Sevgilim ameliyat oldu ve yanında olamadım ona bir yazı yazdım sizce eksiğim var mı beğenir mi? Yorum lütfen. Hiç okumadım sadece yazdım?

Bügün çok korktum ilk defa hemde, senden uzak kalmaktan sevgiden aşktan aşkımdan hatta meleklerden kesinlikle melekler seni kıskanıyor olmalı en kuytu yerlerde.. Senin bende bir kalbin var sanırım üzüldüm Bügün belkide sana bir şey olacak korkusu belkide bilmiyorum ama tek bildiğim şey o an seninle konuşmaktı, konuşamadım yanında olamadım en çok bu üzdü beni. Böyle bir kadına sahip olmak için ne hak ettim bilmiyorum ama her ne bok yediysem galiba dünyanın en mutlusu benimdir, çünkü seni seviyorum bu sözlerim basit gelebilir ama değil kelimeler Sadece seviyorum da toplanmış çünkü seni seviyorum demek farklı bir şey çünkü seni kimseyle bir tutmam tutamam. Benim için ettiğin fedakarlıkları unutmam unutmıycam hayatında her zaman olacağım sakın beni yanlış anlama tedirgin olma sen bensin benden kocaman bir parça hemde kocaman yüreklisinden. Bilirsin beni çok uzun romantik şeyler yazmayı sevmem ama dişlerini kirpiklerini Isırmak istiyorum.. Minik ellerinde hayat gözlerin de hayat bulmak istiyorum, kısacası sana sarılmak istiyorum tüm yüreğimle içten şimdi uyu ana bil ki seni bir bekleyenin var.
Sevgilim ameliyat oldu ve yanında olamadım ona bir yazı yazdım sizce eksiğim var mı beğenir mi? Yorum lütfen. Hiç okumadım sadece yazdım?