1buçuk yıllık ilişkimizi bitirdi. Sadece son zamanlarda çok değişmişti. Eski kişi yoktu yani. Resmen umrunda değildim. Neden böyle ya kafayi yiycem. Beni her yerden engelledi. Hâlâ br umutla onu bekliyorum kahretsin. Ben bunlari haketmemiştim. :(

Bizde 24 mayısda ayrıldık canım. Evine kadar gittim annesine yalvardım annesi konuştu defalarca evine gittim sokağın önünde konuştuk ama bana ne kadar yüzsüzsün istemiyorum bitti kafamda bitirdim gibi seninki gibi net cümleler kurdu bana.. Haziranın 11ine kadar ugraştm ama sonuc nafilee.. Yani erkekler sanırım bizim kadar duygusal degiller mantık agır basıyor onlarda.. :/
Ya ayni durumu yasamisiz :( 19mayısta bitti bizimde. 15gün falan uğraştım baya bir . Bende ablasiyla konustum. Ablasi şok geçirdi. Nasil vazgeçti senden, seni bizden daha cok seviyordu o sana dayanamaz döner dedi. Ama nafile. Adam kafasında bitirdim diyor. 2aya yaklasti ne gelen var ne giden :(
Daha ne yapabilirsinki elden gelen birşey kalmamış yani seviyorsa duyguları ağır basarsa illaki dönecektir.. Ama şunuda unutma seven erkek 1 gün bile sevdiğinden ayrı kalamaz yani olduki 1 ay bence birşeyler bitmiş :/
Benimde acım ilk gün ki gibi değil. Yavaş yavaş alışıyorum. Canım çok yanıyor ama zamanla insan alışır derlerdi de inanmazdim. Seninki ne durumda? Hiç arayip sormuyor mu?
Ben kendimi öldürmeyi bile düşündm hatta öldürcem kendimi karşında hemde felan demştim onada gerçekten yapmayı bile düşündm ama alışıyorsun hala canım yanıyor fakat eskisi kadar değilim.. Heryerden engelledi benide facesini kapattı numarasını değiştirdi yazma dediği halde yazıyorum diye.. bana ayrılırken senle ayrılırsam büütn kızlarla dalga geççem demişti şimdi kızlarla konusuyor hergün baska bir kız.. İşte erkekler böyle canm güvenmiceksin babandan baska hicbir erkege güvenme sewgileri hepsinin yalan
Benide her yerden engelledi. Eskiden instasında falan hiçbir kız yoktu. İşte senden başkasına asla bakmam bir sen varsım benim için falan derdi. İlk sevgilisiydim zaten. Ayrılır ayrılmaz eklediği kızlari bir görsen haddi hesabı yok. Aranıyo resmen. Aşk sözleri falan paylasıyor. Bana bile sevgiliyken yazmadigi seyleri paylasiyor simdilerde. En cok koyanida benimle sevgiliyken arkasından atip tuttugu kızlari falanda eklemis. Tam karaktersizlk. Valla haklsn babandan baskasna güvenmiceksn bu devrde
Varya şu an benım sevgilimimi anlattın hayretler icinde kaldm aynılarını yaşamışız ya bukdr tesadüf olamaz.. Bende ilkiydim onun her ilkini benle yasadı ben ilerde evleneceğim kızı bile senı sewdigim kdr sevemicem belkide dedi.. Sewgiliyken eleştirdigi kızları şimdi onlara senden daha çok değer veriyorum dedi ya çıldırdım orda en cok koyanda o oldu zaten.. Bu erkeklere fazla deger vermiceksin ya da vericeksin ama belli etmiyceksin fazla.. Cepte görüyorlar seni nasılsa beni sewiyor naparsam yapayım yalwarır bana bu bırakamaz ws.. Zoru oynucaksın
Ya aynen aynı seyleri yasamisiz. Bu erkeklerin hepsini demiycem ama birçoğu aynı. Bir kızı elde ederler. Daha sonra hevesleri geçer. Başka heycanlar aramaya baslarlar. Ama unutma güzel kardeşim bizim gibi güzel sevmiycek kimse onlari. Kimse bizim kadar ugrasmiycak. Kimse yasattgni yasamadan ölmezmiş. Birini üzüpte mutlu olamazlar. Bizden hevesleri geçtiyse yarın bulduklari kızdanda geçer. Bu tipte bu karakterdeler çünkü
Bulamazlar bulamasınlarda zaten o zaman değerimizi anlarlar ama iş işten geçmiş olur
Çok kararlı. Bence sendeki ısrarı gördüğü için bu kadar net ve kestirmeden konuşmuş. Üzüleceksin evet ama bu işler iki taraflı. Sanırım yasıni tutup, zamanla geçmesini beklemektem başka yol yok
Aynen ya. Keske o kadar üstüne gitmeseydim yalvarmasaydim çok pişmanim. Mesaj atma engellerim dedi defalarca. Her defasında attim ve engelledi.
