Eşim kiyafetlerime cok karisiyor ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 4 yıl bitmek üzere evliligimde, 25 yaşındayım eşim 26 eşim trakyalı , trakyalı erkekler modern olur yani gözlemlediğim kadarıyla öyle ancak benim eşim tam bir osmanlı kafası yaşıyor ilk evlendigimizde çok aorunlar yaşadık evden cikamiyodum pazara gitmek fatura yatırmak bile ona gore gezmekti oooo bugunde iyi gezdim diye tas vuruyordu, bunları bir nebze astik kendisini ikna edip ise falan girdim ama kiyafetlerime çok karışıyor sürekli İspanyol paça pantolon giycem bol şalvar gibi giycem yakam kapalı olucak yakamin görülmediğinden emin olmak için önünde egilmemi falan istiyor is yerinde hic bir erkekle konuşmuyorum kendimi çok soyutluyorum olurda is yerime gelirse bir erkek selam falan verir tartisiriz diye ki zamaninda yasadikta bunu, sırf sosyalleşme için calisiyorum coksa maddi ihtiyacim yok bekarkende çalışırdım çalışmaya alışan biri için ev hayati çok zor velhasıl kelam çalıştığım içinde ev işlerine de yetişmek zor oluyor çok şükür yemek utu bulaşık çamaşır hepsini yapıyorum ama kendimi yetersiz hissedip bazen sitem ediyorum ister istemez oda hemen çık ozaman isten diyor bana sanki yildirmaya çalışır gibi ise girdigimden beri daha dağınık olmaya başladı istende bunaldim evde kalsamda kayın validem sürekli geliyor oraya gidelim buraya gidelim diye tutturiyor kiramiyorum da kadını calisincada eşim çok baskı yapıyor makyaj yaotirmiyir sadece rimel ona bile bazen laf ediyor 6 yıldır hayatimda düğünler hariç ruj suremiyorum, bu güvensizlikmi kiskanclikmi insanin fikri neyse zikri odur deyimini getiriyor aklima yaptıkları kıskançlıktan fazlası sanki bilemiyorum sıkışmış gibi hissediyorum kendimi ne yapabilirim konuş demeyin lütfen konusmalarimiz hep kavgaya kırgınlığa dönüşüyor uzun oldu hakkınızı helal edin
Eşim kiyafetlerime cok karisiyor ne yapmalıyım?