Sevgilinizin tuttuğu takım aşk hayatınızı etkiliyor! Beşiktaş’lı sevgilisi olanlar: Beşiktaşlı bir sevgiliniz var ise onun sizi karşılıksız sevdiğinden sonuna kadar emin olabilirsiniz çünkü Beşiktaşlılar takımınıda tüm başarısızlıklarına rağmen karşılıksız sevmektedir.
Fenerbahçe’li sevgilisi olanlar: Fenerbahçeli sevgiliniz size zengin süprizleri yapabilir. Çünkü fenerbahçe taraftarları genellikle zengin olur. Paranın mutluluk getirdiğini anlayabilirsiniz.
Galatasaray’lı sevgilisi olanlar: Galatasaray’lılar duygusal cümleler kurmayı severler. Galatasaraylı sevgiliniz ile hergün UEFA kupasını kazanıyormuşcasına mutlu ve huzurlu bir birliktelik geçirebilirsiniz.
Trabzonspor’lu sevgilisi olanlar: Sevgiliniz ile birlikte hamsi yerken duygusal vakitler geçirebilirsiniz. Hamsi ile Salatalığın uyumu gibi güzel bir birliktelik yaşayabilir, yaylalarında bol oksijen altında gezebilir aynı zamanda birlikte mıhlama menülü romantik bir restorantta evlenme teklifi bile alabilirsiniz.
Sevgilinizin tuttuğu takım aşk hayatınızı etkiliyor! Tutulan takımın karakterle alakası olduğunu düşünüyor musunuz?
Beşiktaş’lı sevgilisi olanlar: Beşiktaşlı bir sevgiliniz var ise onun sizi karşılıksız sevdiğinden sonuna kadar emin olabilirsiniz çünkü Beşiktaşlılar takımınıda tüm başarısızlıklarına rağmen karşılıksız sevmektedir.
Ben Galatasaraylıyım. sevdiğim biride yok ama önceki de Galatasaraylıydı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Takım konusu genelde bir insanın ebeveynlerinin tuttuğu takımdan gelir. Bunun bir karakteri olmaz. Sadece farklı iki renk altı üstü hepsi bu. Biz toplum olarak artık böyle herşeyden ayrı gayrılık çıkarmayalım diyorum. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız tutulabilir fakat holiganlığa gerek yok derim ben. Yanlış anlama sen böyle yapıyorsun demiyorum. Sadece sorduğun için konu geldiği için söylemek istedim.
bence bir ömür beraber olucağın kıza maçını kaçırcağın takıma değiştirmek çok saçma ben beşiktaşlıyım hiçbirşey kazanmadım beşiktaşlıyım diye bana bir yararı yok. Hangi takımlısın dediklerinde beşiktaşlıyım. ooooo diyipte para vereni görmedim.
Tutulan takımla karakteri bağdaştırmaya çalışmak saçmalıktır ben fanatik fenerliyim sevgilim misal fanatik galatasaraylı olabilir saygı duyarım arada bir yaşanan aşk var sonuçta he ne olur fazla şaka yapmam oda bana yapmaz 😉
Aynen. Ve nedense Fenerbahçeli olanlar bana hic samimi gelmiyor. Fenerbahçeli erkek deyince aklımda direk sarışın mavi gözlü biri canlanıyor ve ben oylelerinden hoşlanmıyorum, iticiler
Hayır tabii ki, burçlarla aynı durum söz konusu burada da... Önemsemem bu tip şeyleri, takım tutmayan da çok. Ben Türkiye maçlarını bile izlemem, yani takipçisi değilim.
Beşiktaş'lı olmayanı ben adam yerine koymam kimse kusura bakmasın, ciddiye alıp da sevgili hiç olmam hele. Aksi halde gebertirim çünkü bir sinir anımda kendimi biliyorum.
Bir takım, bir ideoloji, bir parti kısaca fanatikliğe giren her şeyden tiksiniyorum. O kadar aptalca ve amaçsız ki.. Hçbir getirisi yok aksine götürüsü yüksek.. Neden yapar ki kendine bunu insan?
Çok alakasız bir tespit. Her takımı tutanda olabilecek şeyler bunlar. Mesela Bursaspor lular timsah mı gezdirecek? Veya takım tutmayanlar yalnız doğup yalnız mı ölecek?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin tuttuğu takım aşk hayatınızı etkiliyor! Tutulan takımın karakterle alakası olduğunu düşünüyor musunuz?
En İyi Cevaplar