Malesef yapabileceğim bişey yok. Bundan sonra tek kelime yazmam da çabalamamda. Zorda olsa kabullenmek zorundayım :(
Bir sigara yaktım bir fırt çektim iki elimle dumandan hafif yanıyor olan gözlerimle bakarak sana sadece şunu diyorum. Kardeşş silktir et kimseye kendinden fazla değer verme en iyisi bile birgün gider ya başkasına ya toprağa
Bundan sonra zaten kimseye bu kadar değer vermiycem bağlanmiycam. İlkti bu. Tecrübesizdim. Ders almiş oldum.
Bu nedir kardeşim ya yapma yalvarma sakın ama sakın o geri dönecek sana
Çok geç... 1ay önceye ait bu konusmalar. Birçok kez engelledi. Yinede yazdım baska hesaplardan. İşte 19mayısta ayrıldık. Haziranın 15ine kadar yazmaya devam ettim. 15inden sonra bidaha hiçbir şey yazmadim.
İşte çok pişmanim :( bidaha asla böyle bir şey yapmam
Zaten ben uzattıgım için engelledi. Bak mesaj atma engelliycem dedi baya bir . Ben hep attim oda engelledi :( kahretsin çok pişmanim ya
Beklemekten başka çaren yok sanırım. Ama şunu iyi düşünmelisin. Bak bu senin sevgine karşı çocuğun ruhsuzca kabaca verdiği cevapları senin sevdiğin sevebileceğin çocuğa yakıştırabiliyor musun. Demiyor musun mesela hiç ben bu kadar severken onun yaptığına bak diye. İyi düşün senin sevdiği çocuk gerçekten bu sevgiyi hakediyor mu diye.
Eskiden olsa değerdi derdim hiç tereddüt bile etmeden. Beni çok güzel sevmişti. En son yaptıklarına hâlâ inanamıyorum. Benimle en ufak üzülmeme dyanamayn benim için ağlayan 2sene peşimde koşan adam bu değil diyorum. Bu kadar duygusuz olamaz diyorum. Kabullenemiyorum. Ama artık tek kelime bile yazmam. Yazdığım her şey içinde pişmanim.
Ya onu unutucam ya da hâlâ salak gibi bekleyeceğim. 2 seçenek var zaten. Ama ben unutmaktan yanayım. Çünkü boşuna beklemiş olacağım. Dönse bile hiçbir şey eskisi gibi olmayack bunuda biliyorum.. Ama onu unutmak ta istemiyorum. Sanki bir gün çıkıp gelecek gibi geliyor. Gidişini bile kabullenemedim ben daha ya. 2ay oluyor ayrılalı. Sence ne yapayim?
Doğrusunu söylemek gerekirse seni gibi bişey yaptım bende hatta daha kötüsünü bile yapmış olabilirim (Adını kalbimin üstüne dövme yaptırdım) beni sevmediğini bildiğim halde hemde. Şahsen ben bekliyorum neden yaptığımı bilmiyorum. Kesinlikle başkasını bulurum ama istemiyorum.9 ay boyunca verdiğim çaba var uykusuz gecelerim var. Bir gün döner diye bekliyorum. En azından umut ediyorum dua ediyorum böyle olması için.
