Aşk İlişkileri Günübirlik sevgili nasıl bulunur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şehri bölgesi önemli değil. Yalnızların olduğu tanışıp konuşacakları bir buluşma mekanı bilen var mı? Günübirlik sevgili nasıl bulunur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu diyeceğim evet kötü ama diyeceğim ben kız hesabı açıp bir sürü erkek trolledim ciddi gitti hepsi çok sırlarını bildim çok sıkıntılarını bildim en sonunda duyguları ile oynadım saf birini buldummu duramıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hoş değil bu şeyler ama arada lazım birilerine. Yorumla
Detmolder Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 46% +1 yıl Kedi sahiplenir gibi yani😕 1 1 Yorumla Soran +1 yıl olsun Yorumla
kelebek574 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Bence su arkadaslik sitelerinden olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl boş onlar 1 kız varsa 30 erkek çıkıyor. Yorumla kelebek574 +1 yıl Ciddi misin iyyy Yorumla Soran +1 yıl evet üstelik o kız dediğin robot olabiliyor sesini programla değiştirmiş erkek site ok ilgi çeksin diye yapabiliyor. Yorumla
En İyi Cevaplar