Sevgilimin annesi ameliyata yanlisliktan dolayi hastanede ve sevgilim bana Boyle yapti.. lutfen okuyun biraz uzun ama?

Selam arkadaslar Ben 21 yasindayim sevgilim 24. 3,5 senedir beraberiz. Sevgilimin annesi 2 gun once ameliyat oldu 15 dkkalik laparoskopi diye bir ameliyat oldu. Kadinin yanlislikla damarini kestiler yogun bakima aldilar kanamasi cok oldu tehlike yasadi. Simdi morfinle yatiriyorlar. Sevgilim 24 yasinda ama 24 gramlik beyni yok. Hastanede sabahliyor annesinin yaninda refakatci olarak kalsa basim ustune ama alt kattaki koridorda yatiyor annesinin katinda bile degil orda yatiyor ben ne anladim bu isten? Orda yatmaya gidiyor resmen kadinin kocasi ordaand kalmiyor sevgilim orda 8 saat uyanmamaya yatti (nerden geldigimi anliyorsunuz umarim) Ben diyince eve git gerizekali salak aptal beyinsiz diyor. Ilk gun orda yatti sabahkacta ise gitti kacta istencikti haberim yok. Bugun babasi demis kendi benim yerime ise git kendi kasap fabrikalari var bende dedim ki Ben esek basimiyim kacta gidicenand kacta gelicen yine hakaret etti. Cunku babasi kucuk kardeslerini okula birakicakmis bende dedim 17 yasinda kardesin varokulu bitti erkeklerle konusmaya gelince konusuyor bir kardeslerini mi okula birakamiyor yine hakaret etti sana mi dustu bunu yorumlamak dedi. Ben sizce napim?
Sevgilimin annesi ameliyata yanlisliktan dolayi hastanede ve sevgilim bana Boyle yapti.. lutfen okuyun biraz uzun ama?