Spor salonunda 2 3 tane kaslı kız var arada erkekler onlarla bilek güreşi yapiyo ne zaman görsem yeniliyolar cinsiyet farkındanmı diye düşündürmeye başladı
Internettede yine benzer şeyler var baya moral bozucu
Bu videoda kadının kolu daha açık. O sebeple zaten dezavantajlı. Kol açıklıkları eşit olsa durum farklı olabilirdi. Ama yinede güç ve kuvvet faktörleri sadece kas kütlesine bağlı değil. Pek kaslı olmamalarına rağmen bodycilere taş çıkartan nakliyeciler var görmüşsünüzdür. Vücut yapısı ve genetikte bunlarda etken faktör. Bu sebeplerle erkeklerin güç ve dayanıklılığı kadınlardan oldukça fazla. Çoğu hayvan türünde de olduğu gibi.
Bende spor yapan kaslı biriyim arkadaşlarım hep yap der ama ben çekingen davranıyorum hep
Bunda moral bozacak bir durum da yok aslında. Yaradılış ya da evrim hangisine inanıyorsanız bu yönde gerçekleşmiş. Sizlik bizlik bir durum değil yani 😊
Mesela bir ortamda masada yapılı olmayan bir erkek oluyo ben ona göre çok kaslı duruyorum herkes yemen yapın diyo :)
Bu videoda erkeğin yaptığı gibi yapıp rakibin kolunu kendine biraz fazla çekersen ve birde vücudunu kolunu indireceğin yöne çevirirsen. Yenme şansın olur. Ancak işi fazla uzatmaman lazım. Erkeklerin dayanıklılığı daha fazla olduğu için yorulması da daha uzun sürüyor.
Evet belkide yapmayalım arkadaşların hep yapmıyosun arada yap yen işte diyolar kol kaslarım 38 cm olduğundan yenilmem sanıyolar:)
Cevap
4Cevap
Malesef mumkun degil fizyolojik olarak erkekler daha guclu. Ama cok kasli buri ve taktik bilen birisi yenebiliyor dunya sampiyonu bi kiz 3 adama cikmisti eser i oguzu ibo yu ceceliyi yendi. Ama denk degillerdi... izleyebilirsin
Ikisininde teknik bilmediği Ama kızın Daha kaslı olduğu bir durumda yine kız yeniliyo anladığım kadarıyla:/
erkekler fizyolojik açıdan şanslı bu konuda yapcak bişi yok yiğenim
kızda kas daha fazlada olsa neden böyle oluyo işte genetik olarak zaten daqha kaslı erkekler ama kızlar calısıp daha kaslı olabiliyo
Fizyolojik olarak erkekler güçlüdür evet :)
Kas olaraknerkekler Daha kaslı fakat kız spor yapıp daha kas yaptıysa
Testestoronun gözünü seveyim.
Malesef sırf bunun yüzünden sporcu kızlar daha kaslı olmasına rağmen yeniliyo
Mesaj atsan birkaç bir şey sorabilir miyim 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?