Allah sabır versin ben sanki biraz umudu kestim. Zaman geçtikce insan gelmeyeceğini bosa beklediğni anlıyor. Ama masallah 9aydir nasil hala umidini yitirmediysen. Ne deyim inşAllah kalbinden geçen gerçekleşir. Bence unutmaya bak sende
İnşallah kardeş. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Senin gibi seven vazgeçmeyen adamlarla karsilastirsin
Cevap
25Cevap
Bitti diyecek ve ben yalavaracağım. O zama s. g diyecektin bak bakalim o yalvarmiyormuydu sonradan. Kaldirmayin şunların biyerini yahu.
Birini bulmuş kesin bilgi.
Ya çok pişmanim konusmalar 1ay önceye ait. Keske yalvarmasaydım. Ama ders almis oldum yani. Bidaha asla böyle bişey yapmam. Kesin mi diyosunuz ya :(
Ben bile iğrendim erkekten.
Abi bir insan biraz gururlu olur.
Tamam sevdiğini belli etmişsin anladık da
bu yersiz yüzsüzlük niye?
Bunlari yazdığım için inan şu an çok pişmanim. O an o psikolojiyle artık nasil yazdıysam bende bilmiyorum. Hiç kimse inanamadi zaten nasil bu kadar gurursuz bir kız oldun senin kimseye eyvallahın yoktu dediler. Bende kendime inanamadim
Boşver. Elbet yarım kalanı birisi tamamlayacaktır..
ne aglamisin be adam. bitti diyo senin ona hade. hadi ordan ozaman demen lazm. ben olsam. neler demisdm
Pişmanim yalvardıgım için. Normalde kimse için bu kadar uzatmam, daha önce hiç kimseyede yalvarmamiştim. Ama o an ki psikolojim le ne dediğimi bilmemişim.
takma kafana gun gelcek bu mal icinmi uzuldm. diyceksn
Beklemelisin elbet dönecektir. Çok sıkmışsın çoookk bıktırmışssın. Bu şekilde devam etme mesafeler olmalı
Konusmalar 1ay önceye ait zaten. O engelledikce ben yazdım sürekli. İşte 1aydır falan yazmıyorum hiçbi şekilde bişey. Onun öncesinde sürekli yazmıştım. Çok pişmanim:(
Zaten asla yazmam bidaha. Kıskandırmak gibi bir çabam olmadi ama şöyle söyleyim ayrıldıktan bir kaç gün sonra şey demişti. Seni geçenlerde bir erkekle konusurken görmüştüm o an kalbime bişeyler saplandi şimdide sana saplansin dedi ve engelledi :D birde şey demişti ayrıldıktan sonra hemen erkek eklemiş sin onlari eklemeyecektin sen son şansını kaybettin. Halbuki benden önce o birsürü kız eklemişti. Kendisi bişeyi yapınca suç olmuyor ben yağınca oluyor. Çok saçma
Ah o bir buçuk yıl. ayni şekilde benimde 1 buçuk yılım gitti son bir ayda. gerekce de aile istemiyor. Sana nasıl teselli verebilirim ki keşke yapabilsem. Ben buna inanıyorum birisini uzupte başka birisiyle mutlu olamicaklar Yüce Allah bizim hesabımızı soracak onlara
Yalvarmak yaptığın en büyük yanlış. Neden çocuğun g. tünü kaldırıyorsun ki? Bırak gitsin. Seviyorsa it gibi döner zaten. Yalvarırsan her zaman kaybedersin bunu unutma.
