ÇOCUKLUK ASKI UNUTULUR MU?

Merabalar simdi nerden baslasam bilemedim. 20 yaşındayım. Üni 3. Sınıf ogrencisiyim. Ilkokulda sevdigim bir cocuk vardi uzun süredirde onu sevmekten hic vazgecmedim. Lise donemine kadar. Hayatinda biri olmasina ragmen uzaktan hep sevmistim. Sonra tabi vazgectim cunku hayatinda biri vardı. Konusmustuk onunla sevgilii olmadan önce. msn vardi o zamanlar. Ama yuz yuze konusamiyorduk cekiniyorduk hep. 7 8 yıl sonra yani şimdiki zamana gelince birden karşıma çıktı. Instagram hesabinda. Bende merak ettigimden baska bir hesaptan istek attım nasıl diye bakmak için. Derken kim oldugumu öğrenmeye çalıştı mesaj atti. Kiz isimleri saydi. Eskiden çıktıgi kızıda saydî. Kıza herhangi bir soru yoneltmedi onunla 5 yıl cikmasina ragmen ve 2 yıldırda ayrı olmalarina ragmen. Sonra benim adımı söyledi ve bunca yıl sonra ne degisti diye bir soru yöneltti. Direk açik vermedim. Benim demedim. Bana soru yöneltmesi sasırttı. bir süre kim oldugumu bilmeden konustu. Ögrenmek icin. O normalde böyle konusacak biri degil. Merak ve inattan uzatti cogu seyi. Neyse şimdi benim kim oldugumu biliyo. Ilkten ona yalan söylediğim icin kızdı fakat kalbimi kırmaktan korktum hep birsey diyemiyorum dedi ve sustu. Ben allaha emanet falan dedim konuyu kestirdim ama o görüşürüz dedi ve sonrasinda uzattı konuyu sorulari sordu. Şimdilerde konusuyoruz 7 8 yıl önceki konusmalarımızı hatırlıyor. Benim ne rengi sevdiğime kadar. Bunları bir erkeğin hala hatirlaması normal mi? Uzun süre bir iliskisi olmasına rağmen. Unutmus olmasi gerekmez mi. Gercekten kafami cok kurcalıyor.
ÇOCUKLUK ASKI UNUTULUR MU?