Hayirsiz evlat miyim?

Caliskan bir ogrenciyim hayatim boyunca hep basarili oldum.. okuluna karsi sorumlu ama okulun yukledigi sorumluluktan dolayi ev ve evdekilerle cok fazla iletisim kuramiyorum. arkadasim yok hemde hic. okulda arada sirada selamlastigim insanlar var o kadar. sinemaya gitmem disarda yemek yemem gezmem tozmam dolabimda sadece 3 pantolon 5 kazak bikac ic camasiri bir mont bide okul formam var. Her gun sabah kalkar kahvalti hazirlar kahvalti yapar okula gider okuldan gelir uyur uyanir ders calisir yemek yer uyurum. Gunluk rutinum bu. Ev islerinde olabildigince yardjmci olmaya calisiyorum ama surekli yapmak da yoruyor beni. Kansizlik var bende bu nedenle surekli uyuyorum surekli halsizim uyusugum, bazen aklim gidip gidip geliyor.. Maddi durumumuz kotu. Annem temizlikcilik babam tesishatcilik yapiyor. evimiz kira. arabamiz yok. evde bilgisayar yok o yok bu yok. kimi zaman koyuyi parasizlik tabi kendi kendime agliyorum her gladigimda annem kiziyor. uc dort ayda bir disari bir bahaneyle ciksam eve yarim saat gec gelsem dayak yiyorum. babam beni ojeli gozu surmeli gorunce kevase misin gizim sen diye bagiriyor. bikere sevgilim oldu gittim soyledim dayak yedim. bidaha da olmadi. bir gun annem beni kalin sopa hatta odunla dovmustu dinlenip dinlenip dovuyodu sirf camasirlari katlamadim diye evden kacmistim gece vakti daha dogrusu dayaktan. sizce ben hayirsiz evlat miyim neden boyle davraniyolar. orospuymusum gibi tavirlari var bana. nerde hata yapiyorum?
Hayirsiz evlat miyim?