Başkasını bulmuştur yoksa dayanamazdı o konuşmalara bence
Ya banada öyle geliyor :( çünkü zamanında o kadar peşimde koştu ki benim için hüngür hüngür ağlayan biriydi. 2sene peşimde koştu. Beni üzecek en ufak bişey yapmamaya calisti. Her seyime triplerime katlandi. Hep gönlümü aldi.. Benden önce hayatında hiçbir kız olmamiş zaten. :( gözü açıldı çocuğun. Ya bana kıyamazdi offf nasil böyle biri oldu :(
Oluyordu hep kıskancligi yüzünden. Aşırı derece hatta hastalk derecesinde kıskançti. Bunun öncesinde ara verelim demişti. Bende cok sacma ara vermek seven adam ara mı verir demistim. Düzelicem söz ara verelim dedi. Neyse bir umutla kabl etmiştim. Daha sonra her sey daha da berbat oldu. Ara verdigimiz sürede değişik kötü kisilerle takılmaya baslamisti ve iyice kopmuştu benden.. En sonda düzelmiycem bitti sevmiyorum istemiyorum dedi. Ben uzatıncada engelledi her yerden.
Eskisi gibi değildi. Çok soğuktu bana. 2dakika konusmasa özleyen sürekli konusmak isteyen kişinin umrunda değildim son zamanlarda. Takmıyordu resmen. Tavır ve davranıslari cok değişmişti. Benden cok baskalarına vakit ayiriyordu. Örneğin yolda gördü beni hiç bir şey konusmadan gidiyodu. Tepkisice. Düzelmesini eskisi gibi olmasini istedim işten bende. Baya baskı yaptim düzelsin diye kabul ediyorum
Aynen. Serseri kişilerle tkılmaya basladi. İçkisi maddesi hepsi vardi. O kişilerin düzenli bir ilişkileri bile yoktu. Her gün baska kızla olan tiplerdendiler. Benimkini de özendirdiler pisliklerine
Kendisi özeniyordu öyle şeylere ama hç kullanmadi Allaha şükr. Bence takıla takıla onlarla yakında baslar oda
Aynen belkide hayırlısı buymus Allah kurtarmis
Senden daha iyisini ve ya güzelini/ yakışıklısını bulduysa doğaldır.
Daha güzelini bulur en fazla. Daha güzel seveni değil. Ya benden baska onu takan kız bile yok resmen bırak baska kız sevsin onu. Ayrıldıktan sonra 100 kız eklemisse 5tanesi geri takip yapmıstir.
İnsanlar her ne kadar ben dış görünüşe bakmam desede onun cazibesinde bulduğu bişeyler mutlaka var. Ya küçük bir anda tatlı bir gülümseme, karizması ya da işte fiziksel güzellik. Bunlar geçici şeyler. Nasıl ki güzel olan birşeyi çok istiyor ve onu bir zaman sonra elde edip geriye bir cazibesi olmadığını farkedince hayal kırıklığına uğruyorsan işte bu da öyle. Hevestir geçer.
Kusura bakma ama daha cok beklersiniz 😀 cinsellik var mıydı
Hayır tabiki
Gidene kal denilmez... resmen yalvarıyorsun ya yazık üzüldüm sana bu kadar gurursuz olmasaydın keşke...
Bende çok pişmanim şu an inan :( o an ki psikolojimle ne yaptıgımı bilememesim. Sadece bitmesin istedim elimden geleni yapayim dedim fazlasini yapmısım
Sevseydi böyle olmazdı zaten.. duygularin mantığının önüne geçmiş..
1,5 yıl iyi dayanmış bence, hakkını yeme.
Unut gitsin.
İyi daynmiş derken?
Hevesmiş zaten. Elde edene kadarmiş. Birde 2sene peşimde koştu o kadar emek verdi. Kendi emeklerine de mi acımıyor hadi beni geçtimde
ilerde bu konusmayi yapip yalvardigina pisman olacaksiniz.
Oldum bile :(
Bekleme onu artik silmis seni depresyonunu yasa adam gibi hayatina devam et
Bu Oğlanda Akıl yok sizin gibileri Böyle Gotünü kaldırıyo Sonra kendinizi bir halt zannediyonuz
yani sende de hic mi gurur yok bu ne boyle kendine yaptigin seyi görmüyor musun?
