Sevgilimle ayılalı 4 gün oldu ciddi düşünüyoduk 21 yaşında kendisi ben benim çalışmama çok fazla taktı on beş gün once barışmıştık daha beş yıllık ilişkimiz var ayrıl barış. Bana şimdi ara verelim sen kendini düzelt dedi sırf şu an çalışmadıgım için iyi bir insan olmadıgımı söyledi ama kendisininde hala net kesin bir işi yok ara verelim falan dedi ama ben canlı falan açtım mutlu oldugumu zannetti ve beni her yerden engelledi. Twitterden gönderme yapıyor ama asla mesaj falan atmıyor sizce neden böyle oluyo veya geri dönermi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla once yazdiklarin kafami karistirdi ama canli actiktan sonra engelledi yazmissin. Ben olsam bende engellerdim
Ama bu onu hep yapıyor yani biz beraberkende o canlı acıyodu şu an benden ayrıldı sonuçta ben bir boka yarazmışım bir sürü kötü şeyler söyledi
Ya canim o zaten karaktersiz onda suphem uok.. ama engelleme sebebi su gururuna yedirememistkr. O buyuk ihtimal senin uzulecegi i falan bekliyodu sonra baktin mutlu gururuna yediremez biri yani. Sen bi halta yaramazsan isine baksin
şu an kendisi twitterden acıklı şeyler beğeniyo biz genelde ayrılınca birbirimize twitterden gönderme yapıyoruz şu an öyle yapıyo yine ama asla başka bir adım atmıyo ama beni bırakan o yanımda olmayan o
Bide beni engelleyincede arkadaşlarıma hikayesinş gizledi ordanda bakmıyım diye
Sende adim atma
Sadece twitterden söz beğeniyom işte onlara bakıyodur ama pişman olmasını istiyorum onu hiç takmıyo gibimi gözükmeliyim
Kesinlikle oylee. Şu an soz begenip gonderme yapman bile hala onu dusundugunu hala ona laf gonderdigini belli eder teokisiz kal acaba beni unuturmu unutcakmi dusuncesine kapilsin
Bidah yapmıyım o zaman
Yapma bence 🤗
o sana geri dönse bile sen öyle birine dönme derim ben
Unutamıyorum 🥺😢 nasıl unutucam o unutabilirmi
ya en büyük acılar kırk günde geçiyor o olmadan da yaşarsın hemen duygusala bağlamayın ya unutursun ayrıca o ilişkiden sana ayır gelmez ki sadece seni yorar
Çok yoruyor
işte bu yüzden onu bırakmalısın. onu bırakırsan daha mutlu olucaksın
Bir iki yılımı alır gibi 😢
almaz o kadar umutsuz olma ayrıca birkaç ay da unuturum drsen unutursun senin yaptığın şey kendine çaresiz hissetirmek ama sen çaresiz değilsin
bu kadar duygusal olma ya
bu kadar duygusal olmak mahveder seni olaya biraz da mantığınla bir baksan hemen unutursun
şu an hala daha rüyaymış gibi neden yani diye kendime soruyorum
sorma bebişim sorma yoksa çok takılırsın ona o yüzden unut gitsin
Mutlu olduğunu hayatina onsuz devam ettiğini kabul edememiş
Asla mesaj atmıyor ama
Atmasın ne diye atacak ki..
Özledim falan diyebilir twitterden gömderme yapıoyo
Gurur işte bu. Calismadigun için mi ayrıldı ne kadar saçma o neymiş 🙄
Evet çalışmadığım için ilerde kötüymüş bu bende dedimki şu an çalışmıyosam ilerde çalışmayacağım amlamına gelmez
Doğru onu alakadar etmez ki bu kadar hayatına karışamaz..
İşte şu an çalışmayan insandan ilerde bi bok olmazmış dedi ve gitti
Bahane bulmuş bence
Baya taktı bu konuya peki kolay unutabilirmi
Ne biliyim ben kendini bunlarla doldurma çalışıp paranı mi yiyecek ne bu çok saçma bence ( aşağıda ki yorumda gordum araba falan demissin )
Evet kaza gibi bişey yaşadık bende sana yardım ederim üzülme demiştim o yaptıgımız an yardım ederim ben sana demiştim sonra 850 tl para verdim ona sırf o zaman çalışmadıgı için
Knk geçen de yazmıstım bosver o naptığını bilmiyor
Of of 😢
Bırak kendi kendine triplensin
Geri dönmeye mi çalışıyo acaba veya ne yapmaya çalışıyo
boşver şunu kimsenin mecburi istikametimisin sen?
Beni cebinde görüyor
Bos ver takma hayatini yasa
Çok zor
Olsun
Geri dönse bile bu böyle devam eder.
Yani neden yaptıgını anlamaya çalışıyorum
Hiç anlamaya çalışma bile, her seferinde affediyorsun diye gidip, geliyor işte.
Yani hiç mi sevmiyor ya aklım almıyor başksıyla yeniden başlasa unutabilirmi bunca yılı🥺
Sevse idi, seni bırakıp gitmezdi. En azından git, gel yapmaz.
Ortadan ikiyemi
Nasıl
Sevgilim ayrıldı dedin ya. Nasıl ayrıldı ortadan ikiyemi
Kafana takma
Okuyormusun sen
Lise bitti bu yıl
Peki niye çalışmıyor sun
şu an çalışmıyorum ama sonra çalışmıycagım anlamına gelmez
Bence okumalısın önce çalışmak ikinci planda kalsın onun cok parasını yiyorsun galiba çalışmanı istiyor
Neeee keşke öyle olsa en azından bu yüzden derm geçende arabasını motora çarptı bende vardım için 850 tl verdim onun arabası na
Niye ona para veriyorsun salakmisin sen
Ona kaç para verdin toplam
Sadecee kaza yapınca verdim bidaha vermedim 5 yıldır o zaman verdim işte çalışmıyodu sırf zor durumda kalmasın diye
Peki birlikte oldunuz mu hiç
Hayır
Hic sevismediniz mi
Salla gitsin