Sevgilim benden ayrıldı mı bilmiyorum?

Sevgilimle yaklaşık 2 aydır süren bir ilişkimiz vardı. Kendisini fuarda görüp aşık oldum ve ne yapıp edip ulaştım falan o gündür güzel bir ilişkimiz var. Bursada yaşıyoruz, o burda çalışıyor ama ailesi samsunda kendisi de samsunlu, dedesi hastaydı ve fenalaştığı için samsuna gidecekti. Uçak perşembe günü sabah 6 daydı, oda mecbur çarşambadan İstanbuldaki kuzenine gidip kalacak ertesi günde sabah uçakla samsuna geçecekti. Ama bir aksilik olmuş ve kuzeni istanbuldan gitmek zorunda kalmış bu da mecbur çocukluk arkadaşlarının evine gitmiş. Aradım ben sevgilimi napıyosun gittin mi istanbula diye, oda evet falan dedi arkadan kız sesleri duydum, sen kuzeninde değilmisin dedim, hayır dedi kuzenim yoktu mecbur çocukluk arkadaşlarıma gittim dedi, ben çok sinirlendim, bir erkek niye iki kızla kalsın sonuçta değil mi? Güvenim tam ona , bişey yapacağından değil ama kıskandım. Bizimde bir cinsel hayatımız var sonuçta gayette güzel. Ben sinirlendim, dediki sakin olunca konuşalım bunda sinirlenecek birşey yok kardeş gibiyiz biz dedi, mecburum kalcak yerim yok başka dedi, Sonra ben bay bay diyip telefonu suratına kapattım sinirliydim. Ne o aradı ne ben. Samsuna gittiğinide haber vermedi, bir kaç gün geçti ses yok seda yok acaba dedesine bişey mi oldu diye düşündüm sosyal medyayada girmedi günlerce, sadece ilk gittiği gün fotoğraf attı instagrama başka yok, sonra yazdım o bursaya dönünce, iyi misin deden nasıl falan diye, cevap vermedi , ben merak ettim tabi, ertesi gün aradım yok cevap vermedi, en yakın arkadaşına yazdım , paikolojisi çok bozuk dedi inan bende anlamıyorum nolduğunu dedi benlede konuşmuyor dedi. 1 haftayı geçti ne arıyor ne soruyor , ne swarmda yer bildirimi yapıyor evden çıkmıyor bir tek işe gidiyor, instagramdan da silmemiş, terk mi edildim ayrıldı mı onu bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Ben ona ilk görüşte aşık oldum ve onu çok zor buldum inanın çok seviyorum. İlk gördüğüm an bu benim olacak dedim bulmam iki gün sürdü instagramda. Kaybetmek istemiyorum.
Sevgilim benden ayrıldı mı bilmiyorum?