Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar karısıyla arasi zaten bozuk. Bunu o söylemiyor. Karısı yazdı bana karısı bile kendi diyor bir aile gibi değiliz diye
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da ekliyim; diğer evli adamlar gibi 2 ileri 1 geri yapmıyor. Çok net bir şekilde beni istiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kendini niye kandırıyorsun? Adamın avukatlığı sanami kaldı? Madem seviyor diyorsun delikanlı diyorsun dürüst diyorsun hadi bosandinda goreyim. Naaahh boşanır. Bosancam deyip yıllarca skker skkker sonra işi bitincede atar. Azıcık kendinizi koruyun elin adamını savunmayin.
Sana en basta yalan söylemiş zaten eger seviyorsa ciddiyse boşan gel de madem karisida oyle diyor ayrilsinlar fakat şunu unutma bugun karısını aldatan yarin bir gun senide mutlaka aldatir bunu da sineye çekersin
Bunu çok düşündüm aslında. Ama karısı da o da kabul ediyor ki birbirlerini gerçek anlamda sevmemisler. Ama beni sevebilir
Sevebilirse ilk celsede boşanmali anlasmali Nasilsa ikiside hatta anlattigin gibiyse çoktan boşanmaları lazimdi
Sevgilimin babası biraz sıkıntı hemen bosanirlarsa bütün mal varlığını alacağını söyledi. Onun için önemli tabi:)
Zaman mi vermiş şu zamanda bosanirsan bir sey almam diye
:):):)
Babasına kaldi o zaman sizin iş:)
Kocama his duyan birisi olsa yemin ederim ki onu boğardım:))
Kocanda ona duyuyor ama:)
bugün karısını senle aldatan yarın sana neler yapmaz senide aldatır yüzde 100
Bunu çok düşündüm aslında. Ama karısı da o da kabul ediyor ki birbirlerini gerçek anlamda sevmemisler. Ama beni sevebilir
Sevmese bile karısını aldatmamasi gerekir boşanır her haltı yer onunla sevmiyosa niye evlenmis peki sende bu şekilde yuva yıkmış oluyorsun yuva yıkanın yuvası olmaz
Bence seviyorsan sevgine sahip çık oda zaten mala vurmak için yapmıştır seni sevgili alan satan herkes memnun
Metres maaşı bağlasın. Sonucta gurursuzca 2. Kadın olarak görev yapıyorsun. En azindan belese yapma 😂😂😂
Üzülüyorum böyle ikileme düşen insanlara kinamiyorum da ama iki tarafında yaptığı çok yalnis o kadının suçu ne
Yani farkındaysan sana yalan söylemiş veya gizlemiş ben buna tahammül edemezdim ne olursa olsun
Yalana asla tahammül edebilen biri değilim. Evli olduğunu öğreneli bir iki hafta oldu. Önce çok kızdım. Bağırdım çağırdım bıraktım ama sonra duygularıma yenik düştüm yine
Duygularınla hareket etme, kalp yanılır. İyice düşün derim
aynen vazgeçme kanka. hatta kuma olarak alsın seni.
yuh
Karısını asla bırakmıycak bunu bil. Neden onunla birliktesin? Seni tutan ne?
Sen kendine yakışanı yap bunu hazmedip devam etmek istiyormusun kendine sormalisin
Zaten yalan söylemiş sana en başından bunu saklayarak. Yol vereceksin bu kadar basit.
Elbet bir gün ayrılacaksınız bence devam etme bu karaktersizliğe gider. Kendi saygını yitirirsin.
Öff mide bulandirici. Şöyle insanlara bi de tavsiye vermeyin yaa kusacam cidden
Bence vazgeç senin pek bir suçun yok adamın yaptığı iğrençlik vazgeç ondan
Vazgeçemem ne demek ya ondan sonra bu kadınlar neden şiddet görüyor neden oldürülüyor dersiniz. Şuna baksana sizin birbirinize bile saygıniz yok ayıp be
Vazgeçebilir sin ve vazgeçmeyi düşün bu tür ilişkilerde çok tipranirsin
oo senı tanıyo yanı ama senle oldugunu bılmıyoo yurumene yol olmus zaten
Hayır benden şüphelendigi için beni bulup yazdi
suphelendıgıne neden yazsın sacmalık ben yapamıyorum sen yaop demıs resmen
Sana getireceği tek şey zarar olur, hiç mi aşkı memnu , sadakatsiz, yasak elma izlemedin?
Böyle bi hayatı kendine yakıştırıyosan devam et boşanmada olmaz inanma
Nasıl tanıştınız ilk
Yuva yıkanın yuvası olmaz orta malı olursun
Eğlencene bak son bir defa!
hayatını mahvedersin
yanlış kere yanlış x 100 defa daha yanlış.
bende aynı durumdaydım sonum kötu oldu
Nasıl oldu
Sana noldu evlimiydi seninkide İnanmayın şunlara ya
@gizli üye konuşmak istersen dinlerim
Yasak ilişkiler risklidir
seni aldatan adamla ilişkiye devam mı edeceksin
Bilmiyodun ama öğrendin
İşin zor
karısına söyle
İlk uçakla Uruguay'a git
yasak aşkı seviyin
Hata