3 yıllık evli bir adamı seviyorum ve birlikteyiz. Duygularımıza engel olamadık. Ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
bazen hayat bizi olmayacak işlerin içine sokup hiç de istemediğimiz günahları işletebiliyor. elinde olmuyor kimi zaman ya da ani bir kararla çocukça vermiş olduğumuz sonunu da öngöremediğimiz bir olaya kendimizi öylesine kaptırıyoruz ki bir zaman sonra yahu ben ne yapmışım nasıl olay buralara kadar gelmiş daha da önemlisi ben bunu nasıl fark edememişim diyebiliyoruz. onun için büyük konuşmamak lazım. kıza sallayanlar olmuş yok altına yatılır mı namusuna kadar dil uzatanlar olmuş ama durup bir düşünün bakalım. bana bu yaşına kadar günahsız gelmiş bir insan gösterin tek bir günah işlememiş bir insan gösterebilin ki hatta önce kendinizi bir sorgulayın ki sonra bu kızcağıza illa ki sıra gelir..
32 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yasin 18 ve 3 yildir birlikteysen, 15 yasindayken evli bir adam sana asik oluyor...
Senin asik olmani anlarim daha cok gencsin ancak o evli adaminki yalnizca sapikliktir...
Sapik bir adama asik oldugunu dusunuyorum...
Yazik etme gelecegine, utandirma ve uzme aileni ve sevenlerini...019 Yorumla
+1 yılEvli bir adam ile asla sonun olamaz.
Üzme ve yıpratma kendini daha sonrasında ruhunde kapanmayacak yaralar açılır.
Evet bazen olabiliyor hiç beklemediğim anda beklemediğimiz elimizde olmayan şeyler yaşıyoruz ama inan bana uzaklaşman senin için en iyisi.
Bu süreç zor olacak seni bırakmak istemeyecek hatta olduğundan daha kibar belkide gözünü boyamak için elinden geleni yapacak.
Ama sen sen ol asla bu duruma düşme
Hayatta telefisi olmayan tek şey ölümdür.10 Yorumla
+1 yılAynısının kendi kızının başına geldiğini düşünüp bitirmelisin belki de bu senin imtihanın ama başkasının hayatının üstüne mutluluk kuramazsın o mutluluğun üstüne ev kurarlar.
310 Yorumla- +1 yıl
Onun kızı demedim senin kızın dedim. Illa olması gerekmez hayal et diye söyledim. Peki o zaman kendini o karısının yerine koy. Bize bunu soruyorsun doğrusunu da biliyorsun ee o zaman ne dememizi bekliyorsun ki. Aşkına sahip mi çık diyeceğiz? Kusura bakma da senin gibi biri kocama ilgi duysa o ilmekleri düğüm yapardım
- +1 yıl
O zaman yakarız gider o da mı zor
- +1 yıl
Sen benzini dokmussun üstüne sen dikkat et
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
38Cevap
+1 yıl''Ne yapmalıyım?'' diyor.
''Git cumhurbaşkanı ol'' desek olacak mısın? Şu saçma işlerden sonra ''ne yapmalıyım?'' sorusu beni çıldırtıyor.
''Ayrıl'' diyeceğim ama bu kafaya zor gelir o da.
umarım trollsün.
genelde troller böyle saçmalar. yaşın 19 ise seni protein ve omega 3 bakımından beslemeyen aileni kınıyorum.
Zeka geriliği genetikse saygı duyuyorum.
iyi geceler40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Böyle durumlarda büyük konuşmamak gerekiyor. Olabilen durumlar :)
14 YorumlaUlan hödük ablacığım benim insan az utanır bunu yazarken. Şöyle düşün sen evlisin ve kocan seni aldatıyor ne hissedersin lan hoşuna gider mi güzel ablacığım. Allah akıl dağıtırken şemsiye mi açtın sen. Allah böylelerinden korusun yarabbim
20 YorumlaNe kadar terbiyesizsin bu olay senin basına gelse ne hissedeceksin? ya da annenin? Hos siz ikinci kadınlar kullanılmış mal gibi olduğunuz için sıkıntı yoktur sizde Allah akıl fikir gurur versin sana
28 Yorumla
+1 yılmaşAllah yuva yıkmaya erken başlamışsın, yuva yıkanın yuvası olmaz, haberin olsun ;)
52 Yorumla- +1 yıl
Yaptığın çok iğrenç bir hareket, haberin olsun ;)
İleride emin ol senin böyle iğrenç bir insan olduğunu öğrendiklerinde çoğu insan evlenmekten vazgeçer.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yazik vallah o kadar bekar varken evli yimi buldun yuva bozan kiz mi olucaksin
35 YorumlaDuygularına engel olamazsan seversin. Birlikte olmak duygulara engel olamamaktan çok daha kötüsü. Allah ıslah etsin. En çokta karısına yardım etsin Allah
00 YorumlaBu durumda kadinlar var mi halâ ya hic mi ez*k hissetmiyosun kendini acıyorum valla
17 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka evli adamla birlikte olan ezik mi oluyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılyapabilirsen yavaş yavaş uzaklaş adamdan... inan çevrende cok erkek var aşık olabileceğin gene... cok üzülürsün sonra... erkenken ayrılmaya calış...
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi ahlâksızların tümünün şerefinin içine edim...
10 YorumlaPis serefsizmis esini aldatan senide aldatir guzelim
00 Yorumla
+1 yılsizin gibilere anlam veremiyorum dünyada onca bekar insan varken neden evliler?
24 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik bir sorunun olabilir doktora görün
- +1 yıl
ne alaka komik?
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılUmarim aynı sen evlendiğinde senin başına gelir. Kocan senin gibi metreslerle birlikte olur o zaman o kadının halini anlarsın beter ol
40 Yorumla
+1 yılKeyfine vak ama gelecek hayalleri kurma , gizli kal ve adamın yuvasını yıkma asla
00 Yorumla
+1 yılbu hayatın sana vereceği birşey yok bari başkasının yuvasına mani olma
16 Yorumla- +1 yıl
sana ancak seks verir oda tatmin eder mi seni bilmem
- +1 yıl
haklısın ben salağım sen zekisin ve bu zekilik yüzünden adamın altına yatmayı sevgi sanıyorsun oruspuluk aşk olmuş kimsenin haberi yok nedense ama
- +1 yıl
hı hı yatmazsın eminim
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılmetres olmak desene şuna ya ayrılırsın ya da rezillğine devam edersin nasılsa kullanılıp atılcan
12 Yorumla- +1 yıl
yazdıklarım gayet dolu
Gizli Üye(25-29)+1 yılRezilsin. İnşallah ilerde evleneceğin eşin de seni aldatır.
00 YorumlaUzaklaş. Yuva yıkanın yuvası olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yapcak bsy yok olan olmus ilerdeki hayatini ve simdiki hayatini kendi elinde mahfetmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini karısının yerine koy.
Yuva yıkanın yuvası olmaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKuma olarak git kızz ezik gibisin yerin dibindesin
25 Yorumla- +1 yıl
Evli adamla ilişki mi yaşanır yaa kuma mısın sen
- +1 yıl
Ee o zaman yazık vallaha size çok üzülüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. soruyor bir de, yapman gerekeni biliyorsun
12 Yorumlafare seniiiiiyasin 18 lan😀
05 Yorumla
+1 yılYani troll değilse iğrenç bir şey.
10 YorumlaAteşe bile bile koşmak deyimi bubilsa gerek
12 YorumlaDuygularına engel ol.
10 YorumlaKızım bu cehennem varken yaptığın normal mi
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka bana dön ya sen neden herseyi yanlis anliyorsun ya
+1 yılIsini iyi yapiyor mu bari
10 Yorumlasevmeye bekar erkekmi yok niya illa evli erkek
00 Yorumla
+1 yılAllah'a seni affetmesi için yalvarmalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılBabanı senin gibi yollu birinin ayarttığını düşün.
23 Yorumla- +1 yıl
Yollu sadece fiziksel temaslarla olunmuyor, karakter de önemli. Namus beyinde diyen de siz değil misiniz?
+1 yılsenin ki karışık bir durim
10 Yorumla
+1 yılKendini bir yerden at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. yuva yıkanın yuvası olmaz derler
00 Yorumla
+1 yılBoşansın evlenin genişiz biz
10 Yorumla
+1 yılneden engel olcanki zevk aliyorsan salla gitsin
05 Yorumla- +1 yıl
seni tatmin edebiliyormu
- +1 yıl
oyleyse olmaz cinsellik icin birlikte olman gerek
+1 yılgecmis olsunn isteyen istedigini almis bencee 😂
022 Yorumla- +1 yıl
seni sevdigini biliyo musun yani sadece vakit gecirmek icin seninle birlikte olmus olabilir belki onun boslugunu doldurdunn
- +1 yıl
bekarlar varken evlilerle takilmakta ayri bir durumm eninde sonun da yanliz kalan sen olacaksinn
- +1 yıl
bu cok karisik bir durum sevmiyor olabilir ama yuva yikan kadin sen oluyosun burdaa karmasik seylerr
- +1 yıl
sen kac yasindasin ki gittin evli adami sevdin yanii bekarlarin suyu mu ciktii
- +1 yıl
seninkisi bir his yani seni ceken bisey buldun ve arkasindan gittin sanirim ama bunun bir sonu yokk maleseff
- +1 yıl
sen sondurmelisin senin elinde kendi yasitlarinla takil uzaklas ondan yan yana gelme ayni yerde bulunmaa
- +1 yıl
zamanla hersey normale biner hersey ve herkes unutulur cabaliycaksin baskasiyla ilgilen ya da baskasinin seninle ilgilenmesine izin verr
- +1 yıl
yapman lazimm gelecegini dusunuyosan buna mecbursun seninkisi hoslantii bana kalirsaa
- +1 yıl
sencede oyleyse niye kendine gelmiyosun ki birak bu isleri normal hayat donn kendi yasitlarinda hoslanmaya caliss
- +1 yıl
kendi yasitlarin nasil sana gore degil boyle bisey mi varr sen bir erkekten ne bekliyosun ki Şu an yasin itibariyle kendi yasitlarini begenmiyosun
- +1 yıl
seks icin mi o ne alaka normal yasitlar kesmiyo mu
- +1 yıl
oyle diyosan oyledir herhaldee
+1 yılO. ruspusun yapacak bisi yok
00 YorumlaYaş 18-3= 15
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seni kullanıyor
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlla herşeyi cinsiyetçiliğe çekeceksiniz değilmiş duygularını veriyorsunya
Cevap sahibi+1 yılBunu o yapmadı sen kaşınmışın. Adam evli diyorsun be. Evli adam sana karşı duygu besleyemez. Unut onu unutmasanda bırak ne hali varsa görsün. Umudunu öldür yani bişey olmaz o adamdan sana
+1 yılBitirr
10 Yorumla
+1 yılKeyfıne bak derım😉
10 Yorumlayazık.
24 YorumlaKuma git sende
10 YorumlaYazık be
00 Yorumla
+1 yıltam ilişkiye mi
00 YorumlaHayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılKına yak
10 Yorumla