Sevgilimi kız kardeşimden kıskanıyorum. Ne yapmalıyım?

Sevgilimle yakında 1. senemizi dolduracağız. Ama bana hediye olarak kız kardeşimin en çok istediği magnetten almış ve bana bunu ''kız kardeşine alacaktın bulamamıştın hem oda istiyordu diye ikinize de birer tane aldım.'' diyerek resmini attı. Anlamadığı konu ise bunu isteyenin ben olmadığım ve ilk senemizde (bizim olan ilk sene!) kız kardeşime istediği bir hediye almış olması ve bunu kardeşim benden istemişti ondan değil. Bunun yanında başka bir hediye daha aldığını ama süpriz olduğunu söyledi açıkcası bunu duyduktan sonra başka bir hediye aldığına sevinebilir miyim bilmiyorum. Biz daha çıkmadan öncede kız kardeşim sevgilimin aslında en başta ona yavşamaya onunla konuşmaya ama kız kardeşim yüz verince bana geldiğini hissettiğini söylemişti. Ama bir şekilde konuşarak durumun yanlış anlaşılma olduğunu görüp üzerinde durmamış ve bir ilişkiye başlamıştık. Üstelik sevgilimin ailesiyle de tanıştım ama önceden kız kardeşimle ne olursa olsun yakın olmalarını ya da benim dışımda bir şey paylaşmamalarını istediğimi söylemiştim, bir ara biz tartışmışken sevgilim kız kardeşime çok yakın davranıyordu buyüzden. Sizce ne yapmalıyım o kadar karışık bir ruh halindeyim ki. Kız kardeşimin böyle bir şey yapmayacağına dair güvenim tam ama sevgilim için aynı şeyi bu kadar şey olmuşken söyleyemem.
Sevgilimi kız kardeşimden kıskanıyorum. Ne yapmalıyım?