Bugün Kız Bakmaya Gittik. Kızın Davranışı Çok Tuhaftı Özellikle Kızlardan Yorum Bekliyorum?

Arkadaşlar Bugün ailemin ısrarıyla kendi köyümüzden bir kıza bakmaya gittik. Gitmeden bir kac gün önce haber verdik kabul ettiler. Benim kızın yaşı küçük diye gitmeye pek niyetim yoktu. Kız 17 yaşında lise son Öğrencisi. Köyde yaşıyor. Kızın anne babası ailesi iyi insanlar. İçeri girdik sohbet başladı kız içeri geldi hoş geldniz deyip tokalaştı. sonra çayları getirdi. Sonra geri odadan çıktı. Kızda hiç heyecan felan yoktu yüzüne baktığımda. Sonra bayanlar oğlanla kız bir yalnız görüşsünler dediler. Bir odada yalnız kaldık kıza nasılsın iyimisin faslından sonra kendinden bahsedermisin dedim sessiz sakin biriyim dedi pek ortam görmedim dedi. Bana sen ne ile mesgulsun nasıl birisin felan demedi hiç. Ben söyledim. Sonra ne düşünüyorsun seni görmeye geldik dedim. Bana aynen şöyle dedi okuyorum okulum var evlilik düşünmüyorum üniversite okumayı düşünüyorum dedi pat diye. bende öyle diyince affaladım madem düşünmüyosun deyip kalkayım ben deyip odadan çıktım kız hiç bozuntuya bile vermedi. Aileme seslenip hadi kalkalım deyip ordan ayrıldık. Akşam eve gelince kıza instgramdan mesaj attım neden böyle yaptın dedim biraz düşün öyle karar ver dedim bir saat sonra benim kararım kesin evlilik düşünmüyorum dedi bende madem düşünmüyordun neden kabul ettiniz dedim bisey demedi bende yolun acık olsun deyip konusmayı noktaladım. Sizce beni beğenmedimi yoksa gercekten okuma niyetindemi anlamadım.
Bugün Kız Bakmaya Gittik. Kızın Davranışı Çok Tuhaftı Özellikle Kızlardan Yorum Bekliyorum?