Ben askeri personelim. Çevremde ki çiftler hep aynı sorun dan ayrılıyor. bir asker neden sevilmez?
lütfen ciddi görüşler paylaşın.
lütfen ciddi görüşler paylaşın.
onraldmir sende anlamamissin ben aldatmaktan bahsetmiyorum dedim nerenle okuyorsu yazimi. ben kimseyi aldatmadim hep ben aldatikdim basit olan senin benin hakkimda düşüncelerin. ben zaten senin gibi bir adamla yapamiyorsam başkasıyla evlenirim. buda senin zoruna gitmesin diyorum. nedenimide açıkliyorum. ben evde kimseyi beklemem kocam yanimada olsun gezelim o kadar.
Tamam sen git başkasıyla evlen 😂😂
çünkü sizin gibileri taşıyacak koca yürekli Asenalara denk gelmediniz.
Bu Asena lar nerde çok merak ediyorum
aradıkça bulamazsınız, bırakın onlar sizi bulsun er ya da geç nasipse karşınıza çıkar elbet :)
Bu nasip de kutuplarda bir yerde donup öldü sanırım 😂😂😂
bekle bekle vardır bir hemşire :D
Dur bana hemşire deme 😂😂
anlamıyorum sizin bu hemşire sevdanızı ne var bu kızlarda :D
Sağlık bakanlığı özenle seçip atıyor resmen 😂😂 ben hiç çirkin bir hemşire görmedim 😂😂 üstelik sivilde bende sağlıkçıyım 😅
güzellik gelip geçici be :D
Mübareklerin içi de çok güzel be 😂😂
ne demezsin hepsi pırlanta :D
Sen değil misin ki 😉😂
haha değilim :D
Eyvallah sağolasın😂
Nedemek 😉😂
intikale gidiyor evden uzak kalıyor. günümüzde öyle güvenilir evde oturup bekleyecek kadında az yani
Az değil hiç Yok sanırım. Bu durumu kabul edip evlenen arkadaşlarım şu an da hep mutsuz hep kavga gürültü. Yazık üzülüyorum
evde oturmam ben çünkü ben bu zamana kadar evde tikılıp kalmisim ailem dışarı cikamam izin vermemis kocanla gezersin diye. hayatimi mahfetmisler benim. evde dura dura psikolojim bozulmuş. ben artık evde kimseyi beklemem kimse kusura bakmasin. siz hayatinizi yasamişsinizdir doymuşsunuzdur bazı şeylere bizi eve hapsediyorlar sizi niye bekleyelim.
İş arkadaşıyla aldatılan devrelerim var. Biliyorum durumu. Acıyorum anlatan insanlara. Biz dağda ölüm eşliğinde onlar için çalılıyoruz onlar bunj yapıyor yazık
@BenLeylaOlmusum işte o acıyorum dediğim zihniyet bu. Hayatta herşey gezip tozmak mı? O kadar basit misin?
kafayı sacma sapan kızları kisitlayan lanet zihniyet yedirtti kusura bakmayın
hayatimi yasayamadim kusura bakmayın tamam mi sen aile korkusuyla erkek (ben kiz arkadalrimla bulusurken bile 40 defa düşünüyordum) arkadaşlarinla bulismaya korktun mu hiç eminim ki hayır. siz bana acimayin empatiden yoksun beyninize aciyin.
@BenLeylaOlmusum o zihniyetten değil bence. Senin kafa küçük ki küçük şeylerde yitirdin bitirdin kendini. Neyse tabi senin hayatın. Saygı duyuyorum
yirtindin bitirdin diyorsun sana göre küçük bana göre değil. bu nasıl saygı ortada bir saygı göremiyorum. ben eve hapsola hapsola konuşmayı bile unutmuşum neyin derdindesiniz siz. siz böyle bir hayatı yasamadığınız için beni anlayamazsiniz. kızları eve tıkayan kafasiniz siz. Sizden ne beklenir be. ben aldatmaktan bahsetmiyorum ama siz onadan bahsediyorsaniz eğer beyniniz iltihablanmis söyleyim.
benden nasıl kiz olacağına siz karar veremsiniz.
@NerdeAsk özgürlük degil bu yasayamadigim hayatım bu.
@BenLeylaOlmusum sen daha bizim sıkıntı dediğimiz şeyin ne olduğunu bilmiyorsun. Ben evlenince karımı eve kitleyip göreve gidecem mi dedim Yok. Sen kendi kendine atladın ben beklemem ben durmam ben giderim dedin. Bende diyorum ki kocası beklemeyip başkasına gidecek kadar basitsin.
nerdeask bunada sen karar vermezsin benim hayatimi yasamdin sen hiç bir seye karar vermezsin.
Sevmek cesaret, emek, sabır ister. Herkeste yok ki bunlardan.
Cevap
0Cevap
Sevilmemek değildir kocasını göremeyecek bir kadın kadınada zor erkeğede heleki erkekte kıskançlık varsa sen beni aldattın iddalarına kadar gider
O kıskançlık güvensizlik farklı bir olay her ilişkide olan bir durum. Benim dediğim farklı. bir kızla tanışıyoruz iş ne diyor asker diyince koşarak uzaklaşıyor
Gurur duyman sevindirici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar