Güncellemeler
+1 yıl
Kız benim kuzenim. Amcam aslında çok tatlı bir adamdır ama kuzenim ona daha önce birkaç kez şiddet uyguladığını ve şimdide sürekli onu dövmekle tehdih ettiğini söylüyor. Psikolojisi yerinde olmadığı için eminde olamıyorum. Yinede öyle bir şey varsa kendisini savunsun istiyorum ama savunma sporu öğrenirsede elaleme saldırır diye korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
60 yaşında bi amca ile kavga edecek kadar rezil olma
60 yaşındaki adam ona bir tokat atsa allahina kavuşur kız
60 hasta degilse işini bitirir emin ol 60 diye küçümseme.
ama tabi el kaldırmaz isnan çocuğa sadece fiziksel olarak dedim
Adam Yener de niye kavga etsinler
Kız benim kuzenim bu adam kızın babası ve kız sürekli kızı onu dövmekle tehdit ettiğini söylüyo. Daha önce birkaç kez dövmüş ve şimdide sürekli tehdih ediyomuş. Kuzenimin psikolojisi yerinde olmadığı için doğru mu söylüyo emin olamıyorum. Amcam bize çok sevecen davranıyo aslında. Eğer doğru söylüyosa nasıl yardım edebilirim sence?
Bence kuzenin abartıyor yok dövuyorum vs inanma
Bende inanmıyorum ama doğru olma ihtimali beni tedirgin ediyo
Yok yahu sanmıyorum doğru olduğunu sen sıkma canını bu Kuzenle de muhatap olma fazla
Yardımcı olduğun için teşekkürler 🙂
Rica ederim birsey yapmadım 😊
kız bisey yapamaz sporcu degilse
Bu kız benim kuzenim. Okulunun yanında devletin kick boks kursu varmış ona gitse kendini savunabilir mi
Ama psikolojik sorunları var birine sinirlenirse direkt saldırır diye korkuyorum
amac ne
Babasının onu birkaç kez dövdüğünü ve şimdide tehdih ettiğini söyledi ama ben inanmıyorum amcam iyi birisi. Yinede doğruysa diye korkuyorum biraz.
60 yaşında adam
spora göre değişir
Spor değil ikiside dövüş sporlarını bilmiyolar
Adam kıza saldırdı diyelim
hı kız adam adam kazanır tecavüz vakası mı
Hayır durum şöyle benim psikolojisi yerinde olmayan bir kuzenim var babasının onu birkaç kez dövdüğünü ve şimdide dövmekle tehdih ettiğini söylüyo. Ben inanmıyorum buna amcam çok iyi bir insan ama doğruysada kız kendini koruyabilsin istiyorum. Dövüş sporu falan öğrensede dediğim gibi psikolojik sorunları var gidip insanları döver. Ne yapsam bilmiyorum
belli olmaz belki dövüş sporu buna iyi gelir psikolojisini düzeltir sürekli dayak yemekten de kafayı sıyırması mümkün
Öyleyse okulunun yanında devletin kick boks kursu varmış ona yazdırsam sence nasıl olur
iyi gelir farkediceksin zamanla çünkü spora giderken ordaki hocalar ilk olarak onları eğitir sonra dövüşü öğretirler en azından mutlu olur milli sporcu olur belki hem kendisine hem ailesine yararı da olur bu vesileyle
Teşekkür ederim 😊
rica ederim <3
Kavgada erkek yener
Kız kazanır 😈
Soru saçma