Herşey istediğim gibi olsun diyen tipik erkek, kendisi kızların en azından senin bu kadar özgür olamayacağını unutmuş galiba. Hep böyle ol fıstık birileri için aileme büyük yalanlar söyleme ilerisini düşün seni anlayan birisiyle ol bundan bir cacik olmayacak çünkü
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya seviyorum ama😔baskı yapmıyor ama gitmediğim için kırıldı o biraz rahat biri yani nasıl desem aile yapımızda uyuşmuyor benden böyle bir tepki beklemiyordu galiba
Serrayla buluşacağım diyince ben bozuldum biraz o da anladı tabi, ondan böyle dedi. aklınca ona güvenmediğimi ima etti yani. Eminim böyle düşündü. kızı pek tanımıyorum ama güven olmaz herkese
Keyfi yerinde sana ayak yapıyor. Bak sensiz iyi değilim falan. Gelemeyecegini bal gibi biliyordur. Erkekler ne fırıldaktır sen bilmezsin.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gideceğime hala inanıyor ona göre bu normal bisey. çevresindeki kızlar gibi zannediyor galiba ondan böyle bir tepki vermeme şaşırdı yani ben böyle anladım
O iş belli olmaz orda çok Serra var bebe rahat geniş belli ki yapmayacağı anlamına gelmiyor orda karı kız çok partiler ıvır zıvır seks freeee bide bu açıdan bak
Eğitim için gidince yapılıyor genelde bundediklerim oradakilerden de duyuyoruz yani yalan Yok bende olsam bende yaparım yani yalana gerek Yok sarışın kızlar fıstık bir partide olay kopar kim kime dumduma yani
En İyi Cevaplar