Bu kadar yalvarma canım sonra pişman okursun onu büyütme bukadr
benide 5 senelik sevgilim her yerden engelledi sanki ben bir halt yapmışım gibi
bu kadar muhtaç gibi yalvarmana gerek yoktu. ben olsam bende engellerdim bu kadar yalvaran birini
Bilmiyorum ama zamanında o aynı durumdaydi. Bana cok yalvarıyordu. Hatta engellediğimde oldu ama onun kadar vicdansiz olamadim hiç bir zaman. Yine ona döndüm. Vazgecemedim
gereksizlik. kaç kez yaşıcaksınzı bu hayatıda 1kişiye bu kadar kendinizi kaptırıyosunuz?
Kendini niye küçük düşürüon, başkasını bulmuş belli. Hevesini almış senden umarım telafisi olmayan bir hata yapmadın onunlayken. Nefrer etmeye baslamalısın ondan
Böyle bir mal bende de vardı. Parazit bunlar sil gitsin. Güzel anılar kişiler olmadanda durabilir. Karşındaki değiştiyse anılar için zorlama yani.
Bir zamanlar Allaha hep dua ederdim. Rabbim onu benden ayırma, alnıma eş olarak yaz diye. Şimdilerde Allahım onu bana unuttur diye dua ediyorum :( inşAllah zamanla unutamasamda alışacağım yokluguna. Tek üzüldüğüm ve özlediğim şu an anılar...
Kendisi şu yazdıkları ve yaptıklarıyla kendinden soğuttu zaten.
Bak güzelim daha yakın zamanda geçti aynısı başımdan. İki gün bile olmadı. Bende sırf anılardı geçmişti bitmesindi yok bir kere bıraktım bu sefer bırakmayım diye çok çaba harcadım. Senin bu duyduklarının beş katını duydum net. Ama karşındaki insanın geçmişe, anılarınıza, bir zamanlar sevdiği insana saygısı yok ise, ilişkinize böyle bir sonu layık gördüyse, gözünde büyüttüğün aşkı s. kip attıysa sende onu silip atıcaksın arkadaş. Aşk için ölmeli eyvallah ama, aşık olduğun insan da öldüğüne değmeli. şu an senin kendini ezdirdiğin güzel kardeşim değmez o güzel canının yandığına. Zamanla unutulur emin ol. İnsan neleri kimleri unutmuyor, nelerin yokluğuna alışmıyor. Sakın ola dönerse de hayatına alma. Bir kere dün seviyorum deyip bugün gözünün yaşına bakmıyor sana bunları diyorsa sende ona acımayacaksın. Unutursun dediğim gibi zamana bırak. Tek söyleyeceğim aşkından gebersende ona tekrar yazıp ezdirme kendini. Hadi Allaha emanet.
Çok güzel yazmişsin baya etkili oldu bende. Mantıgınla düşünebilen kızsın. Ama benim duygularım galip geldi. Teşekür ederim görüslerin için :)
Bizim de sonumuz bu.. Nasıl davranıyor Du sana son zamanlarda
Çok soğuk davranıyordu. Umrunda değildim resmen. Konusmasam konusmuyordu. Baska kisilere vaktini ayiriyordu. Kaçıyordu benden. Konusurken bile zoraki tavırları vardi
aynısı. demekki bizimde yakın ayrılık.
Tek tavsiyem üstüne fazla gitme. Ve ona vazgeçilmez olduğunu asla hissettirme. Ne kadar canın yansa da ayrılmak istediğinde ona yalvarma. Emin ol kendinden daha fazla uzaklaştirirsin, itici ve ona muhtaçmış izlenimi verirsin. Ben yaptım bu hatayı defalarca. Sen yapma.
Boşver. Bir zaman sonra yapılan haksızlıklara alışıyorsun.
