici kız.. haya imandandır.. güzeldir utanmak.. keşke öpüşmeseydin bile.. madem bu hatayı yaptın birdaha yapmamaya daha ileriye gitmemeye bak.. tavsiye ederim..
10 Yorumla
+1 yılkarşı taraf eğer öpüşmekten başka bir şeyler yapmak istiyorsa serbest bırak o zmanki zevkine bak utangaçlığın kalmayacak ya da o öpüşmekten başka bir yerinle uğraşıyorsa sende ona dokun kendini geri çekme utanılacak bir şey yok
00 YorumlaDemek ki iyi öpemiyor seni öpse utangaçlıktan sıyrılırsın.
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmekten başka neler yapmak istiyorsun mesela :D
26 Yorumla
Soran+1 yılIste mesela boynunu yalamak o dokunurken ben dokunmak falan
- +1 yıl
Hım anladım. Öpüşürken hassas noktalarına dokunabilirsin. Sen bunu yapınca o da kendisini rahat ve güvende hissedecektir. O da sana karşı harekete geçecektir zaten. Etki tepki meselesi. O da öpüşmekten biraz fazla ileriye gitmekten ve farklı bir tepki vereceğinden çekiniyordur muhtemelen. Öpüşme anında ilk hamleyi sen yap gerisi gelir :)
Soran+1 yılHassas noktalar neresi ve ne yapabilirim
- +1 yıl
Boyun bölgesi, göğüsler ve biraz daha aşağı bölgeye doğru inersin :)
Soran+1 yılNe yapabilirim ? Bu arada ben kizim
- +1 yıl
Dediğim gibi boyun bölgesine doğru in öpüşürken, ellerinle de diğer noktalara dokunmaya başla gerisi gelir.
karşısında utandığın kişi senin sevgilin değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma zaten kocan olursa yaparsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. utanmak iyidir
00 Yorumla
+1 yılKanka alkol alın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem