+1 yılGenetik değil bence kadınlık hormonlarin bir tık daha fazla. Zira bilirsin ki her iki cinste de hem kadınlık hem erkeklik hormonları daha fazladır. Bknz ruzgar erkoclar. Testler yapılmış ve ameliyat olmasına karar vermişler çünkü kendisini böyle hissetmesinin sebebi erkeklik hormonlariymis.
11 Yorumla
Soran+1 yılfakat benim sorunum hormonlarımda değil çünkü testestoronun tüm özelliklerini taşıyorum ve görünüşüm kadın gibi değil tam olarak kadın gibide hissetmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılUkalalık yapmak gibi olmasın ama bioseksüellik değil de biseksüellik öncelikle. İkinci olarak genetik bozukluktan ziyade hormonal bozukluklar olabilir bence bir endokrinoloji bölümüne görünebilirsin ya da yine bir psikolog ya da psikiyatriyle görüşmen de cok faydalı olacaktır 😊😊😊
114 Yorumla
Soran+1 yılevet öyleymiş yanlış yazmışım pardon :D
Cevap sahibi+1 yılOlabilir böyle şeyler ne olacak insanlık hali 😄😄
Soran+1 yılhormonal bozukluk olduğunu sanmıyorum ama çünkü belirtileri yok ama eğer varsada aileme söylemeye çekiniyorum kızmayacaklarını bilsem bile
Cevap sahibi+1 yılO zaman dedigim gibi psikolog ya da psikiyatriste görün sana cok daha iyi yol gösterirler bence
Soran+1 yılpiskoloğa gitmek içinde ailemi ikna ede bilirim ama piskolog ya aileme durumu anlatırsa? ya da gittiğimizde hangi sorun için geldiğimizi soran bir anket dolduruyorlarsa ona göre giriyorsam piskologlara
Cevap sahibi+1 yılBen psikoloji ögrencisiyim 😄 öncelikle kendine ya da bir başkasına fiziksel olarak zarar verme gibi bir düşüncen yoksa psikologla ne konusursan konus psikologunda kalır ailenle asla ve asla konusmaz. İkinci olarak anket doldurma gibi bisey olmuyo gidip muhabbet ediyosun sadece. Muhtemelen sadece anlattıklarından not alacaktır ama yine aynı şekilde bu bilgi de hiçkimsenin eline geçemez psikologtan baska ☺
Soran+1 yılyani anketten kasttım mesela hastaneye gittik danışmada sorarsa hangi sebeple geldiniz diye doktor sormayacak yani ona göre hangi piskolog hangi alanda daha iyiyse ona yönlendiriyor olabilirlermi
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır. Zaten iki çeşit klinik psikolog vardır yetişkin ve ergen olmak üzere. Sadece yaşa bakıyolar konuyu kimse sormuyo
Soran+1 yıltamam çok sağol gerçekten yardımın dokundu
Cevap sahibi+1 yılRica ederim eğer bir sıkıntın olursa yaz buraya yine sorabilirim okuldaki hocalarıma falan
Soran+1 yılpeki piskologlar bu cinsiyet sorunlarına nasıl bakıyor? bir hastalık olarak ve tedavisi olan birşey olarakmı yoksa bir hastalık olmayan tedavisiz birşey olarak mı
Cevap sahibi+1 yılHomoseksüellik için bu konuya dogustan gelen ve fiziksel olarak tedavisi olmayan bir özellik olarak bakıyoruz. Ama senin durumun tam olarak aynı görünmüyo. Mesela ruhunun yanlıs bedende oldugunu düsünüyo musun?
Soran+1 yılevet bazen tama tam değil
Cevap sahibi+1 yılYani bu konuda tecrübem sana yardım etmek icin cok yetersiz malesef en mantıklısı bir uzmana görünmek olacak yardımcı olcaklarından eminim
bunun cevabı önce hormonların sonrada psikolojin araştırılarak bulunabilir yaşın 18 altıysa çocuk endokrine önce başvurmanı öneririm ailenin desteği de çok önemli
16 Yorumla
Soran+1 yılönceden yaptırmıştık sanırım sorun yoktu ama yaptırmamış bile olabiliriz okadar eski yani tam emin değilim normal tüm vücudu tararlarken bakmış olabilirler
Soran+1 yılve aileme söylemeye çekiniyorum yardımcı olurlar ondan eminim o konuda desteklerler ama söyleyince nasıl bir tepki alacağımı bilmiyorum bakış açıları değişebilir kızmak falan değil dediğim hastalıklı sapık birisi olarak görebilirler
Soran+1 yılkendim gidebilme imkanım yok ve aile hekimimiz ailemden daha beter bir tepki verir o yüzden onu hiç yapmam
Soran+1 yıldüşünüyorum sanırım sonunda patlayıp söyleyeceğim
+1 yılErkeklik hormonunu artıran ilaclar kullanabilirsin hocam. Birde psikologa danişmanı öneririm aklında olsun.
19 Yorumla
Soran+1 yılerkeklik hormonunu arttıran ilaçlar görünüşü değiştiriyor sadece ve testesteronum az değil görünnüşüm kadınada benzemiyor bu yüzden daha çok zarar verir diye düşünüyorum ve piskoloğa sormaya çekiniyorum gitmek içinde önce aileme söylemem gerekiyor
- +1 yıl
Farklı bir sebep söyleyebilirsin ailene
Soran+1 yılmesela ne diye bilirim
- +1 yıl
Mesela cok stres altindayim bir turlu odaklanamiyorum yaptigim ise diyebilirsin
Soran+1 yılpeki her piskolog bu olaya yardımcı olabilirmi yani ya gittiğimizde hangi sebep için geldiğimizi soran bir anket vesayre birşey varsa
- +1 yıl
Yok ya ne soracak size ne dersin 😂 en kötü doktorla görüsmeye geldim
- +1 yıl
ya da dedigin mazereti tekrar kullanirsin doktorla görüsünce cekindigim icin boyle boyle söyledim dersin gerceği anlatïrsın
Soran+1 yıltamam teşekürler
- +1 yıl
Hastalık değil ama uamrım hakkında hayırlısı olur kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılBiz buna biseksüellik diyoruz iki tarafı da dene tarafını seç derim ben.
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir denemeden bahsediyorsun
- +1 yıl
Takıl işte hem erkek arkadaş edin hem kız arkadaş edin hangisiyle vakit geçirmekten zevk alırsan onla devam et
Soran+1 yılikisindende zevk almıyorum aslında sadece dış görünüş olarak etkilenmede erkekler daha üstte
Bir doktora görün sen...
11 Yorumla
Soran+1 yılhangi doktora
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir seksuelim
14 Yorumla
Soran+1 yılo ne oluyor tam olarak
Cevap sahibi+1 yılBiseksuel yazacaktim hem kız hem erkekten etkilenmek
Soran+1 yılhiç kurtulmayı düşündün mü
Cevap sahibi+1 yılHayır
+1 yılkıyamet geliyo. sonradn gay olanlar vay ya
09 Yorumla
Soran+1 yılkıyamet neden gelsin ben gidipte cinsiyet değiştirmek istiyorummu dedim? bunu değiştirmek istiyorum kurtulmak istiyorum dedim ayrıca gay değilim biseksüelim
- +1 yıl
degistir kardes. bence dusunmen bile gunah
Soran+1 yıldeğiştirmek benim elimde olsa zaten direkt değiştireceğim
- +1 yıl
senin elinde neyse allaha emanet
Soran+1 yıldüşünmen bile günah demişsin senin elinde demişsinde ne saçma sapan konuşuyorsun sen şimdi kızlardan hoşlanıyorsun bunu değiştirmek senin elindemi? sen erkeklerden hoşlanabilirmisin tabikide hayır çünkü senin doğan böyle ama bende diyorumki benim doğamda bir hata var demekki bu yüzden tedavi olmak istiyorum deidğin gibi düşünce yoluyla olsaydı dünyada kimse gey olmazdı
- +1 yıl
kuran oku kuran buna sapkınlık deniliyo kardesim lut kavminin sonunu. biliyosun
Soran+1 yıltamamda farkındaysan zaten ben bunu savunmuyorum doğru olduğunuda söylemiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil sen bir kızdan etkilenmeni durdurabilirmisin? ben hiç gidipte bir ilişki yaşamadım yaşamayacağımda buna doğru birşeyde demedim yanlış kişiyle tartışıyorsun sadece benim elimde olmadığını söylüyorum
- +1 yıl
kardesim bende diyorumki srnin elinde neysd. kendine iyi bk
Soran+1 yılbende benim elimde değil diyorum işte sana soruyorum madem benim elimde söyle sen erkeklerden hoşlanabilirmisin? kızlardan hoşlanmanı engelleye bilirmisin eğer bunu yapabiliyorsan haklısın benim elimdededir
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer