Fiziksel olgunluk
Ruhsal olgunluk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yalnızsenvarsın sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ruhsal olgunluk ilişkinin sağlıklı yürümesinde en önemli etkendir. Fiziksel olgunluk zamanla değişime uğrar çekiciliği azaltır. Ruhsal olgunluk her zaman olması gereken bir durumdur.
beyin sıfırsa ve ruh boş ise en fazla 2 defa arzularım. ki o da aşırı taş bir hatun olması lazım.
hmm :)
Ruhsal olgunluk.
Sonuçta ömür boyu düşünemeyen birisiyle yapamazsın..
Eğlenceli olmalı bence bu da bedensel değil Ruhsal olgunluk sayesinde olur.
Ayrıca bedensel olgunluk olarak da beyin yaşı önemli diye düşünüyorum
Kocaman bir kıç taşıyan ruhsal olgunluğu olmayab birisiyle ne sevişilir, ne konuşulur. Insanı arabaya benzetirsek ruhu motoru, bedeni kasasıdır. Orantılı olmak zorunda. 😊
beyinsel olgunluk fizik gecici düşünceler duygular kalıcı
Fizik belli sureden sonra yaşlanır yıpranır beyin her zaman duygular devamlı ebedidir ölene kadar fizik guzelligi gecici karşı tarafa gözlerine baktığında için e kıprtılar kokusunda pırıltılar hissediyorsan dogrudur fizikmiş vucut 90-60-90 mış vs ya da kızların bazıları erkek kaslıymış penisi buyukmuş kucukmuş bakmasının bir anlamı yok önemli olan düşünce ve ilgi bakışlar hisler
Katılıyorum :)
Kişilik olarak olgun olmalı, düşünceleri. Yani mantıklı konuşabilmeli, 18-19 yaşında olmasına rağmen.
Bknz: Ben.
Ruhsal olgunluk olsun da fiziksel olgunluk her turlu olur fakat en zoru ruhsal olgunluktur.
Bedensel olgun olucak ruhsal olgunlukla olmuyor ya☺️
Onu lafın gelişi söyledim. Ruh diye bir şey yoktur beyin vardır zaten :)
sonucta işe almıyacacagımkı beyni cok super olsa ne olucak sonucta dunyayi kurtarmıyacagız:D ben gene beden diyorum:)
Fiziği olsunda ruh olgunluğunu kazandırırız zamanla acelesi yok.
Fiziksel açıdan oldum olmayana cocuk denir. Soruyu günceller misiniz?
Önce fiziksel sonra ruhsal
Lan gelişmiş çocukla ne yapacaksın olgun iyidir
İkisi de önemli ruhsal daha ağır basar.
İkisindende olcak bence
Tamamen ruhsal olgunluk lazım
Cünki her kız ayrı guzeldir
ikiside
2 side gerekli.
Tabiki ruhsal
ayrılmaz ikili ikiside.
Ruhsal
İkisi de.