Ne yalvarıyon kızım
Kör kütük aşık ta olsan kimsenin gotunu kaldırmicaksın
Pişmanim :(
He adam ol 😒
Ay şu erkekleri yolasim geliyo ya ama kacanda kovalaniyo
Boşver dicem ama hemen boş veremiyceğini biliyorum bırak yoluna gitsin
okurken gözlerim doldu adeta yalvarmışsın..., ne yaptında kararından vazgeçmiyor?
Aslında bişey yapmadim. Çok değişmişti. Bana karşı çok soğuk dvrnıyordu. Umrunda değildim resmen. Düzel düzel diye bin kere dedim. Baskı yaptım. Düzeleceğini söylemişti. Hani ne zaman düzelceksin diye sürekli baskı yaptım. En son yeter düzelmiycem bittis sevmiyorum istemiyorum dedi. Olay bu
boşver en iyisi sana sapmı yok 🙂
Sanırım başka birisi var
Off... :( bu ihtimal beni kahrediyor
Bana buradan doğru bir karar vermiş gibi geldi
Neden ki? Tek hatam yalvarmak. Bence kaybetti o. Bidaha bu kadr seveni, onun için çabalayani bulamayabilir.
Sadece çok alışmıştım. Yokluğunu kabullenemedim. Günümün çok büyük kısmı onunla geçiyordu. Birden bir boşluğa düştüm. Kabullenemedim. Belkide aşktan değil sadece alıskanlıgım oldugundandir bilemiyorum.
Hatırlamıyorum ama o kadar da çok değil. Genelde telefondan yürüyordu ilişkimiz.
Yaa nasil tahmin ettin valla herseyide anlıyosun masallah :) inşallah canım bir an önce onu unutmak istiyorum. Gerçekten çok acı cekiyorum
Haklısın valla. Kimseden fayda yok. Önüme bakmaliyim. Okullar acılana kadar kendimi toparlarim inşallah. Birde aynı okuldayız of :(
Lan içim yandı lan. S çok üzüldüm :S
Ya off o nasil bu kadar duygusuz oldu ki. Hç tanımayan şu soruyu gören kişiler bile üzülüyo. Abi bir zamanlar benim için hüngür hüngür ağlardı. Nasil böyle kati biri oldu. Hemde bişey yapmamiştim.
Valla gerçekten çok üzüldüm sana Allah sabır versin
Çok amin :(
Kendini rezil etmişsin.
Farkındayım ve çok pişmanim inan.
Aşırı sevgi böyle yapıyor işte. Şimdi ondaki egoyu düşün bir .. Onu umursamadığını hissettiğinde ise canı çok yanacak.
Sorun ne, neden kırdın yani, ne yaptın sen?
Aslında bişey yapmadim. Çok değişmişti. Bana karşı çok soğuk dvrnıyordu. Umrunda değildim resmen. Düzel düzel diye bin kere dedim. Baskı yaptım. Düzeleceğini söylemişti. Hani ne zaman düzelceksin diye sürekli baskı yaptım. En son yeter düzelmiycem bittis sevmiyorum istemiyorum dedi. Olay bu
neyi verdin? orasını anlamadım?
bittiyse yapacak birşey yok
Aynen ama çok koydu bir anda bitirmesi. Biz ne zorlukların üstesinden geldik şimdide ortada bişey yokken bitirdi :(
üzüldüm ama çok yalvarmışsın be
Okuyan var mi çok merak ettim
Olmaz mıı baksana görüşlere
Ama sen de çok seyapmissin
Cok pişmanim :(
Bırak gitsin ya asıl o alsın yolu boşver
Yalvarman saçma olmuş
Şakın daha fazla üzerine gitme iyice uzaklasır
Daha fazla diye bişey kalmadi ki :( 19mayısta ayrıldık. Ayrıldıktan 15gün sonraya kdr sürekli yazdım. O engelledikçe ben sürekli baska hesaplardab yazdım. İşte 1aydır falan yazmıyorum. Pişmnim çok üstüne gittim. Ama bundan sonra tek kelime bile yazmam
Unutmam mümkün değil gibi aslında. Çünkü ne yazık ki aynı okuldayız :( inşallah okullar açılana kadar en azından kendimi toparlayabilirim. Görünce zaten darmaduman oluyorum
aga boşver yol ver uzatma fazla
hiç mi gururun yok yazık
Hiç gurur yok bunları dediğine pişman olacaksın:D
Bekleme bence değmez artık
Yakışıklı mı?
Diğer insanlara göre değil. Ama benim için farklıydı.
Kıvırma bu kadar yalvardığına göre yakışıklıymış ve büyük ihtimalle başkasını bulmuştur çoktan.
Ne kıvırcam ki? Arkadaşlarım falan çok tipsiz neresini sevdin diyolardi. Bilmiyorum ama bana çok yakışıklı geliyordu. İnsana sevdiği bir başka gelirmiş zaten. Başkasını bulmuş olabilir ve bu ihtimali düşünmek istemiyorum :(
Yakışıklı olmasaydı bakmazdın. Emin ol.
Hayır asla. İnan tipinee bakıpta sevmedim. Bana karşı davranıslarindan etkilendim. Kimse yanmda yokken o vardi mesela. Omzunda ağladığım tek kişiydi. Güven vermişti bana.
Nasıl tanıştınız? Onu tanımayı istemenin sebebi yakışıklı olmasıydı işte. Yakışıklı olmasaydı tanımak istemezdin bile. Hadi eyvallah
Çok saçmalıyosun bence. Ben değil o beni tanımak istedi. Aynı okuldaydık ama ben onu tanımıyordum. O beni görmüş sonra işte ismimden falan bulmuş. bir şekilde ulaştı sosyal medyadan. Sonra konustuk falan. Baya bir dertleştik. Daha sonra arkadaştık. 2yil falan böyle çok iyi sırdaş gibi bişey olduk. Hiç ona aşık olacağım aklıma gelmezdi. Meğer bu 2yildir bana aşıkmış. Öğrendiğimde şok oldum. Seni kaybetmemek için söylemedim dedi. İlk başta tepki gösterdim. Sonra zamanla bende sevdim onu aşık oldum. Agliyodu bile cocuk benim icin. Hiç bir kiz dönüpte bakmazken bile ben sevdim onu. Zaten ilk sevgilisiydim. Konunun kesinlikle yakışıklı olmayla alakası yok
Yakışıklı olmasaydı sevmezdin.
Bak bana seven var mı? Yok niye yok çünkü tip yok.
Fena şekilde yakışıklılığa takmış durumdasın. Ne desem boş sanırım. O zaman şöyle söyleyim. Onunla sevgili olmamda tipi sadece %10 etkili olmuştur. Çok düşük bir ihtimal. Umarım senin karsına da tipin için değil kalbin için davranıslarn için seven biri çıkar. Çünkü diğer türlü geçici oluyor. Kendimden biliyorum. O beni kesinlikle güzelliğim için sevdi. Zaten ilk görüşte aşık olmuş bana. İlk görüşte neyine aşık olur bir insan? Dış görünüşe tabiyki. Bense onu tanıya tanıya sevdim.
bir süre sonra hevesi geçti benden böyle oluncada
%10 değil %100 yakışıklı olduğu için sevmişsin. Davranışlarımdan ötürü kimse beni sevemez. Sürekli asabiyim sürekli kavgacıyım. Sen yoğurt beyaz dersin ben giderim boya döker hayır siyah derim ve ispatlarım falan. Kalbim de zaten kirli çöplük gibi. Tip desen zaten yok. Yani ben dünyanın en iyi insanı da olsam kimse bana bakmaz kardeşim. Senin olayda da adam sana viking boynuzu takmış şimdiden söyliyim yani.
Elimden gelenin fazlasını yapmışsın bırak gitsin
üzüldüm :/
Başkasını bulmuştur yazık
aldatılmışdın
Üzdün.
Kullanıldın 😞
Duygulandim
uzatma baş tekmeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar