2gündür sevgilimle küstük. Özet geçeyim. Yakın olduğu kız arkadaşlarından biri instagrama fotoğraf atmış. Kızın fotosunun altnada 3 5 kız yorum atmış. Sevgilim baştan aşağı o yorumları beğenmiş ve en alttaki yorumda eskiden sevgilimden hoşlanan bir kıza ait. Çıldırdım tabi. Neyse bir şekilde affettirdi. Aynı günün akşamı sevgilime okuldan iyi ayak olmayan benimde tanıdığım bir kız mesaj attı. Tam bildirimden okuyordum mesajın üstüne tıkladım bir baktım şifreyi değiştirmiş. Bende değiştirdim sinirle. Kafayı yedim. 1gün boyunca konuşmadım özürler diledi. Bugün yemeğe götürdü falan affettirdi. Az önceki konuşmamız bu da. Sinir krizleri geçiriyorum ya daha saatler oldu barışalı. Suç bende mi? Allah aşkına haksız olduğum noktayı söyleyin.
Wp konuşmalarına bakar mısınız? Ne yapayım ben kafayı yiyeceğim?
Gurur yapmıyor alttan alıyor bir hafta sonra başa kakıyor. E ne anlamı kaldı o gönül almanin alttan almanın? Aşkta gurur olmaz bıraksın gururumu ezdimde şöyle yaptık ayaklarını beğenmiyorsa biptirsin gitsin arkadaş. Saygı çok önemli ya , karsindakine mal ne demek nedir asker arkadaşın mı bu kişi senin , yutulacak şey değil bunlar şimdi yapan yarında yapar kişilik bozukluğu bu şunun şifresi bunun şifresi felan ne gerek var bu kadar sınırları zorlamaya birbirinizden de özeliniz olsun biraz ulan güven yoksa ilişki yoktur zaten sen şifresini alırsın o dumanla haberleşir yine yapacağından geri kalmaz , milletin yorumunu beğenir ex askina like atar yalak gelir sana erkeklik yapar. Sal gitsin kaldırmışsın totosunu.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzel yazmışsınız. Tamda demek istediklerim. Ya zaten şifresini bana vermesede olur ben onun kadar meraklı saygısız bir insan değilim. Beyefendi elin kızıyla konuşmak için şifre değştiriyor. Bende ardından sinir ve inatla değiştirdim. Suç oldu. Geri verdim o da suç oldu yazık
Iki taraf da suçlu. Bir kere o sevgilinin bu kadar sanki hiç bişey olmamış gibi davranması saçma. Senin de mevzuyu uzatman ve ağır konuşman sacma. Sonuçta karşında bir erkek var. O karşısında kadın olduğunu bilip "kendince" yapmış, alttan alıp gurur yapmamış. Şimdi bunun lafını yapması bittabii hoş değil ama senin de onun ağırına gidecek şeyler dememen gerekir. Ikiniz de bir tuhafsınız. Yürümez bu ilişki.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nerde ağır konuşmuşum ki. Kendisi elin kızıyla konusmak icin şifresini değiştiriyor. Şuna bak ya. Benim kız arkadaşlarımla konusmalarımı bile didik didik inceler. Kim bilir böyle bir şey yapsam.. Üstelik her şeye rağmen şifremi de verdim. Daha ne yapayım
Bir kere sana çok saygısız senin ona gösterdiğin özeni o sana göstermiyor bence ilişkini gözden geçir ve sosyal medya için olan kıskançlıklar biraz saçma geliyor bana eğer çocuk yamuk yapacak oşursa hertürlü uapar sen mani olamazsın
Ne biçim sevgili bu mk mesajları okurken çıldırdım ne kadar da savunmasız saf bir kızsın böyle bir andavalla nasıl sevgili olursun böylelerin ağzına kürekle vuracaksın anasını satayım ya sinirlendim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnan tartışmasız günümüz geçmiyor. Artık sinir hastası oldum 3aydır sevgiliyiz ama ömrümden ömür gitti. Bir seneye kanser falan olurum. Daha şimdiden sinir ve strese bağlı olarak vücudumda sivilceye benzer şeyler çıktı.
Ee neden kendini bile bile yıpratıyorsun şifreni biliyorsa değiştir ayrılmak istediğini söyle ve her yerden engelle bu kadar basit sana erkek mi kalmadı
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bırak. Net olarak söylüyorum ki uğraşma. Bak çok net söylüyorum. Bu şekilde ne izin alma olur ne gönül alma. Alabilir miyim demek bile yok insanca. Bu kişiden adam olmaz. Gurur lafınıda dile getirdirse kesinlikle evlilik bile yürümez. Evlilikte, sevgide ve aşkta asla gurur olmaz. NET.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nereden bildiniz vallahi tebrikler aşşıırı gururlu bir insan. Kendiside söylüyor bunu zaten. İzin alıyor çoğu zaman hakkını yiyemem çok nadir almadığı oluyor. Az önce ki tartışmamızda da umrumda değilsin sen kime ne yaptığını sanıyorsun demişti son olarak cidden zoruma yaptığının
Yok. Ben söylüyorum. Yürümez. O gurur denen mesele içinde büyüdüğü sürece ağacı yıkan o olacaktır. Her seferinde balta vuracaktır. Ve yıkılan bir ağaçta; koskoca bir çınar, yıkıldığı zaman tutkalla yapışmaz. İlişki bitti mi geriye dönülmez. Bitmiştir artık.
Yapısı öyle ama. Hemen bunu bahane ediyor. Özlüyorum ama lanet olası gururum izin vermiyor diyor. En ufak bir şeyde gönlümü aldığında başıma kakıyor. Bak gururumu yenip şunu yaptım bunu yaptım diyor. Aslında zaten yaptığı şeyler gayet normal ve yapması gereken şeyler
Bu böyle gittiği sürece ikinizde yıpranacaksınız. Bunun sonu iyi olmaz. İkinizde çok fena üzülürsünüz. Yani onu dese bile gururumdan olmuyor diyorsa olmaz. Kardeşim ben sana söylüyorum üzülürsün. Sen ayrılmasanda üzülen yine sen olursun. Ben buraya yazdım. Gerisi senin bileceğin iş.
Sen böyle saygısız bir adamla nasıl konuşabiliyorsun hala? Ne bu emrivaki tavırlar, nasıl izin veriyorsun seninle böyle konuşmasına. Ayrıl kurtar kendini..
Ne biçim bir insan ya boyle bir insanla sevgili olunmaz bence bitir ilişkiyi takmıyo resmen seven biri boyle mi davranır seviyesiz gece gece sinirlerimi zıplattı simdi
En İyi Cevaplar