3 yıllık bir ilişkim var. Ben yeni mezun oldum kpss ye gireceğim. Sevgilim iş arıyordu, piyade sınıfında subaylık kazandı. 2 yılda bir tayin doğu - batı olayı varmış. Polislik olsa sorun değildi bu kadar göçebelik olmazdı. Zaten memuriyette doğuyu muhakkak göreceğiz, doğu da sorun değil. Eksik düzen yaşayacak olmak korkutuyor.
Erkek arkadaşım hak kazandım sevinciyle nişan yapmak istiyor. Ben böyle bir geleceğe işi yüzünden, sıcak bakamıyorum. Olma da diyemem, ama sanırım ayrılmayı düşünüyorum.
Sizin düşünce ve yorumlarınız nedir, çok mu kestirip atıyorum acaba?
Erkek arkadaşım hak kazandım sevinciyle nişan yapmak istiyor. Ben böyle bir geleceğe işi yüzünden, sıcak bakamıyorum. Olma da diyemem, ama sanırım ayrılmayı düşünüyorum.
Sizin düşünce ve yorumlarınız nedir, çok mu kestirip atıyorum acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
"Ölüm değilse bizi ayıran, yazık olmuş bize"
Oğuz ATAY
İçimi dağladın.
Bilmiyorum evet haklısınız asker eşi olmak ekstra fedakarlıklar isteyebilen bir durum olabiliyor. Ancak "bir serçenin gözü kadar" yarinizi seviyorsanız ayrılmayın. Ha zaten kafada bitirdim ben bu da bahanesi oldu diyosanız bilemiyorum tabiki efendim. Hayat sizin. Karar sizin.
Ya ben asker polis önerme kızlara dışarıdan görüldüğü gibi değil. Ama siz seviyorsanız devam edin bence bunu takmayın madem nişan olayına geldiniz
Polislikte sorun yok dayım polis, ordan biliyorum. Ama emin olamadım askerlikten. Nişan olayına geldik ama nerden dönersen kardır demişler. Sıkıntımda derdimde yanımda olamayacak bir eşi ne yapayım, zaten tek çocuğum kimsem yok. Askerlikte de bir ömür sanki bekleyecekmişim gibi hissediyorum
Ya sevginizden emin misiniz?
Bunu düşünüp sorgulama gereği duyduysan sizden artık olmaz. Ayrıl gitsin
Hayat sorgulamadan oldu bittiye gelmiyor.
Bahsettiğin şey hayat değil yalnız "Aşk" aşk sorgulanmaz yaşanır. Tabi herkesin bir hesabı var hayatta senin kariyerin aşktan öndeyse kalacaksın olduğun şehirde bu kadar basit.
Bende askerim. Bence de iyi düşün. Artık bu mesleğin bir artısı yok
Sağolasın, eşin var mı, evlilik hayatı zor oluyor mu etkisi nedir
Evet evliyim, nöbet görev vs bunlar sıkıcı, ayrıca hayattan uzak kalıyorsun
Doğu da her yer lojman olmuyormuş, kışladan başka yerde ev tutmak kalmak da yasak olduğu yerler varmış duyduğuma göre tabi. Evli olanlara tolerans göstermiyorlar sanırım, böyle bir şehire gitmek zorunda kaldınız mı tekbaşınıza
kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan komando al
güm güm vurur hiç yorulmaz 👌
İşte hiçbir kadın neden saf sevgiyi haketmiyor temalı bir ibretlik hikaye
Ne alaka, aile kuracağım kişinin işi tabiki önemli.
Zaten asker karısı olmak herkese nasip olmaz
Çok sıkıntılı. Eğer her iki taraf da çok seviyorsa olur onun dışında yürümez zaten
Böyle bi soru soran birisi sence çok seviyor mudur?
@kalpmimarı nasıl cevap vereceğimi size mi soracağım?
Hayır beni anlamadınız sanırım. Ben diyorum ki "sevgilisinin mesleğini kafaya takıp ayrılsam mı gibisinden.. sırf bu yüzden KS'de soru soran birisi sizce çok seviyor mudur sevgilisini"?
@kalpmimarı tamam ben zaten sevdiğini söylemedim sizi de yanlış anlamadım aklım gayet yerinde. Ben zaten sevmediğini fark ettim direkt sen sevmiyorsun bırak demek yerine bu yolu seçtim. Sizi rahatsız eden nedir?
Zor olur çünkü hep göreve gitmesi gerekicek yalnız kalman gerekiyor eve çok sık gelemez
☹️ Düşündükçe çıldırıyorum. Çok sıkıntılı bir durum
Sevgilimde eski asker göreve dönerse ne yaparım bende bilmiyorum
Sohbetinize giriyorum özür dilerim ama sevgiliniz khk lı mı
Kime sordun
Size sordum nasılsın eski asker dediniz ya
Nasılsın klavye hatası pardon
Khk ne hiç fikrim yok
Ya eski asker dediniz ya neden eski asker hayır bende eski askerim de ondan sordum khklı mı diye
Açıklamıyım sebebini
Yani neyse anladım zaten bizim gibi o da. İyi akşamlar sizlere
Ya ben khk ne demek bilmiyorum sadece sebebini açıkladı o yüzden sizin ne sebepten onu da anlamadım
Açıklarsan ona göre cevaplarım
15 temmuzdan sonra mı ihraç edildi
Hayır alakası yok ustuyle sorun yaşıyor ve açığa alınıyor
He anladım peki iyi akşamlar
İyi akşamlar
Çok zor olur iyi düşün
E yok artık
vebalı ya da cüzzam değilse sıkıntı yok bacım